- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi melegim_06
-
Perşembe gecesi dinimizde Cuma akşamı oluyor en hayırlı gecelerden ben bi işe başlarken cuma günü ya da akşamı olmasına dikkat ederim çocuğumun da o akşam olacak ilişkiden olması çok istediğim bişi ama nasip tabii sadece Çarşamba ve cumartesi geceleri yasaklanmış ilişki için[/QUOT
hıc duymamıştım,
Haram veya günah değil zaten. Sadece çocuk uzerinde etkisi oluyormuş bazi günlerin. Yani o iliskiden hamile kalindiginda. Sizden bir sonraki yorumda yazilmis neyin okunmasi gerektigi. Nettede ararsaniz bulabilirsinizBilakis cuma gecesi daha sevaptır dinimizce ama şu çarşamba ile cumartesi gecesi niye yasakmış onu anlamadım bayanlar öyle bişey duymadım hiç çünkü Allah hiçbir günü yasak kılmamış oruç tuttuğumuz ayda bile geceleri serbestiz.... şayet öyle bişey olsaydı hadislerden duyardık
Haram veya günah değil zaten. Sadece çocuk uzerinde etkisi oluyormuş bazi günlerin. Yani o iliskiden hamile kalindiginda. Sizden bir sonraki yorumda yazilmis neyin okunmasi gerektigi. Nettede ararsaniz bulabilirsiniz
Ozellikle arkadasin yazdigi dua ezberlenip okunmali besmeleyle onun dışında tabiki Rabbimiz bilir. Ama bunu ben bi ilmihal kitabindada okudum diye hatrliyorum. Dikkat etmek de yarar var yani kardesim. Çocuk için deneme yaparken o zaman korunulabilir mesela. Rabbim herkese saglikli sihhatli hayirli bebisler versinSağol kardeşim ama ben inanmıyorum çünkü bağlayıcılığı yok onun
hakkında bir hadis yok...
besmele ile dua ile başlandıktan sonra ne çocuğa ne anneye hiçbir zararı olmaz (heleki erkek istiyorsa kadın reddederse işte o zaman olmaması haram olur)
Ozellikle arkadasin yazdigi dua ezberlenip okunmali besmeleyle onun dışında tabiki Rabbimiz bilir. Ama bunu ben bi ilmihal kitabindada okudum diye hatrliyorum. Dikkat etmek de yarar var yani kardesim. Çocuk için deneme yaparken o zaman korunulabilir mesela. Rabbim herkese saglikli sihhatli hayirli bebisler versin
Bende iki gunde bir bu gunlere gore ayar çekiyorum. Zaten atiyorumki yumurtlaman pazar bile olsa yumurtan 1 gun yasadigindan pzt iliski oldugundada dollenebilir. Zaten Rabbim vermek istedikten sonra 1 iliskiyle bile dikkat etmeden hemwn hamile kalanlar var. Cok iyi anliyorum seni istediğin için böyle insan dert ediyor. Ama hayirlisini isteyelim. Ben istedim istedim cok da beklemeden oldu ama 8 haftalikken kaybettm. Rabbim hayirlisini versin hepimizeAmin kardeşim insan çocuk aşkıyla yanınca 2 günde bir deniyor
hele bide çarşamba veya pazar geceleri yumurtlama zamanlarına denk geliyorsa mecbur kalıyor zaten
Bende iki gunde bir bu gunlere gore ayar çekiyorum. Zaten atiyorumki yumurtlaman pazar bile olsa yumurtan 1 gun yasadigindan pzt iliski oldugundada dollenebilir. Zaten Rabbim vermek istedikten sonra 1 iliskiyle bile dikkat etmeden hemwn hamile kalanlar var. Cok iyi anliyorum seni istediğin için böyle insan dert ediyor. Ama hayirlisini isteyelim. Ben istedim istedim cok da beklemeden oldu ama 8 haftalikken kaybettm. Rabbim hayirlisini versin hepimize
Kayiptan sonra zor toparladim. Eşime kalsa herkes yaşıyor tamam artk takilma gibi bakiyordu. Beni anlayamazsin diyordum.Ki gercekten öyle. Erkekler bizim gbi hissedemiyor. Amin insaallah hepimize kardesmAmin bacım ayy geçmiş olsun ya hayırlı değilmiş demekki Allah hayırlısını nasip etsin inşallah evet sabırsızız bu konuda ama annelik güdüsü var bizde Allah böyle yaratmış erkekler anlayamaz bunu benim eşim hiç düşünmüyo bile ama ben o kadar rahat olamıyorum elimde olmadan...
Sabredicez benimde 1 sene olacak inşallah daha fazla bekletmesin Rabbim bizleri....
Bende cok istedim yuce Allahim layik gördü ama 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim 3 aydır da istememw rağmen olmuyor vardir Allahin görebildiği bildiğiBende iki gunde bir bu gunlere gore ayar çekiyorum. Zaten atiyorumki yumurtlaman pazar bile olsa yumurtan 1 gun yasadigindan pzt iliski oldugundada dollenebilir. Zaten Rabbim vermek istedikten sonra 1 iliskiyle bile dikkat etmeden hemwn hamile kalanlar var. Cok iyi anliyorum seni istediğin için böyle insan dert ediyor. Ama hayirlisini isteyelim. Ben istedim istedim cok da beklemeden oldu ama 8 haftalikken kaybettm. Rabbim hayirlisini versin hepimize
Aynen canim benimde 8 hafta olmasi gerekirken kalbi durmustu o hafta icinde. 3 ay korundum. Bundan sonra insaallah hayirlisi nasip olur artik. Seni biliyorum hamile oldugunu ogrenmistin fln sonra haber vermistin kalbinin durdugunu. Üzücü ve agir bir durum. Rabbimin vardir bir bildigi. Imtihan bunlarBende cok istedim yuce Allahim layik gördü ama 8 haftalikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim 3 aydır da istememw rağmen olmuyor vardir Allahin görebildiği bildiği
Yine melek li biri yazmisti o zaman sen değildin canim. Yok ben haziranda oldumKarıştırıyor olmayasin kuzum çünkü ben 2 ay olmamıştır kk na üye olalı birde Martta kurtaj oldum 3 ay korundum Temmuzda bıraktım korunmayı ama 2 aydir da olmuyor hayırlısı vardır Allahin bir bildigi
Sanada cok gecmis olsun tatlımYine melek li biri yazmisti o zaman sen değildin canim. Yok ben haziranda oldum
Sagolasin sanada canim. Rabbim hayrlisini versin ikimizede ^-^Sanada cok gecmis olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?