Ö
özlemmm
Ziyaretçi
- Konu Sahibi özlemmm
-
bu pislikler öyle ana-bacı olayından anlamaz tatlım...
anlasalar yapmazlar zaten
yapabileceğin en hayırlı iş bu kıza bişekilde uşaman özlemmm
eminimki bunuda çözersin sen...........
umarım tatlım...
şu "neti" farklı amaçlarda kullananlardan miğdem bulanıyor...
hani bu yüzden bazen diyorum net çıktı mertlik bozuldu diye
işte bak tanıdığın biri sonradan ne işler çeviriyor arkandan.......
valla sanada hayranım hafiye gibi gacısın haa....sengözlerimebaksanab
canim facebook ta keisnlikle soruna cevap buluyorsun. info@facebook.com'a yaz. orada de ki bu kisi benim. ve burada benden izinsiz olarak bu resimler kullanilmis. lutfen kaldirin de.
sana en azindan cevap verirler. ama bu sefersiz kizi rezil etmeyi kafaya koymus. orada olmazsa baska yere gene koyar.
Ah zavalli, kimlerele karsilasmis da haberi olmamis. Erkekler boyle iste. isleri bitene kadar. karsidaki eger vazgecerse, rezil etmek gibi bir politikalari var. sana guvenen birini bu kadar kucultebilir misin?
dedektiflik demişken naçizane yorumumu da yazayım konu hakkında:)bu kız şimdi herkesin önünde soyunacak bi kız değil,yani soyunduğuna göre bu pislik onun çok güvendiği bi sevgilisiymiş,kız artık nasıl güzel terkettiyse bu herifi,tam damarına basılmış yani pisliğin.
canim facebook ta keisnlikle soruna cevap buluyorsun. info@facebook.com'a yaz. orada de ki bu kisi benim. ve burada benden izinsiz olarak bu resimler kullanilmis. lutfen kaldirin de.
sana en azindan cevap verirler. ama bu sefersiz kizi rezil etmeyi kafaya koymus. orada olmazsa baska yere gene koyar.
Ah zavalli, kimlerele karsilasmis da haberi olmamis. Erkekler boyle iste. isleri bitene kadar. karsidaki eger vazgecerse, rezil etmek gibi bir politikalari var. sana guvenen birini bu kadar kucultebilir misin?
deniyim hemen.ingilizce yazıyoruz di mi bu adrese?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?