Kuzum o saatte esim peynir zeytin kahvaltilik istedicesmnazım eğer bişy yemedn yattıysan kocaman bi bravo sana datlum benm...azimle devam pazartesi galip gelirsk kaçamak gnü yaparız bak hadi....
erken yedik cok açıkmistim yarım kk kadar peynir yedim :)
cok azdı bisi olmaz ins
Eki Görüntüle 902221 klasik kahvaltımızı yaptıııkkk...
Oyyy oy oy missss afiyet olsundomatesler hormonlu sanmyın...yazdan yeşilken alıp sarıyosunuz ve karanlık soğuk bi yere koyuyosnz şimdi de yaz domatesi tadında yiyosnuzz....
Cok sukur canımkızlar Allahıma şükürler olsun sonuçlarım temiz çıktı çok mutluyum bebek içinde başka bir bölüm önerdi adetimin 2. günü o bölüme gideceğim kısmetse akıntım vardı artık yokmuş kasık ağrılarımın nedeni de bağırsaklarımla ilgili olabilirmiş normalmiş öyle dedi doktor hanım :)
GÜLERCİM bayıldım bayıldım bu haline hafif göbek ve basenler var onlara yönelik spor yapsan en kısa zamanda onlarda gider canım maşallah. Kaynananla olan meselende inş. herşey gönlünce olur canım zor bir durum çünkü hayırlısı olsun.
hadi gözün Aydın
ins diğer doktordan da güzel haberlerle donersin
Canım daha 3 gun var sakın salma kendinikızlar üzgünüm ama bu hafta benden ümit yok sanırım.sabah 500 gr fazla çıktım. adet olayım diye bi ilaç kullandım. bitince 2-3 gün içinde adet olacaktım, biteli 4. gün ama gelen giden yok. kasım ayında da aynı ilacı kullanmıştım ve çoook az olmuştu. 2 aydır içimde birikti pislikler.dua edin de pazartesiye kadar adet olayım da bu şişkinlikten kurtulayım. kafayı yemek üzereyim
birden gider ins