İlk evliliğim biterken aynen de böyleydim. Hayatı kendim için yaşadım kendimi mutlu ettim tekrar sevdim iyi bir insandı güvendim hayal kurdum evlendim ama yok yine olmadı.2 kerede evlenirsiniz 3 kerede.demekki doğru insanı bulamamıssınız. Çekerim katlanırım dediğiniz şey aldatılmak. Şimdi aileniz size arkasını döndü diye o adama muhtaç olmussunuz gibi bir psikolojiye sokmayın kendinizi. Zaten size sırtını dönmüş bir aileniz var(yok) artık. Eşinizde zaten size ait değil. Sahip olamadıklarınız için kendinizi yeyip bitirmeyin. Yeniden bir hayat kurun belkide hayatın size çok güzel sürprizleri vardır. Lütfen kararınızın arkadında durun ve hayatı kendiniz için yaşayın.
önce kendini topla. çok şükür ki güzel bir mesleğin var. hiçbir erkeğe muhtaç değilsin, ne abilerine ne kocana.Kendime saygıdan ziyade değer vermiyorum. Sanki buna mahkummuşum gibi. Bebeklerimi de kaybettim yani sevinince bişeye yarım kalıyor. Bu böyle devam edecek gibi. Hiç geçmiycek hep böyle olucak. Yarın başka bişeye sevinicem o da yarım kalıcak. Özgüvenim yerlebir oldu. Aciz hissediyorum evet.
Aynısını yeniden yapın sakın o adama dönmeyin.İlk evliliğim biterken aynen de böyleydim. Hayatı kendim için yaşadım kendimi mutlu ettim tekrar sevdim iyi bir insandı güvendim hayal kurdum evlendim ama yok yine olmadı.
Tek sorun yaşayan sen değilsin. Hamileyken aldatildigimi öğrendim o gün evden ayrildim boşanma davası açtım. Ben de o gün Bebeğimi kaybetmiştim. Üç evladını trafik kazasında kaybeden bir kadınla tanistim o dönem ve haddini bil Sukret dedim kendime. Bebeğimin eşyalarını çocuk yurduna goturdugumde doğarken terkedilmiş o bebekleri görünce halime Sukret tim. Hiç sizlanma herkesin binlerce derdi var ve bence kendine gel bu kadar yazilanlardan hala algilayamiyorsan git layiginii yasaaKendime saygıdan ziyade değer vermiyorum. Sanki buna mahkummuşum gibi. Bebeklerimi de kaybettim yani sevinince bişeye yarım kalıyor. Bu böyle devam edecek gibi. Hiç geçmiycek hep böyle olucak. Yarın başka bişeye sevinicem o da yarım kalıcak. Özgüvenim yerlebir oldu. Aciz hissediyorum evet.
Benim ki belki de değersiz olduğumu kabul etmek. Olayların başlangıcında çok daha güçlüydüm yeni bir hayat kuracağım diye çıktım o evden. Ama şuanda kendime temiz bir defteri layık görmüyorum okadar değersiz önemsiz hissediyorum ki kendimi. Tek suçlu ben değilim ama garip bir şekilde layığımın bu olduğunu sesimin çıkmaması gerekmiş gibi ve kendimi buna mecbur hissediyorum neden böyle hissediyorum inanın bilmiyorum.
Kendime saygıdan ziyade değer vermiyorum. Sanki buna mahkummuşum gibi. Bebeklerimi de kaybettim yani sevinince bişeye yarım kalıyor. Bu böyle devam edecek gibi. Hiç geçmiycek hep böyle olucak. Yarın başka bişeye sevinicem o da yarım kalıcak. Özgüvenim yerlebir oldu. Aciz hissediyorum evet.
Benim ki belki de değersiz olduğumu kabul etmek. Olayların başlangıcında çok daha güçlüydüm yeni bir hayat kuracağım diye çıktım o evden. Ama şuanda kendime temiz bir defteri layık görmüyorum okadar değersiz önemsiz hissediyorum ki kendimi. Tek suçlu ben değilim ama garip bir şekilde layığımın bu olduğunu sesimin çıkmaması gerekmiş gibi ve kendimi buna mecbur hissediyorum neden böyle hissediyorum inanın bilmiyorum.
Böyle bir durumda yorum yapmak çok zor..ama kocanınıza geri dönmek size iyi gelir mi?? Sanmam.siz de farkındasınız zaten bence bile bile kendininiz için olumsuz olanı yapmayın..abilerinizle tekrar konuşun eminim ki sizi umursarlar sonuçta kardeşsınız..hatta buraya yazdıklarınızı okutun..2 kez evlenip ayrılmakta ayıp bişey değil bence insanın karşısına doğru insan çıkmayabilir??O çok güvendiğim abimlerin sırf ikinci evliliğimden ayrılıyorum diye ettikleri laflar ve umursamaz tavırlarından sonra artık bıraktım kendimi. Mücadele edecek gücü kendimde bulamıyorum. İnsanların hatta en yakınlarımın bana sorunluymuşum gibi davranmasına tahammül edemiyorum. Manevi destekti istediğim. Biz o desteği ilk boşanmanda gösterdik şimdi ne halin varsa gör demeleri sahip çıkmamaları çok zoruma gidiyor. Saygıda kusur etmediğim büyük abim o kadar umursamaz konuştu ki. Sormadı bile sorununuz nedir niye böyle oldunuz diye. Küçük abim olabilir aldatabilir aramayabilir modunda. Ben sessiz kalmadığım için susmadığım için sen sorunlusun dedi.
Aile olmak böyle bişey demek ki...
Pes ediyorum bende. Bana haksızlık eden her olayda beni suçlayan beni aldatan ((bu sadece bana göre aldatmaymış öyle bir insan asla böyle bişey yapmazmış herkes öyle diyor mesajı gözümle gördüm tatlı kadın beni hertürlü kullanabilirsin yazan mesajı okudum kime söylesem o öyle bişey yapmaz diyor)) sürekli annem kardeşim diyen adama geri dönücem. Evet geri dönücem. Çünkü mücadele edicek gücüm kalmadı. Zayıfım hemde çok. Kimsesiz sahipsiz hissediyorum kendimi. Öylede mutsuzum böylede mutsuzum. Boşansam yiyceğim yutmak zorunda kalıcağım lafları öngörebiliyorum. Sesimi çıkarsam senin psikolojin bozuk deli damgasını vurucaklar.
Dönücem o eşim olan adama. Ne pahasına olursa olsun. En azından içkisi yok kumarı yok dayağı yok!:) böyle diyolar ya. Nolucak ki o beni ezmeye devam eder uzun uzun cümleler kurar yine inceden hakaretler eder yeterince yerlebir olmuş özgüvenimi daha da yerin dibine sokar ama olsun ailem dediğim o çok saygı duyduğum saygımdan beni ezmelerine karşı çıkmadığım ailemin yaptığı kadar koymaz bunlar bana. Yaşadıklarımın acısını yine kendimden çıkarıcam. Gücüm kalmadı artık duramıyorum ayaklarım üzerine. Babama öyle çok kızıyorum ki. Neden öleceğini bile bile beni dünyaya getirdin.
Yok ya yeterince kırıldım onlara. Onlar benim derdimde değiller. Onlar tamamen elalem kızkardeşiniz ikinciden de boşanmış dediklerinde utanmamak için beni dışlamayı tercih ediyolar. Sanki utanacak bişey yapmışım gibi. Tekrar konuşmayı düşünmüyorum abimlerleBöyle bir durumda yorum yapmak çok zor..ama kocanınıza geri dönmek size iyi gelir mi?? Sanmam.siz de farkındasınız zaten bence bile bile kendininiz için olumsuz olanı yapmayın..abilerinizle tekrar konuşun eminim ki sizi umursarlar sonuçta kardeşsınız..hatta buraya yazdıklarınızı okutun..2 kez evlenip ayrılmakta ayıp bişey değil bence insanın karşısına doğru insan çıkmayabilir??
Sizde haklısınız yanlış bir öneri oldu affedinYok ya yeterince kırıldım onlara. Onlar benim derdimde değiller. Onlar tamamen elalem kızkardeşiniz ikinciden de boşanmış dediklerinde utanmamak için beni dışlamayı tercih ediyolar. Sanki utanacak bişey yapmışım gibi. Tekrar konuşmayı düşünmüyorum abimlerle
Affedin yanlış bir öneri oldu benimkiYok ya yeterince kırıldım onlara. Onlar benim derdimde değiller. Onlar tamamen elalem kızkardeşiniz ikinciden de boşanmış dediklerinde utanmamak için beni dışlamayı tercih ediyolar. Sanki utanacak bişey yapmışım gibi. Tekrar konuşmayı düşünmüyorum abimlerle
Neden ya ailene ya da kocan dedigin adama dönmek zorunda hissediyorsun kendini, iki taraf da seni anlamiyor ve mutlu edemiyor, ilk evliliginden ayrildiginda ailene muhtac olmussun, peki ikinci evliligini yapmadan neden ayaklarin uzerinde durmak icin gayret etmedin sonucta ikinci evliliginin bir omur sureceginin hicbir garantisi yoktu degil mi! Simdi bile kendini birilerine kabul ettirmeye calisiyorsun, onlar ailen olabilir ama kendi ayaklarin uzerinde durmak icin cabalamak yerine surekli birilerine kiriliyorsun, uzgunum bu hikayede sana deger vermeyen tek kisi SENSIN!O çok güvendiğim abimlerin sırf ikinci evliliğimden ayrılıyorum diye ettikleri laflar ve umursamaz tavırlarından sonra artık bıraktım kendimi. Mücadele edecek gücü kendimde bulamıyorum. İnsanların hatta en yakınlarımın bana sorunluymuşum gibi davranmasına tahammül edemiyorum. Manevi destekti istediğim. Biz o desteği ilk boşanmanda gösterdik şimdi ne halin varsa gör demeleri sahip çıkmamaları çok zoruma gidiyor. Saygıda kusur etmediğim büyük abim o kadar umursamaz konuştu ki. Sormadı bile sorununuz nedir niye böyle oldunuz diye. Küçük abim olabilir aldatabilir aramayabilir modunda. Ben sessiz kalmadığım için susmadığım için sen sorunlusun dedi.
Aile olmak böyle bişey demek ki...
Pes ediyorum bende. Bana haksızlık eden her olayda beni suçlayan beni aldatan ((bu sadece bana göre aldatmaymış öyle bir insan asla böyle bişey yapmazmış herkes öyle diyor mesajı gözümle gördüm tatlı kadın beni hertürlü kullanabilirsin yazan mesajı okudum kime söylesem o öyle bişey yapmaz diyor)) sürekli annem kardeşim diyen adama geri dönücem. Evet geri dönücem. Çünkü mücadele edicek gücüm kalmadı. Zayıfım hemde çok. Kimsesiz sahipsiz hissediyorum kendimi. Öylede mutsuzum böylede mutsuzum. Boşansam yiyceğim yutmak zorunda kalıcağım lafları öngörebiliyorum. Sesimi çıkarsam senin psikolojin bozuk deli damgasını vurucaklar.
Dönücem o eşim olan adama. Ne pahasına olursa olsun. En azından içkisi yok kumarı yok dayağı yok!:) böyle diyolar ya. Nolucak ki o beni ezmeye devam eder uzun uzun cümleler kurar yine inceden hakaretler eder yeterince yerlebir olmuş özgüvenimi daha da yerin dibine sokar ama olsun ailem dediğim o çok saygı duyduğum saygımdan beni ezmelerine karşı çıkmadığım ailemin yaptığı kadar koymaz bunlar bana. Yaşadıklarımın acısını yine kendimden çıkarıcam. Gücüm kalmadı artık duramıyorum ayaklarım üzerine. Babama öyle çok kızıyorum ki. Neden öleceğini bile bile beni dünyaya getirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?