Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımyarında doktor işini hallettin mi içim rahatlatacak
![]()
Bende bugün evdeyim güya uyuyacaktım saat 07.00 uyandım uyku tutmadı dolabımı toplamayı düşünüyorum birde eşim Pazar'dan bolca yeşillik almış onları yıkayıp bez örtüye sarıp dolaba Atıcam bozulmuyor çıkarıp günlük yiyorum
Yesil Mercimek yemegi yap istersen canim yada mercimek koftesi mercimek cekiyor canim galiba:)Akşama ne yemeği yapsam acabakararsız kaldım
![]()
Canım kesinlikle kilodan katılıyorum kilolu iken gündüz Bile uyumak isterdim inşallah bu sefer başaralım gitsin bitsin bu kilolar bıktım eşim dünden beri diyor kilo almak yasak diyeAh ne guzel ben neden bu kadar uykuluyum peki biraksan aksama kadar uyuyacagim hep bu kilolar yuzunden hergun un çuvali kadar agirlik tasiyorum ustumde tabiki yoruluyor beden ama her gecen gun o cuvaldan gram gram atacagim agirliklarimi insallah :)
Senin menünden gördüm bayılırım yeşil mercimekli bulgur pilavına Demir seviyen düşmüş canım senin Demir seviyen kaç biliyor MusunYesil Mercimek yemegi yap istersen canim yada mercimek koftesi mercimek cekiyor canim galiba:)
Hormon testi canım birde 3 aylık şeker kontrolüm var birde tiroidlerim için yarın birde doktorumdan selenyum ve iyot testi yapmasını istiyorum yeni okuduğum kitabımda tiroid az çalışması onların eksik oluşundandır kaynaklanıyormuş bakalım akşama kadar oradayımAdetin 3. Gunu icin mi gideceksin ne içindi bu ?
Olsun yenidenn baslaman onemli bende 33 yasindayim bende cok kez kg aldim verdim ama 7li rakamları cok gormedimdi şimdi de oyle mücadele ediyorum tekrar baslamak sabretmek ne bilim bu sefer basaroriz inş ramazana kadar bari bi 5kg versem bari izcik citir hatun olsakk dimi :))31 yaşındayım iki cocugum var on yili askin surede bir cok kez cok guzel kilolar verdim oyleki akilli bir insan o kadar kilo verip hayatta geri alamaz ama buda benim deliligim oyle iste.. insallah bu son olacak
Canım kesinlikle kilodan katılıyorum kilolu iken gündüz Bile uyumak isterdim inşallah bu sefer başaralım gitsin bitsin bu kilolar bıktım eşim dünden beri diyor kilo almak yasak diye
Canım erkeklerin metabolizması hızlı biz yavaş verelim tekrar geriye almayalım bunu unutmayalımBenim esim yeniden diyetisyene gitti biraz dikkat ediyor hizla da kilo veriyor masallahi var korkuyorum yanimda zayıf duracak diye
Aynen daha fazla taşımak istemiyorum inşallah fit olmayi gectim artik belli bir kiloda olsam rahat hareket etsem de super:)
Senin menünden gördüm bayılırım yeşil mercimekli bulgur pilavına Demir seviyen düşmüş canım senin Demir seviyen kaç biliyor Musun
Hormon testi canım birde 3 aylık şeker kontrolüm var birde tiroidlerim için yarın birde doktorumdan selenyum ve iyot testi yapmasını istiyorum yeni okuduğum kitabımda tiroid az çalışması onların eksik oluşundandır kaynaklanıyormuş bakalım akşama kadar oradayım
Bu arada dün kotona gittim 38 beden pantolon olmadı40 beden aldım
hepsi benim suçum
![]()
Olsun yenidenn baslaman onemli bende 33 yasindayim bende cok kez kg aldim verdim ama 7li rakamları cok gormedimdi şimdi de oyle mücadele ediyorum tekrar baslamak sabretmek ne bilim bu sefer basaroriz inş ramazana kadar bari bi 5kg versem bari izcik citir hatun olsakk dimi :))
Aynen canim reglim yakin tamda baslama tarihime denk geldi o kadar tatli karbon istegim var ki anlatamam. Su an da baskilamiyorum kendimi ne kadar zarardan vazgecersem o kadari kar cunku ben yedim mi oyle az buz yemiyorum malesef oncelikle bir normal yemege alisayim sonrasi kolay insallahCanım erkeklerin metabolizması hızlı biz yavaş verelim tekrar geriye almayalım bunu unutmayalım
38 oluyordu ne guzel ama yine olacak inşallah sporla aran nasil neler yapıyorsun
Doktorlara göre herşey normal zaten Karatay 100 civarını kabul ediyor canım altını düşük diyorBilmiyorum ama doktor normal seviyede hersey dedi sadece d vitamini düşükmüs
Ay ay sorma en erken 11.00 de of ki of akşama bulacak zatenIyi sonuclar olur umarim hastaneye vidince insan pert oluyor valla Allah yardimcin olsun:)