perşembe günü zayıflamaya başlayanlar....hep beraber zayıflayalım....

antsibel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
434
0
116
Antalya
Ben yarın diyete başlıyorum şuan ki kilom 77.benimle beraber zayıflamak isteyen arkadaşlar...buyrun beraber zayıflayalımmm....

Son düzenleme:
yarın sabah Allah'ın izniyle başlıyorum ve yaptıklarını aynen yazıyorum.Bu sefer kararlıyım zayıflamaya..asla vazgeçmek ve pes etmek yok....hedefim 50 kilo olmak... BAŞARACAĞIM......

Son düzenleme:
Benimle bu yola çıkmak isteyen arkadaşlar kilosunu yazsınlar yarın hep beraber başlayalım zayıflamaya...herşey çok güzel olacak inanıyorum bu sefer...... ÇÜNKÜ BAŞARMANIN YARISI İNANMAKTIR VE BEN BU SEFER İNANIYORUM...tüm kararlı arkdaşları bekliyorum....herşey bizim elimizde arkadaşlar.....

bende varım bende
bende tam anlamıyla bugün başladım sayılır bakalım gidecek mi kilolar

bende varım arkdaşlar ....87 kiloyum bende ..yarın elma diyetine başlayıp
daha sonra normal bir diyetle devam etmek istiyorum...

slm arkadaşlar benim bu gün 2. günüm ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.Herşey bizim elimizde sizde benim gibi başaracağınıza inanın.. gerisi kolay ..artık vazgeçmek yok.....

slm arkadaşlar benim bu gün 2. günüm ve istikrarlı bir şekilde devam ediyorum.Herşey bizim elimizde sizde benim gibi başaracağınıza inanın.. gerisi kolay ..artık vazgeçmek yok.....

evet canım ölmek var dönmek yok:13:
birbirimize yoldaş olup bu fazlalıkların üstesinden geleceğiz

evet canım ölmek var dönmek yok:13:
birbirimize yoldaş olup bu fazlalıkların üstesinden geleceğiz

evet aldığımız her fazladan lokma fazlalık olarak kalıyor bizde..... sonra giydiğimiz yakışmıyor ancak o şöyle zayıflamış bu böyle zayıflamış diyip duruyoruz..artık bunlara son...bizde zayıflayacağız.....

Bayanlar Püsküüt arkadaşımız mesajında size forum kurallarının linkini vermiş. Forumun bu kısmına başlık açmak yasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…