Ahh canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. İsteyen herkese

Ben de 6 yıllık evliyim ve evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ve malesef 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmış dedi doktorum ve evde düşük yaptım o sancıları o kanamayı söylemiyorum bile. Sonra bir yıl sonra hamile kalmışım ama bilmiyordum ev taşıdığım zamana denk gelmiş ve ben o kadar eşya taşıdım ev temizledim iş yaptım sonra gebeliğini öğrendim ve kimyasal gebelikmiş. Yani ben çok fazla iş yaptım kimyasal temizlik malzemeleriyle çok ugrastim. Ağır kaldirdim ondan olduğunu düşünüyorum. Ve yine bir yıl sonra hamile olduğumu öğrendim ama kesede bir gariplik vardı en iyi diye gittiğim doktor bunun dış gebelik oldugunu bilemedi malesef ve Devlet Hastanesi'nde prof bunun ikiz dış gebelik oldugunu ve sol tüpte kaldığını söyledi ayrıca çok geç kaldığımı acilen yatış yapılması gerektiğini her an iç kanama gecirebilecegimi söyledi eve dahi gidemezsin dedi tabi ben yıkıldım eşimden ayri kalmak istemiyorum daha önce hiç hastanede kalmadım çok korkuyorum yalnız kalmaktan çok korkuyorum herşey işte o psikolojiyi anlatamam. Sonrasında bana iki seçenek sundular ya sol tüpün alınacak ya da kemoterapi dozu iğnesi yapilacak dediler. Ben iğneyi seçtim ve bekliyoruz sifirlanmasini betanin . Sonrasinda odada tek basimayken şiddetli bir ağrıyla tam bayilacakken birine sesimi duyurmam lazımdı yoksa ölebilirdim çünkü uyuyorum sanacaklardı o sırada bir hasta yakını geçiyordu ona el kaldırdım yardım edin bana diye sesim bile çok az çıkıyordu. Sonrasını hatırlamıyorum sadece gözlerimi açtığımda hemşirelerin birbirine tansiyon alamıyorum dediklerini duydum ve o an ölümle yüzleştim çünkü iç kanama başlamıştı. Bütün koridor acil vaka diye bağırıyordu beni apar topar ameliyata aldılar eşim bile yetişemedi. Neyse bu şekilde onu da atlattım çok şükür. Ve iki yıl sonra yine hamile kaldığımı öğrendim o kadar mutluydum ki ilk defa herşey sağlıklı ilerliyordu kalp atışını duymuştum bir bebeğimin iki defa ya ki 10. Haftaya gelene kadar doktor kontrolüne gittiğimizde eşimle yıkılmıştık kalbi tmiyordu artik. Eşimle sadece yolda yere çöküp birbirimize sarılıp hüngür hüngür agladigimizi hatırlıyorum sadece o an neden ben yaa neden biz dedim sonra çok pişman oldum Veren de O, alan da O dedim estağfurullah çektim içimden sürekli. Neyse o bebeğimi de suni sanciyla bildiğin doğum yaptım dogurtturdular yani 5 saat sancı çektim. 5 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim ama yine beta sürekli düştü ve o da kimyasal gebelikmis. Yani anlatınca uydurma gibi geliyordur belki ama hepsini yaşadım. Yine de buna şükür diyorum evet çok istiyorum bebeğim olsun kokusunu içime cekeyim evimizde onun sesleri yankilansin ama elden hiç birşey gelmiyor. Rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Genetik test yaptırdım temiz çıktı düşük sebebinin araştırılması icin test yaptırdım temiz çıktı. Ne yapacağımı inan bilmiyorum ama yine de şunu diyoruz esimle. Olmayadabilir bizim çocuğumuz . Biz kendi mutluluguma bakalım diyoruz. Rabbim inşallah en kısa sürede kolaylıkla bize de nasip eder