Pes ediyorum artık bittim tükendim

İlk evliliğim biterken aynen de böyleydim. Hayatı kendim için yaşadım kendimi mutlu ettim tekrar sevdim iyi bir insandı güvendim hayal kurdum evlendim ama yok yine olmadı.

önce kendini topla. çok şükür ki güzel bir mesleğin var. hiçbir erkeğe muhtaç değilsin, ne abilerine ne kocana.
onlar sana köstek mi oluyor? sen de onlara rest çek. git kendi hayatını, çevreni oluştur yeniden.
insanlar 5-7 kere bile evleniyor, kader kısmet bu işler.
kimse gideyim de 2-3 kere evlenip boşanayım diye planlar kurmuyor.
yahu hiçbir vasfı olmayan magazin ünlüleri bile bu çok tutucu toplumun gözü önünde 7-8 kere evlenip boşanıyor.
kimseye bir şey olmuyor.
seni umursamıyorlar madem, sen de onları umursama. onlara kulakların sağır, gözlerin kör olsun.
kendi hayatına bak.

Tek sorun yaşayan sen değilsin. Hamileyken aldatildigimi öğrendim o gün evden ayrildim boşanma davası açtım. Ben de o gün Bebeğimi kaybetmiştim. Üç evladını trafik kazasında kaybeden bir kadınla tanistim o dönem ve haddini bil Sukret dedim kendime. Bebeğimin eşyalarını çocuk yurduna goturdugumde doğarken terkedilmiş o bebekleri görünce halime Sukret tim. Hiç sizlanma herkesin binlerce derdi var ve bence kendine gel bu kadar yazilanlardan hala algilayamiyorsan git layiginii yasaa

Bence iyi bir psikoloğa gidin. Şu an en büyük sorununuz eşiniz veya aileniz değil, kendinizsiniz. Öz-değeriniz çok düşük. Psikolog değilim ama gördüğüm kadarıyla kendinize yakınlarınızın (eşinizin ve ailenizin) verdiği kadar değer veriyorsunuz. Bu aralar yakınlarınız size değer vermiyor diye siz de veremiyorsunuz. Mutlu olmak için bunu değiştirmeniz gerekiyor.

Kendinizi yalnız veya umutsuz hissesinde buraya yazın. Sizi seven ve değer veren birileri vardır mutlaka. Onlarla görüşün. Dertleşmeseniz bile öylesine sohbet de etseniz görüşün. Kendinize ilgili yanlış görüşlerinizin değişmesine yardımcı olacaktır. İyi bir psikoloğa gitmeyi de lütfen ihmal etmeyin.

Insan neredeyse her konuda iki'den fazla hata yapar. Ki, soz konusu diger kimseler olunca, ne tur bir mutasyona ugrayacaklarini bilmek, kahin olmak anlamina gelir.
Insanlar evlilik icin ucu cok goruyor, bu tamamen toplumun genel karakteri, kulturu ile ilgili.
Eminim bundan bir elli kusur yil once de ikinci ucuk bir durum idi.
Yani ortada hakli bir suclama degil, tamamen dogmatik bir yaklasim var.

Kimsenin layigi mutsuzluk degildir.
Ve dunya, bunun bilincinde olanlara altin tepsilerle guzellikler tasimakta.

Doktormuşsun madem, ben olsam bir dakika durmam. Başka bir şehre gidin. Ne aile ne o koca... Ailen bir süre sonra seni yine arar zaten, seni silecek halleri yok.

Tayin iste mümkünse. Ailene zorunlu görev falan dersin.

Elinizde mesleginiz var, varsin olmasin aileniz. Bazen iyi dostlar aileden bile yakin olabilir. O es degilmiydi sizin caninizi yakmak icin size mektup yazan, o es degilmiydi daha bosanmadan evin anahtarlarini degistiren ve gene o es degilmiydi evlatsizliginizi yuzunuze vuran. Bosverin ve asla geri donmeyin. Bir insan istedigi kadar evlenebilir. Hayatin bize ne getirecegini asla bilemeyiz. Akli basinda insansiniz kendinizi toparlayin ve yolunuza bakin

Böyle bir durumda yorum yapmak çok zor..ama kocanınıza geri dönmek size iyi gelir mi?? Sanmam.siz de farkındasınız zaten bence bile bile kendininiz için olumsuz olanı yapmayın..abilerinizle tekrar konuşun eminim ki sizi umursarlar sonuçta kardeşsınız..hatta buraya yazdıklarınızı okutun..2 kez evlenip ayrılmakta ayıp bişey değil bence insanın karşısına doğru insan çıkmayabilir??

Yok ya yeterince kırıldım onlara. Onlar benim derdimde değiller. Onlar tamamen elalem kızkardeşiniz ikinciden de boşanmış dediklerinde utanmamak için beni dışlamayı tercih ediyolar. Sanki utanacak bişey yapmışım gibi. Tekrar konuşmayı düşünmüyorum abimlerle

Sizde haklısınız yanlış bir öneri oldu affedin Çalışıp çalışmadığınızı yazmamışsınız ama işiniz varsa aile desteğine muhtaç değilsiniz demektir zaten..??
Affedin yanlış bir öneri oldu benimki çalışıyorsunuz sanırım o zaman aile desteğine muhtaç değilsiniz.sizi gözden çıkardıysalar sizde onları umursamazsınız..kendinizi düşünün derim.

doktor mu??? gercekten bir erkege (abi veya koca) bagimli olmadan yasayamayacaginjzi mi dusunuyorsunuz??

Ben de is guc yok meslek yok sandim. Bende oyle bi meslek olacak, kimseye eyvallahim olmaz. Tayin bile istemem. Bosanirim ayrilirim, bana destek olmayan insanlaridan da uzak durur milletin gozune soka soka en güzel kahkahalarimla yoluma devam ederim. Biraz cesaret. Meslek sahibi bagimsiz insanlarin boyle dusundugunu gorup duydukca ayar oluyorum yeminle.

Gerçekten bunları bir doktor mu yazdı :-(
Neden kendinizi bu denli çıkmazda hissediyorsunuz? Ve 2. Değil 5. De olabilir hayat sizin hayatınız kimseyi zerre kadar ilgilendirmez
Yapmayın lütfen her türlü rest çekmek Hakkı'nız ezdirmeyin kendinizi lütfen

Bı soz vardı hayat senın ustıne cok geldıgınde ve cekılmez bı hal aldıgında sakın pes etme orası kaderının degısecegı yerdır...

Sizi öyle iyi anlıyorum ki.. bir cenderenin içinde sıkışıp kalmış gibi.. başım beynim zonkluyo.. Allah görüyo Allah biliyo ya sabır.. sanırım sizin meslek şansınız var.. eğer bi mesleğim olsa 5 dakika durmaz çocuğumu alır giderim ardımda kalanın canı cehenneme... tüm canımı acıtanları Allah a havale ediyorum.. bu devran dönecek elbet..

Calisiyorsan bosan ve tek basina bir duzen kur. Ben oyle yaptim. Cocugumla baska bir sehirde yepyeni bir hayata basladim. Cok da huzurluyum.

Neden ya ailene ya da kocan dedigin adama dönmek zorunda hissediyorsun kendini, iki taraf da seni anlamiyor ve mutlu edemiyor, ilk evliliginden ayrildiginda ailene muhtac olmussun, peki ikinci evliligini yapmadan neden ayaklarin uzerinde durmak icin gayret etmedin sonucta ikinci evliliginin bir omur sureceginin hicbir garantisi yoktu degil mi! Simdi bile kendini birilerine kabul ettirmeye calisiyorsun, onlar ailen olabilir ama kendi ayaklarin uzerinde durmak icin cabalamak yerine surekli birilerine kiriliyorsun, uzgunum bu hikayede sana deger vermeyen tek kisi SENSIN!

siz egitimli, iyi bir meslegi olan bir kadin olarak kendinize bu adami layik görüyorsaniz bizim yapabilecegimiz bir sey yok.Abilerinizin tavirlari karsisinda kendinize acima ruh haline girmissisiniz.Onlarin istedigini yaparak kendinize üzülüp aglayarak bir sekilde sucu onlara atarak hayatinizi yasiyacaksiniz.Silkinip kendinize gelin.Bin türlü güclükle ugrasan, cocuklariyla birlikte hayatin zorluklariyla bogusan , sizinki gibi dogru düzgün geliri olmayan kadinlarin karsisinda utanin.

kendinize acimakla, agklayip sizlamakla daha büyük bir cikmaza girmeniz kacinilmaz.sizin yerinizde olsam kararima saygi duymayan herkesle iletisimi keserdim.Sizi bulup bi güzel sarsmak istiyorum.Toparlanin.Kocaniz istedigini elde etmis.Sizin özgüveninizi yerle bir etmis.Bunu onun yanina birakicak misiniz?

Canim doktor olduğunu okuyunca şok oldum. Sen isi gücü maddi özgürlüğü olan bir kadınsın ya nasıl kendine bu hayatı reva görebilirsin saçmalama lütfen. Abinlere ihtiyacın yok senin. Ben de konuyu ilk okuduğumda onların yanına dönmek zorundasın sanmıştım. Doktor olduğunu okuyunca valla hiç anlam veremedim. Anlatmadigin başka bişey mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…