Pes ettim

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kizlar insan burun estetigi sonrasi daha bir ozguven gelir benimki tam tersi oldu.

Daha onceden fotograf manyagiydim bol bol cekerdim şimdi ise hic cekmiyorum cekesim gelmiyor. Eski burnumda cok kotu degildi hafif dusuk kanatlari genis ve uzundu. Yani bu sekil kabul etmistim sonucta. Olduktan sonra bir dusuklugunu aldi hic bir sey degismedi. Buyuk bir hayal kirikligi yasadim boyle beklemiyordum. 🤷‍♀
Kalin derililer hic estetik olmasin mi n'apsinlar 🙄

Bence doktorunla ilgili olabilir arkadaşımınki de kalın deriliydi hatta ameliyattan önce çizilen burundan başka bişey yapmak durumunda kalmıştı doktor , o denli zorlayıcı bir burundu ama değişimi efsaneydi . He estetikli olduğu belli oluyo mu bence en doğal yapılanı bile belli oluyo malesef ki :/

Bence doktorunla ilgili olabilir arkadaşımınki de kalın deriliydi hatta ameliyattan önce çizilen burundan başka bişey yapmak durumunda kalmıştı doktor , o denli zorlayıcı bir burundu ama değişimi efsaneydi . He estetikli olduğu belli oluyo mu bence en doğal yapılanı bile belli oluyo malesef ki :/
Canim benim dusuncem yok dogal yok yapay gibi bir derdim yok. Yuzume yakisiyorsa olay bitmistir. Bilmiyorum doktordan mi deriden mi ama genelde kalin deri pek kuculmuyor diyorlar ya arkadasina sasirdim

Canim benim dusuncem yok dogal yok yapay gibi bir derdim yok. Yuzume yakisiyorsa olay bitmistir. Bilmiyorum doktordan mi deriden mi ama genelde kalin deri pek kuculmuyor diyorlar ya arkadasina sasirdim
Resim atarmisiniz özelden bende size atayım ne kadar oldu ameliyat olalı benimde kalın derili bir buçuk ay oldu kücülmezmi diyorsunuz😱 lütfen resim

Back
X