- 28 Temmuz 2009
- 1.133
- 25
- 358
cayi 1 bardak ictim. aksam yemeginde 5 tane sus biberi tursusu yemistim midem yandi. az sonra duzelir mi diye umit ederek limonlu soda icicem
canım limonunu kendin mi sıkıcan yoksa kendinden limonlu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cayi 1 bardak ictim. aksam yemeginde 5 tane sus biberi tursusu yemistim midem yandi. az sonra duzelir mi diye umit ederek limonlu soda icicem
ben varim demeyi cok isterdim ama durumu biliyorsun
tsk ederim cnm. malesef kendinden limonlu. sadeyi icemiyorum. esim tuzla, limonla yapiyor guzel oluyor ama o da tuzlu iste
hangisi daha az zararlidir aceba
kızlar bir önerim var yarın herkes erken kalksın ve yürüyüş yapsın 1 saat ve sonrasındada dansvarmsısınız hoplayp zıplamaya
kızlar bir önerim var yarın herkes erken kalksın ve yürüyüş yapsın 1 saat ve sonrasındada dansvarmsısınız hoplayp zıplamaya
ama 4 günde de 2 kilo verilmezki bacımayyy şimdi girme vaktim oldu anca ama girince çok sevindim şenlenmiş sayfamız ne güzel
ben bugün süper ötesiydim. cuma gününe kadar 2kg verip 1.olucam sanırım burda açıklıyorum var mı benim 1.liğimi kapacak
ama 4 günde de 2 kilo verilmezki bacımbu bize haksızlık değil mi
anlaşılan yarın çok iyi gitmem gerekecek yoksa geçemeyeceğim seni :44::44:
selamm kızlar ben geldimmmmm 21 yaşındayım maaaalesef ki 80 kilo 172 boyundayım çalışıyorum hemde gececi bir gün çalışıyorum bi gün evdeyim gece yalnızlıktan canım çok cips cekirdek vs çekiyo dayanamayıp yiyorum ama artık dur demeli baharda sözüm nişanım olacak inş ideal kiloma yani 60 kiloya inmöek istiyorum kızlar :-(
Daha önce bir çok diyet diyetisyen denemem oldu ama maalesefki bi türlü sonuna kadar götüremedim işi hep
yarım kaldı:-( son ümidim siizsizniz kızlar yaza kadar bahara kadar ideal kiloma inmek istiyorum işimm çoook zorr bunu farkındayım ama
sizlerin desteğine ihtiyacım var neler yapabilirim örnek bigün verseniz bana nasıl olur?cevaplarınızı bekliyorum kızlarr şimdilik iyi geceler :26:LÜTFEN BANA YARDIM EDİN
2 sene öncesine kadar 55 kiloydum kansızlık demir eksikliğinden dolayı hastanede yattım sonra iştahım arttı ilaçlar haplar derken şiştim iyicene moralim çok bozuk kızlar yaşım 21 olmasına rağmen biçok dr kilo ver diyo astımım var nefes daarlığı yapıyo göğüs hastalıkları kilo ver diyo topuğum ağırıyo ortopedi kilo ver diyo dahiliye kilo ver diyo ama yol gösteren yok motive eden yok:-(şimdiden böyle giderse ilerde vay halime lütfen yardım edin kızlar bana ....
selamm kızlar ben geldimmmmm 21 yaşındayım maaaalesef ki 80 kilo 172 boyundayım çalışıyorum hemde gececi bir gün çalışıyorum bi gün evdeyim gece yalnızlıktan canım çok cips cekirdek vs çekiyo dayanamayıp yiyorum ama artık dur demeli baharda sözüm nişanım olacak inş ideal kiloma yani 60 kiloya inmöek istiyorum kızlar :-(
Daha önce bir çok diyet diyetisyen denemem oldu ama maalesefki bi türlü sonuna kadar götüremedim işi hep
yarım kaldı:-( son ümidim siizsizniz kızlar yaza kadar bahara kadar ideal kiloma inmek istiyorum işimm çoook zorr bunu farkındayım ama
sizlerin desteğine ihtiyacım var neler yapabilirim örnek bigün verseniz bana nasıl olur?cevaplarınızı bekliyorum kızlarr şimdilik iyi geceler :26:LÜTFEN BANA YARDIM EDİN
2 sene öncesine kadar 55 kiloydum kansızlık demir eksikliğinden dolayı hastanede yattım sonra iştahım arttı ilaçlar haplar derken şiştim iyicene moralim çok bozuk kızlar yaşım 21 olmasına rağmen biçok dr kilo ver diyo astımım var nefes daarlığı yapıyo göğüs hastalıkları kilo ver diyo topuğum ağırıyo ortopedi kilo ver diyo dahiliye kilo ver diyo ama yol gösteren yok motive e nden yok:-(şimdiden böyle giderse ilerde vay halime lütfen yardım edin kızlar bana ....
2 sene öncesine kadar 55 kiloydum kansızlık demir eksikliğinden dolayı hastanede yattım sonra iştahım arttı ilaçlar haplar derken şiştim iyicene moralim çok bozuk kızlar yaşım 21 olmasına rağmen biçok dr kilo ver diyo astımım var nefes daarlığı yapıyo göğüs hastalıkları kilo ver diyo topuğum ağırıyo ortopedi kilo ver diyo dahiliye kilo ver diyo ama yol gösteren yok motive eden yok:-(şimdiden böyle giderse ilerde vay halime lütfen yardım edin kızlar bana ....
bu hafta kesin kilo vermişimdir hasta oldum hiç birşey yemedim doğru düzgün...yarın kilomu yazıcam
ara gaz veriyorum kuzum yürüyüş yapsam garanti 2giderdi ama bakalım yarın görücez kim ak kim kara
uyandığın gibi gir yaz bekletme çatlarım meraktan![]()