- 27 Ağustos 2013
- 430
- 111
- 48
lugavi bu haftanın 2.tane 1.si mi var yoksa
tebrik ediyorum ama ben spor yapsam daha çok gidiyor aysun ile sende ters etki oluyor demekki:26:
kaçıncı olduk şimdi güzel bi siftah mı yaptık canımm

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lugavi bu haftanın 2.tane 1.si mi var yoksa
tebrik ediyorum ama ben spor yapsam daha çok gidiyor aysun ile sende ters etki oluyor demekki:26:
kaçıncı olduk şimdi güzel bi siftah mı yaptık canımm![]()
siftah derken abur cubura mı yönelicen![]()
daha 2-3kişi var canım bildirim yapmayan. onları bekliyoruz
ben de aranıza katılmak istiyorum!
şuanki kilom:68.5
yaşım:21
boyum:1.73
hedef kilom:59
aslında şu anki kilom değil. diyete pazar günü başladım ve pazartesi günkü kilom şu an baskülümün pili bittiğinden tartılamıyorum
salı gününden beri callenetics, yürüyüş ve basen bölgesi için aerobik yapıyorum. aynı zamanda diyet de yapıyorum sıkı şekilde.
kasım'da sözüm var inşaallah ve o güne kadar 62 kilo olsam iyi benim için.
beni de aranıza alııın lütfeeeen![]()
bakalım bide bu hafta spor yapmadan deneyelim seni geçebilecek miyimbende de aynısı oluyor spor yapınca veremiyorum. ama bozma moralini lütfen vericez kiloları inşaallah
kızlar tartıldım kilom 67.6 yani pazartesi gününden beri 900 gram vermişim.
diyetle birlikte spor yaptığımda kilom pek değişmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum. sadece diyet yaptığımda kilo kaybım daha çok oluyor :26:
bakalım dolunay geliyor kilo verişlerimiz hızlanabilir![]()
hoş geldin aramıza kilolar yakın boylardaseni kendime rakip seçtim
bakalım bide bu hafta spor yapmadan deneyelim seni geçebilecek miyim![]()
sen bu hafta spor yapmadan mı verdin bu kiloyu :26:
niye böyle olduğunu çözemedim gitti metabolizmam çok yavaş sanırım benim :18::18:bu psikolojimide etkiliyo sonra sinir oluyorum yaaa
kızlar keyfim yok yine bugün bütün gece uyku tutmadı bildirim yapıcam diye...en azından 300gr vermişimdir diye düşünüyordum yani ama kelek yaptı bana gene vücudum...zaten 3 gündür falan kabızlıkta var kayısı yememe boool su ve yeşil çay içmeme ragmenyeniden elma sirkesi alıp sabahları sıcak suyumu içmeye başlamam gerekecek anlaşılan:26:
bakalım sporsuz geçireyim bu haftayı sadece boğazımı tutarak ne değişecek bakalımdünkü enerjim nereye gittin ya
sabah hiç bişeyi tartmadan biçmeden yedim nerden baksanız 500kalori garanti bugün kendimi rahat bırakayım dedim ...ama şuan canım yemek istemiyo hiç bişey. akşama ne yesem bilmiyorum açta bırakmak istemiyorum kendimi sonra gece yarısı dolaba saldırıyorum üfffff
canım kilo olarak sadece 900 gram verebildim ama 5er cm incelme var bende bel ve kalçada. sen de tartı yerine mezura ile ölç kendini sporu bırakma öyle motive ediyorum kendimi ben
hadi bakalım rakip mi olduk şimdi biz![]()
![]()
olmaz ama böyle motivasyon düşüklüğü. hani rakiptik biz havlu mu atıyorsun
hadi bugün de en azından evde leslie ile yürüyüş yap çok zevkli oluyor. kabızlık sorunu bende de var 3 gündür bakalım ne olacak. diyete başladığımda hep böyle oluyor bende. elma sirkesi çözüyor mu senin kabızlığını canım ben de deneyeyim?
spor yaptım. pazartesi: 1 saat açık havada yürüyüş yarım saat leslie ile yürüdüm.
salı: 1 saat callenetics + 15 dakika leslie ile yürüyüş + 1 saat açık havada yürüyüş + yaklaşık 20 kat merdivenle indim çıktım
çarşamba: 1 saat callenetics + 30 dakika leslie ile yürüyüş + 30 dakika açık havada yürüyüş (kaslarım çok ağrıyordu fazla zorlamadım)
perşembe: 1 saat callenetics + 1 saat açık havada yürüyüş + merdiven inip çıkma (yine 20 kat kadar)
pazartesi gününden beri de akşam en geç 16.30'da ağzıma kilit vuruyorum.
bugün de 1 saat callenetics + 45 dakika leslie ile yürüyüşümü yaptım. bakalım akşam halim olursa 1,5 saat super callanetics yapmayı düşünüyorum.![]()
canım benim incelmeyle bi sorunum yok ki zaten ben tartıya takılıyorum aksi gibiyoksa ben marttan bu yana göğüsten 10cm kalçadan 7cm belden 12cm bacaktan 5cm falan küçüldüm
hatta ben 15gün kadar önce 65kilo idim tatile gittik geldik hooop 4 kilo bana geri geldi işte benim sayemde tabi
ama görenler inanmıyor kilo aldığıma çoook fitsin diyorlar.sadece yanaklarım hafif dolmuş onlara göre ve daha güzel olmuş zayıf halime göre:26::26:ama göbeğimi içime çekmekten bi hal olduğumu kimse bilmiyo
yani şimdi diyorsun ki yürüyüşü bırakma :44::44:öfff yatma fikri ne iyi gelmişti oysaen azından belki ip atlarımm
![]()
Kızlar yeniden merhaba
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Yarın görüşmek üzere
Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfayda yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden cuma günleri en geç 15:00 a kadar kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
![]()
haklısın kalkıp bi toparlanayım en iyisi azıcık ev işi yapayım açılırım belki sonrada kaldığım yerden devam sbahı saymıyorum kafadan bi 600 kalori desek bundan sonrası daha temkinli yemem lazım
leslie ile yürüyüş nasıl oluyo canım ya çook duydum ama bi bakmadım netten..bide benim net kotalı flasha yükleyipte yaparım ancak..benim evde koşu bandım var onunlayım ben
bende diyete başladığımda böyle oluyo nedense ..ben daha önceki deneyimlerimden fark ettim sabahları sıcak suyun içine 4 5 damla elma sirkesi damlatıp çay kaşığı ucuylada bal atıp uyanınca önce onu içerek çözüm buldum kendime,ama sana fayda edr mi bilmiyorum şansını dene istersen
üffffff kızım bu ne ohoooo bende kendimce 1 saat yürüyünce spor yaptım diyorum :26::26:çookk utandım çookkk
güler yetiş bak burda taş gibi olmayı çok isteyen yeni bi hatun var
sanki benim eski halime birazcık benziyo di mi ?
Aysun kalk kalk bu kız seni geçecek valla
çekilin ordan ben gidip bi spor yapıp geleyim en iyisi![]()
üffffff kızım bu ne ohoooo bende kendimce 1 saat yürüyünce spor yaptım diyorum :26::26:çookk utandım çookkk
güler yetiş bak burda taş gibi olmayı çok isteyen yeni bi hatun var
sanki benim eski halime birazcık benziyo di mi ?
Aysun kalk kalk bu kız seni geçecek valla
çekilin ordan ben gidip bi spor yapıp geleyim en iyisi![]()
haklısın kalkıp bi toparlanayım en iyisi azıcık ev işi yapayım açılırım belki sonrada kaldığım yerden devam sbahı saymıyorum kafadan bi 600 kalori desek bundan sonrası daha temkinli yemem lazım
leslie ile yürüyüş nasıl oluyo canım ya çook duydum ama bi bakmadım netten..bide benim net kotalı flasha yükleyipte yaparım ancak..benim evde koşu bandım var onunlayım ben
bende diyete başladığımda böyle oluyo nedense ..ben daha önceki deneyimlerimden fark ettim sabahları sıcak suyun içine 4 5 damla elma sirkesi damlatıp çay kaşığı ucuylada bal atıp uyanınca önce onu içerek çözüm buldum kendime,ama sana fayda edr mi bilmiyorum şansını dene istersen
bu arada yazmayı unutmuşum leslie ile yürüyüş çok zevklisanki karşındaymış gibi sürekli konuşan güleryüzlü bir bayan ve ben yürüyüş bandında çok sıkılıyorum o yüzden leslie benim kurtarıcım oldu kesinlikle denemeni tavsiye ederim canım.
![]()
cam sil perde yıka as anca ara verebildim elma yiyorum aceleden işler beni bekler
valla aysun aynen dediğin gibi sen neydin be geçmiş zamanlarhızına hiç kimse yetiişemiyordu
lugavi maşallah sana bizi geçicen yavaş dur bacım![]()
walk walk demesi yok muevet iyiki hatırlattın lugavi bizimde başlamamız gerek bi an önce aysun
yoksa lugavi bizi geçecek![]()