Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kalori cetvelimi akşam paylaşıcam
1de öğle yemeğimi yedim birazdan yürüyüşe çıkıcam 1saat yürür gelirim
sonra belki uyuyabilirim. akşama toğga çorbası ve börek yapıcam
kendime ne yaparım bilemedim:26: yürüyüş sonrası manavdan sebze bakarım kendime

hadi kızlar canlanın planlarınızı yazın napıyorsunuz ne yeyip ne içiyorsunuz:52::56:

ben sabah kahvaltımı ölçtüm biçtim yine gr usulü
ama sıkıldım ölçmekten sanırım. artık göz kararı koyucam

ben yediklerimi yazmaktan bunaldim.
onun icin yazmiyorum. herseyden az da olsa yiyorum. iki gun once yagi yuzde 50 azaltilmis aci biberli cips yedim. az once pirinc pilavi yedim fazla oldu ama ins ben de bugun yuruyuse baslicaam.

merhaba kızlar ben ancak gelebildim.30 yaşındayım 67 kiloyum 1.65 boy harika başlamışsınız hadi hayrlsı.bnm hedefimde 60 kio olmak ekime kadarda 64 olmayı istiyorum inş

bugün her şey gayet iyiydi akşam eşime börek bana da taze fasulye yapmıştım
ama 1.5 dilim börek yedim nasıl oldu anlamadım fasülyeye dokunmadım bile:26::26:

bugün 1.5saat yürüyüş yaptım

2013-09-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

2litre su , 2bardak yeşilçay

kahvaltı
[1] Doygun Tam Buğday Ekmek 33 GRAM 64
[2] Ezine peyniri 13 GRAM 36
[3] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[4] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 15

ara
[5] kuru incir 1 adet 51

öğle
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125
[9] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250

ara
[10] Elma 1 ADET 60

akşam
[11] Börek 1.5 PORSİYON 495

ara
[12] Mandalina 1 ADET 50
Toplam : 1206 kal.

börek hiç yakışmadı farkındayım ama değişik bi börek yapasım geldi tadayım derken:26:

kızlar benimde çok istediğim gibi gitmedi günüm maalesef..:26:çarşıya çıkmak zorunda kaldım ordan arkadaşa geçtim yemeğe çok yemedim belki ama atıştırmalıklar masa üstünde durunca elim hep tabaklarda idi :17::17:yürüyüşte olmadı hayırlısı diyelim kısmet yarına umarım tam hızımı tuttururum artık :26:

günaydınn kızlar hala uyuyomusunuz siz ben yarm saat yürüyüş yarım saat te egzersiz yaptım.çok ii geldi .bnm dayanamadığım şey tatlı bakalım gün sonunda ne kadar yiyece ne kadar içecem suyu 2 buçuk litre hedefliyorum yemekleide günün sonunda yazarım size

selm arkadaşlar...ben 27 yaşında 1.60 boyunda veee 71.6 kiloda tombiş iki çocuk annesi bi bayanım ...inşallah ramazn bayramında olduğu gbi 67.2 lere hatta daha düşük kilolara inerm burda...hedef şimdilik ulaşılabilir olsun diye 68....

Kızlar yeniden merhaba :16::16:
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html

Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.:5: Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!:46::46::46:

16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız.
Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.

2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım

Yarın görüşmek üzere
:3:

BAŞLANGIÇ KİLOMUZ

elifeyza-------------71.6
aysun-------------68.8
guler100-----------68
ceydaboz-----------67
tiin-----------------67
babasininkelebee--62.1

Kızlar benim bu hafta kahvaltı saatlerim eşimin işi nedeniyle hep bu saatler de olacak öğlenle beraber yani ..bugün yeşil çaya da başlıyorum artık havalar serinledi içilecek vakit iyice geldi :1:
Artık gitsin şu kilolar ya

bende yeşil çayımı demledim hadi anlat bekliyorum :46:

canım bende uykuya doyamıyorum yaaa. uyku kilo aldırmasa bütün gün yataktan çıkmam uyurum valla

sabah 9da kahvaltı yaptım (salatalık ve peynir yedim) yarım saat sonra uyudum. 11de 1kase yoğurt yedim çarşıya gittim baya bi dolandım yürüyüş yerine geçmiştir umarım:1: aç aç dolandım ortalıklarda eve 4te geldim 2tabak arpa çorbası yedim

şimdide türk kahvemi yudumlamaktayım:7: sende yeşil çayını iç afiyet olsun. ben hala sallama içiyorum çayı ya da demlemeye üşendiğim için. bugün bitki çayları için demlemelik süzgeçli güzel kupa gördüm. sallamalarım bitsin öyle alırım.

6 ve 8 de meyve yicem o kadar bugünüm. gayet iyiydim

canım bende uykuya doyamıyorum yaaa. uyku kilo aldırmasa bütün gün yataktan çıkmam uyurum valla

sabah 9da kahvaltı yaptım (salatalık ve peynir yedim) yarım saat sonra uyudum. 11de 1kase yoğurt yedim çarşıya gittim baya bi dolandım yürüyüş yerine geçmiştir umarım:1: aç aç dolandım ortalıklarda eve 4te geldim 2tabak arpa çorbası yedim

şimdide türk kahvemi yudumlamaktayım:7: sende yeşil çayını iç afiyet olsun. ben hala sallama içiyorum çayı ya da demlemeye üşendiğim için. bugün bitki çayları için demlemelik süzgeçli güzel kupa gördüm. sallamalarım bitsin öyle alırım.

6 ve 8 de meyve yicem o kadar bugünüm. gayet iyiydim

ooo maşallah baya az yemişşin sen bugün :46:ben eşimle kahvaltıya saat 1de oturdum :17:hem öğlen niyetine oldu gözleme yaptım ve bol peynir çeşitli öğün oldu sonra ara olarak kahve ardından yeşil elma yedim şimdi yeşil çayımla 3kuru kayısı yedim.akşamada hazır sebze çorbası buldum dolapta onu yapar, yerim. yanına yoğurt ve salata yaparım. 1000 kalori civarı olacak sanırım yediklerim :46: akşamı saat 7 gibi yerim herhalde. bide yürüyüşe başlasam ya ne iyi olacak tembelliğe alıştım oturup duruyorum hep totoş kalkmıyo:47::47:ilerleyen saatlerde yeni bi dizi ayarlarsam kendime yürürüm 1 saat inş:44::1:sonrada ara olarak 1 şeftaliyi hakkederim herhalde :34:şimdilik böleee:37:

2013-09-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] İncir (yaş) 125 GRAM 100
[2] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[3] Kızarmış Ekmek 35 GRAM 82
[4] Tüysüz Şeftali (nektarin) 150 GRAM 74
[5] Kuru Kayısı 0.25 100 gr 65
[6] Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 1 ADET 72
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Badem 12 gr (adet) 68
[9] Margarin 4 GRAM 29
[10] Kızarmış Ekmek 30 GRAM 70
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[13] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[14] Yufka 85 GRAM 129
[15] Beyaz peynir (Edirne) 45 GRAM 135
[16] Civil Peynir 10 GRAM 14
[17] Sütaş Tam Yağlı Hellim Peyniri 30 GRAM 96
Toplam : 1186kalori
2lt su bitti ve 3 kupa yeşil çay içildi :1:

Son düzenleme:
1200 kalori desek, su ve yesil cay da super olmus. masallah ikinize de guler de azyemis.
ya aysun, yarin baslayalim yuruyuse yeter artik. ben sabah 7 de kalkicam ins. esime uzun zamandir ilk kez kahvalti hazirlicaam ise giderkenp

kızlar ancak geldim yine ikizlerim olunca böle işte.ben bugün doymadan kalktım sofralardan özetleyecek olursak 2 buçuk litre duyuda içtim ama :) akşam çayın yannda irmik helvası yedimm fındkda yedim fındık için değil ama helva için çok pişmanımm :D :D
karatay ı dinledim ooo neler sölüyo o şeker ,ekmek için ybugünden itibaren bırakıyorum onları kararlıyım bu konuda akşama durmu yazarım kararlılığım bakalım etkili mi :D

2013-09-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] İncir (yaş) 125 GRAM 100
[2] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[3] Kızarmış Ekmek 35 GRAM 82
[4] Tüysüz Şeftali (nektarin) 150 GRAM 74
[5] Kuru Kayısı 0.25 100 gr 65
[6] Knorr Çabuk Çorba (Kremalı Sebze Çorbası ) 1 ADET 72
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Badem 12 gr (adet) 68
[9] Margarin 4 GRAM 29
[10] Kızarmış Ekmek 30 GRAM 70
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[13] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[14] Yufka 85 GRAM 129
[15] Beyaz peynir (Edirne) 45 GRAM 135
[16] Civil Peynir 10 GRAM 14
[17] Sütaş Tam Yağlı Hellim Peyniri 30 GRAM 96
Toplam : 1186kalori
2lt su bitti ve 3 kupa yeşil çay içildi :1:

yufkayı yemesen tam olurmuş canım. yine çok iyisinde hamur işine giriyor. kendi yediğim börekleri görmüyorum tabi:27:
iyisin iyii:46:

1200 kalori desek, su ve yesil cay da super olmus. masallah ikinize de guler de azyemis.
ya aysun, yarin baslayalim yuruyuse yeter artik. ben sabah 7 de kalkicam ins. esime uzun zamandir ilk kez kahvalti hazirlicaam ise giderkenp

ahh şu kocalar ne çekiyor bizden:27: bende ilk defa 3gündür peşpeşe hazırlıyorum kızımı okula yollarken.
evet yürüyüş şart yaaa... yürüme bandın mı var dışarıda mı yüürüyorsun?

kızlar ancak geldim yine ikizlerim olunca böle işte.ben bugün doymadan kalktım sofralardan özetleyecek olursak 2 buçuk litre duyuda içtim ama :) akşam çayın yannda irmik helvası yedimm fındkda yedim fındık için değil ama helva için çok pişmanımm :D :D
karatay ı dinledim ooo neler sölüyo o şeker ,ekmek için ybugünden itibaren bırakıyorum onları kararlıyım bu konuda akşama durmu yazarım kararlılığım bakalım etkili mi :D

kaç yaşında ikizlerin canım? evet irmik helvası hemde akşam saatinde metabolizmanın durduğu vakitler:113::50:
ya bende tereddütteyim akşam yemeğini 6-7 arası yiyorum sonra 8-9arasıda 1pors. meyve yiyorum ama karatay yemeyin diyor akşam yemeğinden sonra. siz neler yapıyosunuz yemeden olmazki. en azından bi süre yeriz sonra değişiklik yaparız
metabolizmamız şaşırsın:27:

günaydın bugün bir elma 5 fındık la başladım güne kahvatıdada peynir yumurta ve salalık yiyerek öğlen yemeğine kadar sonlandrdım yememi

kızlar biz hedef belirledik kendimizce.. hadi yarış başlıyor kim sözünü tutacak bakalım bayrama kadar yani 1ay içerisinde kim kaç kilo olacak hedeflerinizi yazın. YARIŞ BAŞLASIN..::66: :62:

babasininkelebee ---------9 ekime 60 kg ol
guler100-----------------13 Ekime kadar 63kg ol!!!

babasininkelebee hedefin çok az olmuş bacım:50: gel onu 13 ekim yapalım 59kilo ol zaten şuan 62kilosun 3kilo verirsin heralde 1ayda bence daha fazlasını bile verirsin:nazar:

ceydaboz nerelerdesin uğramıyorsun??

Son düzenleme:
Back
X