Pes etmek yok, fit olana kadar! Yeniden başlıyoruz :)

kızlar tabloyu hazırladım keşke bildirimlerinizi erken yapsaydınız:17:
bu haftanın 2tane 1.si var:72::72:

Kızlar bu hafta sabitim :( gene başladık ben spor yapınca niye ilk zamanlar kilo veremiyorum ya...
Ceyda boz tebrikler güler sende harikasin tatlım babasınınkelebe kız 100gr bile bana göre iyidir ...
Ben biraz daha uyuyayim sinir oldum şimdi ..

benim icin de cok iyi aysun. ben aldim mi aceba diye korkuyordum. durmak yok, devam. sporla daha iyi olur

slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
30yaşındayım Boyum 160 kg bugün tartıldım 73.3 yalnız pko liyim ve acil kg vermem gerekiyor birde insülin direncim yüksek olduğundan 2 haftada sadece 1 kg kaybım oldu, neler öneririsiniz.HErsabah 1 saat yürüyorum. matofin 500 kullanıyorum günde neredeyse 3 lt su içiyorum.

yediklerine biraz dikkat edersen eminim bu ilac zayiflamana yardimci olur. ben de pko liyim

walk walk demesi yok mu:1: evet iyiki hatırlattın lugavi bizimde başlamamız gerek bi an önce aysun
yoksa lugavi bizi geçecek:27:

cok guclu bi rakibimiz olmus, guzeeeel.....

kızlar bende sabitim bende pko luyum o yüzdenmi kilo veremiorum metabolizmamız yavaş çalışıo ama bu hafta değil 1 ayın sonunda hedef kiloma inmezsem bana da tiin demesinler:1:

benim icin de cok iyi aysun. ben aldim mi aceba diye korkuyordum. durmak yok, devam. sporla daha iyi olur

yediklerine biraz dikkat edersen eminim bu ilac zayiflamana yardimci olur. ben de pko liyim

cok guclu bi rakibimiz olmus, guzeeeel.....

kızlar bende sabitim bende pko luyum o yüzdenmi kilo veremiorum metabolizmamız yavaş çalışıo ama bu hafta değil 1 ayın sonunda hedef kiloma inmezsem bana da tiin demesinler:1:

ben de pko'luyum kızlar ama doğum yapana kadar düzelmez dedi doktor. kilo verişini zorluyor mu bilmiyorum. ben benim metabolizmam öyle diye düşünüyorum :ssz:

kızlar saat 17.00 gibi 1 salkım siyah üzüm yedim
şimdide akşam yemeği 1 tabak tarhana çorbası ,içine 1 k.kutusu peynir ve maydanozla beraber yedim.bidee dünden kalan çiğ köftelerimi bitirdim 200gr kadar vardı gene:17::17:marula sardımda yedim ama ,lavaş yok :26::26:1bardakta ayran
şimdi patlamak üzereyim...1 saat sonra ip atlayıp yürüyüşümü yaparım artık

kızlar tabloyu hazırladım keşke bildirimlerinizi erken yapsaydınız:17:
bu haftanın 2tane 1.si var:72::72:

tablonuz harika olmuş kızlar çok beğendim benide alırmısıınız aranıza

yaş 30
boy 1.60
başlangıç kilo 89
şu an 87.2
10 eylülde başladım hangi günler tartılıyoruz???? en şişman ben oluyorum listede

hedef 60 inşaAlllaaah:44:inannıyorum Allah kolaylık versin hepimize

canım sanki bana ceydaboz birinci gibi geldi o tam 1 kilo vermemiş miydi ?yanlışlık olmasın...

:1::1::1: anammm evet yaaa ceyda boz 1.
tebrikler ceydaboz:72::72::72::nazar:

lugavi nin dediği gibi 900gr büyük gelmiş gözüme:1:
en kısa zamanda hatamı telafi ederim

yeni gelenler hoşgelmişler ekleriz listeye
şuan çıkmak durumundayım
iyi geceler

Son düzenleme:
Dikkat dikkat ilk sayfadaki tablomuza kurallar koydum lütfen herkes baksın okusun
Aklınıza başka kurallar geliyor ise söyleyebilirsiniz

(bende işi baya ciddiye almışım haa sanki devlet yönetiyorum:82:)

Haftasonu pek uğrayan olmaz sanırım
Kaçamaksız iyi hafta sonları :79::79:

Kızlar yeniden merhaba :16::16:
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html

Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.:5: Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!:46::46::46:

16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız.
Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.

2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım

Yarın görüşmek üzere
:3:

Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfayda yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden cuma günleri en geç 15:00 a kadar kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
:61:

hedef kilom eksik kalmış ben kurban bayramına kadar 69 olmak istiyorum. uzun süreli maratonumda ise 54 kg olmak istiyorum artık kaç ay sürer bilemiyorum :)

günaydın kızlar beni de aranıza alırsanız sevinirim

Ankaradayım 27 yaş 1,62 boy ve 77,5 kilo bayrama kadar hedef kilom 74 kg gerçek hedef kilom ise 65 kilo

Kilo bildirimi haftaya cumaya kaldı o zaman tamam peki çok çalışmam az yemem lazım...:))):41:

hoşgeldin.. evet cumaya kaldı 1.lik için yarışıyoruz. siz neler yapıyorsunuz diyet dışında. eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan senin elinde:8: bir bakmışsın bize yetişmişsin:10: sadece yolculuğun uzun sabretmen gerek:34:

günaydın kızlar beni de aranıza alırsanız sevinirim

Ankaradayım 27 yaş 1,62 boy ve 77,5 kilo bayrama kadar hedef kilom 74 kg gerçek hedef kilom ise 65 kilo

hoşgeldin inşallah bayrama kadar 3-4 kilo verebiliriz

Son düzenleme:

hoşgeldin.. evet cumaya kaldı 1.lik için yarışıyoruz. siz neler yapıyorsunuz diyet dışında. eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan senin elinde:8: bir bakmışsın bize yetişmişsin:10: sadece yolculuğun uzun sabretmen gerek:34:

inş. verebiliriz bayramdan önceki hafta kuzenimin düğünü var bir de elbisemin içinde güzel durmak istiyorum kilo vermiş bir şekilde :)

evet hedefim sizlere yetişmek hahahaha :40:yürüyüş artı evde eleptik bisiklet yapıyorum 30 dak...valla incelmeyi şimdiden hissettim..elhamdülillah ve sanki iştahım azaldı çok şükür...elbetteki bazen zor olacak biliyorum sabredecem Allah ın izniyle

Kizlar ben lise ogrencisiyim ve lisemi aptal gibi saglik meslek olsunds isterse vanda olsun mantigiyla baska bi ilcede sectim. sabah altida evden cikip aksam altida eve geliyirum. okulda yemekhanenin y si yok. Ve surekli kek borek.tost doner gibi zirvalarla karin doyurmak.zorunda kliyorum sabah kahvaltida yapamiyorum e haliyle 59 kiloyken 67 kilo oldum. Baktim olmuyor yaza dogru okula sebze yemekleri goturmeye basladim. kendime yasaklar.koymustum 2litre su icmeden.okuldan cikamazdim mesela. eve geldigimde o kadar yorgun oluyordum ki egzersize gerek yok diye dusunuyodum ama sonra 20dkmi ayirddim buna yemek yedikten 1saat sonra biberiye yagiyls karnima bi guzel masaj yaptim. ilk once elime aldim oklavayi oturdum duz bi zeminde.ve saga sola donerek toplam 10kez tekrarladim. 10 kez.dizlerim bukuk sekilde mekik cektim.Sonra elma toplar gibi yukardan asagiya cektim 10kez ellerimi. benim popom bildiginiz nayer poposu gibi onu eritmek icinbiberiye.yagiyla masaj yaptim sadece. bacaklar icindr aldim annemi karsima tipki kucukken yaptigimiz gibi bisiklet cevirdik siz esinizi yada baska birinude alabilirsiniz tekte yapabilirsiniz. ama sunu bilin egzersiz.olmadan tek basina.diyet kalici kilo verdirmiyor. yemek konusundada utanmayin goturun. siz tig gibi olacakken sizle dalga gecenlerin duba gibi olacagini dusundukce onlari cigner.gibi bol bol cigneyin. ben size sunu soyleyim mayistan bu yana tam 9kilo.verdim. ve yazinda kahvaltimi olabildigince yapmaya calisti.. bir sey daha sabah uyanir uyanmaziliksu icin. gunde iki kez ac karnina icebiliyorsaniz yesil cay icin. ben daha fazla kilo verebilirdim ama baktim kuklaya donuyorum biraz.odullendireyim derken hafif etli oldum :-) dilediginizi yiyin ama mutlaka bi ogununuz sebze olsun. yogurda gerekirse asik olun o sizi inceltecektir

yeni hatunlar hoşgeldiniz aramıza:46::46:
hepimiz taş gibi olana kadar durmak yok inşş:37:
kızlar akşam 85dk yürüyüşümü yapıp 500 kalori hanemden düşürdüm :1::1:cezmut seni sevgiyle anıyorum çünkü dün ilk defa kitap okumayı denedim bantın üstünde ve zaman nasıl geçti anlamadım ter içinde kalmışım üstelik :53::34:bu fikri çok sevdim .zaten 7 yeni kitap aldım hepsini yürürken okurum artık :27::27:
sabaha gelelim:18::18:
11buçukta uyanıp hemen 3 kuru kayısıyı sıcak suya bıraktım 10dk sonra afiyetle yedim :56:
saat 13:00da kahvaltı :17:
3tane milföyden börek yedim üstünde sucuk kaşar domates ve biber vardı.pide gibi yaptım:26:(eşim evde olunca değişik şeyler yapmak zorunda kalıyorum ve ondan çok ben yiyorum neyseki bu sabah sondu bu durum artık kuş gibi kahvaltı zamanı :21::21:)
1domates 1 salatalık 4 zeytin 1 tavada yumurta ve biraz peynirde yedim.kalori sayamıyorum böyle günlerde yaaa:43:ama akşam çok daha az yiycem sözzz ve daha fazla yürüyeceğim milföy cezası kendime :45:

Dikkat dikkat ilk sayfadaki tablomuza kurallar koydum lütfen herkes baksın okusun
Aklınıza başka kurallar geliyor ise söyleyebilirsiniz

(bende işi baya ciddiye almışım haa sanki devlet yönetiyorum:82:)

Haftasonu pek uğrayan olmaz sanırım
Kaçamaksız iyi hafta sonları :79::79:

patron yönetim olmazsa işler sarpa sarar:1::1:
kurallar her zaman iyidir:34:
özellikle son maddeye bayıldım :37:hakaret içermeyen her türlü ara gaza darılmayalım lütfen :45:
bide 2 hafta aynı kiloda kalana spor cezası verelim mi :26:kuralın olduğu yerde ceza olmazsa olmaz bence :37:

Back
X