Pes yani, yine şoktayım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi özlemmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ö

özlemmm

Ziyaretçi
kızlar bi konu açmıştım ya geçenlerde hatırlarsınız belki,eski bi arkadaşın erotik resimlerini nete koymuş pisliğin teki.başvurup kaldırtmıştım o blogu.
az önce tesadüflerle ilgili konuyu okurken aklıma geldi bi yazdım adını facebookta karşıma çıktı bu sefer.pislik oraya koymuş şimdi de.ama ordan nasıl kapattırırım bulamadım şimdi,başvuru yeri var mı facebookun.nasıl kindar bir şerefsizmiş bu pislik ya.

yardımcı olmayı isterdim yalnız pek bilgim yok
ama facebook la iletişim gibi biryerler vardır biraz incele istersen..

privacy policy diye bişey buldum,oraya bi bakıyorum.

bu gökhan demirkol kılıklı herif yinemi hortladı.......:1shok:
ne biçim sapıklık bu yaa..........

gokhan demirkol kim yaw?

bu gökhan demirkol kılıklı herif yinemi hortladı.......:1shok:
ne biçim sapıklık bu yaa..........

hortlamış canım maalesef,hem de ne zaman hortlamış bilmiyorum,ben daha az önce gördüm,belki de bayadır ordadır resimler,ben olay kapandıktan sonra kısa bi süre daha kontrol edip bi daha yazmamıştım kızın adını.

aslında ahlak polisinin ilgilenmesi daha iyi olacak
bu memkün değilmi özlemmmcim

privacy policyde iletişim için mail adresi var ama ne yazıcam ki elin yabancısına,namus meselesi falan desem o ne ki derler mi?tabi bunu ingilizce yazıcam da adamlar ciddiye alır mı ki bu meseleyi.

özlemcim senin çabanla olacak bi şey değil bu
ordan kaldırtsan bu sefer de başka bi sitede kullanır
en iyisi adli mercilere başvurmak

canim sikayet edebiliyorsun feysbukta
bu fotografi sikayet et kismi var hatta her fotonun altinda

bi arkadaşa mail atıp mecburen kızın adını verip konuyu anlattım artık,çözecektir umarım,ben daraldım bu kızın namusuyla uğraşmaktan yaw,o arkadaş uğraşsın biraz da,kimseye bahsetme diye de ekledim tabi.

şu pisliğe de bir mesaj atayım,ne yazayım?

bencede arkadaşın polise gitsin şikayet etsin sonuçta şikayet etmediğiniz sürece bu sapık bunu yapmaya devam edecek klava:

bencede arkadaşın polise gitsin şikayet etsin sonuçta şikayet etmediğiniz sürece bu sapık bunu yapmaya devam edecek klava:

canım kıza ulaşamamıştım ben,önce kıza ulaşmaya çalışmıştım ama bulamayınca kendim kapattırdım blogu,şimdi yine ulaşamam kıza,keşke ulaşsam zaten,mahkemeye verir o zaman.

senin anan bacın yok mu onların başına böyle bişey gelse napardın de aklımada bişey gelmiyo ki şimdi fisfisfis

bu pislikler öyle ana-bacı olayından anlamaz tatlım...
anlasalar yapmazlar zaten

özlem en sağlıklısı bu olayı polise havale etmen...
bence bulaşma buna
zaten önüne bi şekilde çıkıyorsun...
bırak sana dadanmasın aman

polise şikayet etsem kızın ailesi de duyar,kız bunu istemez sanırım,ama işte kıza ulaşamadığım için kız ne ister ne istemez onu da bilmiyorum.Dediğim gibi başka bi eski arkadaşa mail attım,o baksın artık bu işlere napiyim,gerçi o arkadaş erkek ama yaymaz heralde millete,kendi görmüş olacak sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…