Arkadaşlar saçlarıma perma yaptırdım ve çok güzel oldular kırılma bile olmadı boya olmadığı için fakat nasıl kullanıcam sizce ne tür markalar kullanmalıyım şampuan vs. Merak ettiğim bişey daha her saat başıda olmasa sürekli köpük sürmek zararlı olabilir mi günde 2-3 kere falan? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız ve yardımlarınız için...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy bende cok istiyorum perma yaptırmayı inş kısa zamanda yaptırcam biraz korkuyorum ama yanar mı kırılır mı diye. saçlarından memnun musun şu an. bni biraz bilgilendirirsen sewinirim bi de ne kadara yaptırdın?
merhaba, bende çok istiyorum yapmayı ama bütün kuaförler geri çeviriyor. Kimsede olur yapayım demedi. Saç boyunuz ne? Birde ne kadar ücret aldılar sizden?
Arkadaşlar saçlarıma perma yaptırdım ve çok güzel oldular kırılma bile olmadı boya olmadığı için fakat nasıl kullanıcam sizce ne tür markalar kullanmalıyım şampuan vs. Merak ettiğim bişey daha her saat başıda olmasa sürekli köpük sürmek zararlı olabilir mi günde 2-3 kere falan? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız ve yardımlarınız için...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba canım profil reminden anladığım kadarıyla perma sana çok yakışmış. bende yaptırmayı istiyorum ama saçlarım biraz seyrek ve ince telli. aslında seyrek olduğu için istiyoru çünkü belki permanın kabarıklığıyla daha gür gözükebilir ama emin değilim. senin saç tipin nasıl