Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu hafta sabitimgene başladık ben spor yapınca niye ilk zamanlar kilo veremiyorum ya...
Ceyda boz tebrikler güler sende harikasin tatlım babasınınkelebe kız 100gr bile bana göre iyidir ...
Ben biraz daha uyuyayim sinir oldum şimdi ..
slm arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
30yaşındayım Boyum 160 kg bugün tartıldım 73.3 yalnız pko liyim ve acil kg vermem gerekiyor birde insülin direncim yüksek olduğundan 2 haftada sadece 1 kg kaybım oldu, neler öneririsiniz.HErsabah 1 saat yürüyorum. matofin 500 kullanıyorum günde neredeyse 3 lt su içiyorum.
walk walk demesi yok muevet iyiki hatırlattın lugavi bizimde başlamamız gerek bi an önce aysun
yoksa lugavi bizi geçecek![]()
benim icin de cok iyi aysun. ben aldim mi aceba diye korkuyordum. durmak yok, devam. sporla daha iyi olur
yediklerine biraz dikkat edersen eminim bu ilac zayiflamana yardimci olur. ben de pko liyim
cok guclu bi rakibimiz olmus, guzeeeel.....
kızlar bende sabitim bende pko luyum o yüzdenmi kilo veremiorum metabolizmamız yavaş çalışıo ama bu hafta değil 1 ayın sonunda hedef kiloma inmezsem bana da tiin demesinler![]()
canım sanki bana ceydaboz birinci gibi geldi o tam 1 kilo vermemiş miydi ?yanlışlık olmasın...
canım sanki bana ceydaboz birinci gibi geldi o tam 1 kilo vermemiş miydi ?yanlışlık olmasın...
Kızlar yeniden merhaba
Aramıza yeni katılacaklar için kısaca hikayemizi yazayım. Biz 15Mart 2013 gibi bir diyet girişimine başladık 70li kilolardan 60lı kilolara indik ve yaklaşık 6-10 kilo arası verenlerimiz oldu.
Eski topiğimiz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/607061-sevgili-gunluk-70-kgile-baslayalim.html
Arasıra kaçamaklar yaptık 1hafta diyeti tamamen bıraktığımız oldu ama tekrar toparlandık kaldığımız yerden devam ettik. Temmuz ayı girdiği gibi hepimizin diyeti bitti. Ramazan geldi diye saldık kendimizi sonra tatildi vs.. başladığımız kiloya geri dönmüş olduk.Ama yılmadık yıkılmadık tekrar başladık!!!
16Eylül Pazartesi günü sayfamızda toplanacağız. Cuma günleri tartılma günümüz
Yarın herkes kendi bilgilerini, yaşadığı ili, kilosunu, yaşını, hakkında ne yazmak istiyorsa paylaşabilir.
2-3 ayda ideal kilomuza dönmüş olmamız lazım
Yarın görüşmek üzere
Kızlar artık her hafta kilo çizelgemizi ilk sayfayda yenileyeceğim, buradan takip edebilirsiniz
O yüzden cuma günleri en geç 15:00 a kadar kilo bildirimlerinizi yapmış olunuz lütfen!!!
![]()
Kilo bildirimi haftaya cumaya kaldı o zaman tamam peki çok çalışmam az yemem lazım...:)))![]()
günaydın kızlar beni de aranıza alırsanız sevinirim
Ankaradayım 27 yaş 1,62 boy ve 77,5 kilo bayrama kadar hedef kilom 74 kg gerçek hedef kilom ise 65 kilo
hoşgeldin.. evet cumaya kaldı 1.lik için yarışıyoruz. siz neler yapıyorsunuz diyet dışında. eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan senin elindebir bakmışsın bize yetişmişsin
sadece yolculuğun uzun sabretmen gerek
hoşgeldin inşallah bayrama kadar 3-4 kilo verebiliriz
hoşgeldin.. evet cumaya kaldı 1.lik için yarışıyoruz. siz neler yapıyorsunuz diyet dışında. eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan senin elindebir bakmışsın bize yetişmişsin
sadece yolculuğun uzun sabretmen gerek
hoşgeldin inşallah bayrama kadar 3-4 kilo verebiliriz
Dikkat dikkat ilk sayfadaki tablomuza kurallar koydum lütfen herkes baksın okusun
Aklınıza başka kurallar geliyor ise söyleyebilirsiniz
(bende işi baya ciddiye almışım haa sanki devlet yönetiyorum:82:)
Haftasonu pek uğrayan olmaz sanırım
Kaçamaksız iyi hafta sonları :79::79: