Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk peruk siparişi verdim sizce nasıl?

kitana1981

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
24
1
286
Şanlıurfa
slm arkadaşlar en sonunda peruk siparişi verdim sizce peruk olsuğu çok belli eder mi?
$$(KGrHqFHJBEFE1hKW8BWBRN2q7qWcw~~60_12.webp

slm arkadaşlar en sonunda peruk siparişi verdim sizce peruk olsuğu çok belli eder mi?
Eki Görüntüle 720588

yani ister istemez belli olur peruk olduğu ben önceden bu işi yapıyodum herkes hayatta belli olmaz falan diyor satarken ama yok öyle bi dünyaa sonuçta aksesuar olarak düşünmelisin :19: ama senin yüz tipine yakışırsa aldığın peruk ve sentetikse eğer parlaklığıda en alt seviyedeyse belirginliğini cok cok cok azaltabilirsin:16: bir de keşke deneyipte alma şasın olsaydı denemeden almak riskli çünkü:16: neyse sana bol şans diliyorum :21:

yani ister istemez belli olur peruk olduğu ben önceden bu işi yapıyodum herkes hayatta belli olmaz falan diyor satarken ama yok öyle bi dünyaa sonuçta aksesuar olarak düşünmelisin :19: ama senin yüz tipine yakışırsa aldığın peruk ve sentetikse eğer parlaklığıda en alt seviyedeyse belirginliğini cok cok cok azaltabilirsin:16: bir de keşke deneyipte alma şasın olsaydı denemeden almak riskli çünkü:16: neyse sana bol şans diliyorum :21:[/QUOTE

cevabınız için teşekkürler
bende deneyerek almak isterdim ama urfada bulamadım peruk satan bir mağaza.
sanki pişman oldum ya en kaliteli malzeme falan yazıyodu
inş parlama yapmaz

inşallah şansın yaver gider kitana bozma moralini:34: bu arada yanlış hatırlamıyorsam urfada vardı perukçular:44: ben yarın eski ortaklarıma bir sorıyım merak ettim ben de yazarım sanada öğrenebilirsem:34:

çok sevinirim srduktan sonra lütfen unutma yazmayı zaten bunu 35 e aldım eğer güzel ürün satan bir mağaza bulursam bir tane daha alabilirim
bu arada ilgilendiğin için saol :)

çok sevinirim srduktan sonra lütfen unutma yazmayı zaten bunu 35 e aldım eğer güzel ürün satan bir mağaza bulursam bir tane daha alabilirim
bu arada ilgilendiğin için saol :)

rica ederim kitana önemli değil. bu arada fiyatını çok uygun almışsın bu kısım beni baya düşündürdü hatta bildiğin piyasanın yarı fiyatı :44: yazmayı unutmam kitana merak etme unutursamda hatırlatırsın bana:16:

rica ederim kitana önemli değil. bu arada fiyatını çok uygun almışsın bu kısım beni baya düşündürdü hatta bildiğin piyasanın yarı fiyatı :44: yazmayı unutmam kitana merak etme unutursamda hatırlatırsın bana:16:

ben ebay sitesinden aldım zaten çoğu koaförde ordan getirtiriyormuş
merak etme hatırlatırım ben

kitana selam:3:
Urfa da yokmuş canım en yakın o bölge de Adana da varmış:50: çıtçıt postiş gerçek saç olsa varmışta sentetik peruk satan yokmuş:50: inşallah sipariş verdiğin peruk çok yakışır sana cnm güle gülee kullannn:16:

gerçek peruk takmak harammış die gerçek peruğu hiç düşünmedim

inş yakışır gelir gelmez takıp fotoğraf çekicem size göstericem siz karar verirsiniz yakışıp yakışmadığına

bende bunu almak istiyorum ama sentetik bu, doğal görümlüymüş, ne kadar dayanma ömrü var kullanan varsa yazabilirmi ?sizce nasıl

sentetik-peruk.jpg
ben

Back
X