Merhaba.Ben Sakarya'da oturuyorum.Trakya Üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.İntibak ve ders seçimi için bir günlüğüne okula gittim.Ama sırada benden başka insanlar da vardı.İşlemler uzun sürdü.Ve yedi gibi işim bitti.Kalacak yerim olmadığından Sakarya'ya dönmek zorunda kaldım.Ancak bilet en erken Edirne'den İstanbula sekiz buçukta vardı.İstanbul'a vardığımızda ise İstanbul-Sakarya arabasına 01.00da bilet bulabildim.Edirne otobüsünden indikten sonra peronların önünden geçerken "Abla nereye gideceksin,hangi peronu arıyorsun?"diye soran insanlar olur ya,oradaki görevli kişiler hani.Bana öyle biri sordu.Ben de hangi perondaydı,tam bilmiyordum.Sakarya dedim.Sonra adam "göstereyim nerede olduğunu size" dedi ve beni perona kadar götürdü.Sonra bilet aldım.Peronun diğer tarafına çık,orda beklersin dedi.Ben bileti aldıktan sonra işime müdahele etmesinden rahatsız olsam da içeride insanlar var diye olay çıkarmak istemedim.Bir de çok sesi çıkan biri değilimdir,içine kapanık ve sessizim.Sonra zorla beni kendi çalıştığı perona götürmek istedi,hayır gelmeyeceğim,gelmek istemiyorum dedim,telefonumu çıkardım,ailemle konuşacağım dedim,içeriye gel,içeride şarz aleti var dedi,itiraz üstüne itiraz.Telefonumun şarzı da bitmiş,polis çağıramıyorum.Tuvalete gideceğim dedim,belki birinden yardım isterim diye.Kızlar tuvaletine gireceğim ve o içeri giremeyecekti çünkü.Kendi çalıştığı perondaki tuvalete götürmek istedi kolumdan tutup.İttirdim halk tuvalaetine doğru hızlı adımlarla yürüdüm.Bayanlar tuvaletinde karşılaştığım ilk bayana söyledim.Benim eşim polis dedi,benimle gelin dedi.Tuvaletten çıktık.Manyak adam tuvaletin koridorunda beni bekliyordu.Yanımdaki kadını görünce gelmedi çok şükür.Sonra o ablanın otobüsü oniki buçukta kalkıyormuş,beni Adapazarı peronunun olduğu bekleme Şoföre durumu anlattım.salonuna götürdü.İçeriye bir adam girdi(Peşime takılan adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum)Beni görünce dik dik baktı,güldü,baya uzun süre baktı.Bekleme salonunda bana bakıp bakıp gülüyordu gerizekalı çok sinir oldum.Araba geldi.Baktım ki,benim bilet aldığım koltuğun yanına o adam bilet almış.Şoföre durumu anlattım,adamı koltuktan kaldırdı,başka yere otutturdu.Adapazarı terminaline geldik.Servise bineceğim.Adam resmen benim servise binip binmememe göre hareket ediyordu.Ben binince o da bindi.Bu arada beni Adapazarında karşılayabilecek olan tek kişi babamdı.Ama babam da küçük kardeşimi üniversiteye yurda yerleştirmek için başka şehre gitmişti.Servis de en son çarşıya kadar bırakıyordu.Bizim eve kadar baya mesafe vardı.Diğer şoför rica etmişti kzıımızı evine yakın bir yere kadar bırakır mısın diye.Şoför hayır bırakamam diye bağırdı.Beni takip eden adam son durağa kadar inmedi.Son durakta indi.Beni de orda mecbur inecek sandı.Sonra şoför benim tam son durakta ineceğim sırada seni eve yakın yere kadar bırakayım dedi ve bıraktı.Eğer bırakmasaydı,o akşam işim bitmişti

Çok korktum

(((