- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
Ben de durumlar değişiyor canım ruh halim sabit kalmıyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamponlar çıkınca rahatlicaksınBu sabah daha kötü uyandım şişlikler yanaklarıma inmeye başladığı için burnum şişmiş tamponlar beynime batıyor sanki. İçerde kanlar kurumuş yapışıyor çok kötü hissediyorum artık. Ne zaman düzeleceğim ya dayanacak gücüm kalmadı bugün tamponlar çıkacak
Evet verdi eve geldim şimdi sıktım ama saniyelik açılıyor burnum tekrar tıkanıyor azcık da kulak çubuğuyla temizledim kabuk çıkıyor hepDoktorun okyanus suyu verdi mi? Onu kullandıkca açılır burnun
Valla siz olmasanız ben kesin intihar falan ederdim üzüntüden. Tahminen ne kadar zamana geçiyor bu kanama tıkanıklık falan ? Tampon varken daha rahat nefes alıyodum yaNormal Canım ben üçüncü haftadayım hala bazen tıkanıyor
Benim tampon ameliyattan bir gün sonra çıktı ve sonra 5 gün sürdü hatta bir gün Okyanus suyu bile ödemden zar zor kullandım. Geçer merak etme 3 gün ben gök gürültüsü gibi horlamam olduValla siz olmasanız ben kesin intihar falan ederdim üzüntüden. Tahminen ne kadar zamana geçiyor bu kanama tıkanıklık falan ? Tampon varken daha rahat nefes alıyodum ya
Sen öyleysen ben kesin şuan intihar etmekteyimBen de intiharın eşiğindeyim![]()
Keşke hiç ameliyat olmasaydık bu ne yaaaSen öyleysen ben kesin şuan intihar etmekteyim![]()
Aynen ya biz niye olduk ki deli miyiz bizKeşke hiç ameliyat olmasaydık bu ne yaaa
Bunları gülerek söylemen ne güzel :Aynen ya biz niye olduk ki deli miyiz biz![]()
Keşke hiç ameliyat olmasaydık bu ne yaaa
Aynen ya biz niye olduk ki deli miyiz biz![]()
Can'ım bu süreç kısa sürüyor merak etme azıcık sabretValla bende aynı şeyi düşünüyorum deli mi dürttü de ameliyat olduk ya. Uyuyakalmışım bi uyandım burnum tıkalı fiyk fiyk ses çıkıyo okyanus suyuyla bol bol temizledim kan çıktı baya kulak çubuğuyla da temizledim ama artık kan tutmaya başladı beni bayılacak gibi oluyorum bunları yaparken
Can'ım bu süreç kısa sürüyor merak etme azıcık sabret önemli olan görüntüsü zaten
Can'ım bu süreç kısa sürüyor merak etme azıcık sabret
Sende kendimi görüyorum ilk günler ben de öyleydimYa inanır mısın şu an görüntüsü umrumda değil rahat nefes alayım o yeter bana ölcek gibiyim ya nerden oldum şu ameliyatı
Sende kendimi görüyorum ilk günler ben de öyleydim