Peşime bir adam takıldı,bundan sonra ne yapmalıyım?

Konu sahibi olayi polise tasimak istememis o an cunku ailesinin duymasindan korkmus. Eger polis aranmak isteseydi kadinin esi veya kadin kendi telefonundan arayabilirdi o an.
Gecenin bi yarisi bir kiz cikiyor birden ve rahatsiz edildigini vs soyluyor ama polisi karistirmak istemiyor olaya??? Ben de esimi o kizla biyere tek yollamak istemezdim acikcasi. Kiskancliktan ziyade aklima baska seyler gelirdi ve ben de olsam birakip giderdim
Olayi bilmedigi ve emin olamaycagi icin kadinin da bir sucu yok bence.
Pardon da.Ben kadına polise haber vermeyin diye bir şey söylemedim.Kendimi o an onlara emanet ettim.Polise haber verselerdi beni polisin yanına bıraksalardı memnun olurdum.Orda olayın Şok'uyla tutuk davrandım.Bu mesajı eve geldikten sonra yazdım ve sizden yardım almak için sormuştum oysaki.Yani şu an polise haber versek ailemin de haberi olur mu falan diye.Ayrıca kadına o akşam kalacak yerim olmadığından dönmek zorunda olduğumu söyledim.Küçük bebekleri vardı.Dönmek zorundaydı tabi.İoförlere söyledi durumumu.Sonra ben de şoförlerden yardım istedim hep.Bu mesajınızda ne demek istediniz anlamadım?

Ben aslında en baştaki adamdan çok daha fazla şüphelendim.Beni tuvaletten çıktığımda bile bekliyordu.Kendi bildiği tuvalete götürmek istedi.Yolcunun nereli olduğunu biliyorum.Şoföre söyledim ben bu adamdan şüpheleniyorum dedim otobüse binmeden önce.Şoför de ona nerelisin sen ismin ne falan diye sordu.Afganistanlıyım,ismim Hayat dedi.En başta beni takip eden adam da orta yaşlı bir adamdı.Üstünde beyaz tişörtü,altında kot pantolonu varmış.Ben nasıl biri olduğuna dikkat etmedim.Yanımda gelen abla kocasına anlatırken söyledi.Orta yaşlı,beyaz tişörtü,kot pantolonu var dedi.120 ile başlayan bir peron diye hatırlıyorum ama emin değilim,121,122,123 vs olabilir.Bir de Edirneliyim falan demişti.Ben bu olayı aileme anlatamam.Ailem aşırı muhafazakar ve tutucu.Polise söylersem aileme de gider olay diye endişeleniyorum.Ailem beni asla okumak için başka şehre göndermez söylersem
O zaman sesin çıkacak! Pısıp kalmayacaksın. Adama ne tuvalete gidicem falan diyosun açıklama yapar gibi, onlar bu ezik hali anlayıp sizin gibileri seçiyorlar işte. Çok güzel bir kadınım, 17 yaşımdan beri şehir şehir gezdim terminallerde gece yarıları bekledim başıma hiç böyle bir olay gelmedi, gelseydi ortalığı birbirine katar bağırır polis çağırırdım. Şoförle falan niye muhatap oluyorsun? Şarjın yoksa bile Polis çağırın ben bu adamdan rahatsızım! Diye parmakla göstereceksin, hadi bakalım bakıp dursun sırıtsın o zaman

Son düzenleme:
Pardon da.Ben kadına polise haber vermeyin diye bir şey söylemedim.Kendimi o an onlara emanet ettim.Polise haber verselerdi beni polisin yanına bıraksalardı memnun olurdum.Orda olayın Şok'uyla tutuk davrandım.Bu mesajı eve geldikten sonra yazdım ve sizden yardım almak için sormuştum oysaki.Yani şu an polise haber versek ailemin de haberi olur mu falan diye.Ayrıca kadına o akşam kalacak yerim olmadığından dönmek zorunda olduğumu söyledim.Küçük bebekleri vardı.Dönmek zorundaydı tabi.İoförlere söyledi durumumu.Sonra ben de şoförlerden yardım istedim hep.Bu mesajınızda ne demek istediniz anlamadım?

Polisi aramak yerine, sizi polise goturme fikrinden dolayi belki kadin cekinmistir aklina baska seyler gelmistir o an. O yuzden esini yollamak istememistir diyorum.
Size bisey demiyorum varsayim olarak belki kadin farkli dusunmustur demek istedim sadece.

Bi gun bende bu tarz bisey yasadim. Üniversiteye yeni baslamistim bindigim minibusun soforu tul yolcular inince kapilari kilitleyip yönünü degistirdi. Baktim baska yone gidiyor. Bagirmaya basladim telefonunu kaptim polisi aradim hemen. Polis gelene kadar gec olur dedim cantamdan cikardim biner gazini siktim yuzune kafasina cantayla vurmaya basladim kapiyi acan dugmeye bastim ve firladim arabadan. Cok kotu bir durum gercekten. Siz kalabalik ortamdaymissiniz avaziniz ciktigi kadar bagirin boyle durumlarda rezalet cikarin sessiz kalmayin yoksa sonu kotu bitiyor ne yazik ki . Cok gecmis olsunm

Özgecan vakası gibi..
Allah korumuş sizzi..

Özgecan vakası gibi..
Allah korumuş sizzi..
Ama ben korkmadim pesini birakmadim on dakika icinde polise yakalattim adami. Mahkemeye verdim . Yillarca surdu ve bu ulkenin adaleti bu adami serbest birakti. Baska birinin caninin yanmasini bekliyorlar. Bu sistemde daha cok Ozgecanlari kurban veririz bu pisliklere. Yaziklar olsun diyorum sadece. Hala o kizcagiza icim yanıyor Allah ana babasina sabir versin yanan yureklerine su serpsin.

neden cesaretli olup bağırmadınız ? bende bir bayanım benim de başıma bu tür benzer şeyler geldi ve ortalığı birbirine kattım hep bağırdım sokakta tek olmadıktan sonra neden korkayım ki rezil ettim o iğrenç yaratıkları

hayır en başta peşime takılan adam,tuvalette tanıştığım ablayı yanımda görünce gitti.Sonra abla beni Adapazarı bekleme salonuna bırakıp gittikten sonra başka bir adam geldi hareketlerinden şüphelendiğim.Çünkü abla beni bekleme salonuna bırakmaya götürürken en başta peşime takılan adamın çalıştığı yerden geçtik sanırım,çünkü ordan biri buldunuz mu bilet falan dedi,ben de cevap vermedim.Sonra abla yanımdan gittiken sonra,bekleme salonuna başka bir adam girdi.Bu ikinci adamın ilk adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum.Çünkü salona girdiğinde kafasını bana çevirdi,uzun uzun baktı,baya baktı,güldü.Bekleme salonundaki şoför bir daha öyle bir şey olursa bana söylüyorsun tamam mı falan diye benimle muhabbet ederken o adam,yani ikinci adam bana bakıp bakıp gülüyordu.Ve aldığı bileti,benim yanıma alması,hareketleri falan şüphelendim baya.Şoföre söyledim.Şoför sen evham yapmışsın falan dedi ikinci adam için.Yani birinci adam gerçekten peşime takılmıştı ve benimle konuştu ama ikincisinden şüphelendim emin değilim.Benimle konuşmadı ama hareketleri,bakışları,yan koltuğuma oturması falan
otobüste kadın yanına erkek oturamaz yasaktır yakın akrabanız değilse kaç kişi sormuş anlatmamışsın ben de u şekilde yolculuk ettim elim yüzüm de düzgündür (gerçi bu ülkede damacanaya tecavüz ediyorlar o ayrı )kimse peşime takılmadı uydurma bir hikaye gibi geliyor bana yok kadına dedim kadının kocası da hemen polis çıktı ama bide kıskandı dizi film senaryosu mübatek

otobüste kadın yanına erkek oturamaz yasaktır yakın akrabanız değilse kaç kişi sormuş anlatmamışsın ben de u şekilde yolculuk ettim elim yüzüm de düzgündür (gerçi bu ülkede damacanaya tecavüz ediyorlar o ayrı )kimse peşime takılmadı uydurma bir hikaye gibi geliyor bana yok kadına dedim kadının kocası da hemen polis çıktı ama bide kıskandı dizi film senaryosu mübatek
İnanmıyorsanız inanmayın!İşim gücüm yok senaryo yazıcam buraya.Üstteki mesajlarda anlattım nasıl olduğunu dikkatlice okursanız.Erkek yanına bayan verilmiyor ama benim koltuk numaram 4,onunki 3tü!Yanıma değil yan tarafıma olmuş oluyor.Yukarıda dediğim gibi koltukların numaralarına baktım öndeki numaralar yazmıyordu.Şoför koltuk numaran kaç dedi,4 dedim,öndeki tek koltuklardan birine oturturdu.Öndeki ikili koltukta da bahsettiğim ikinci Ada'm oturuyordu!(benden önce oturmuştu)şoför ona koltuk numaran kaç sesi,üç dedi,yanıma bir bayan oturacaktı ama dedi.Ben de onun ben olabileceği ihtimalini düşündüm.Şoföre şikayet ettiğimden en başta beni onun yanından ayırdığından!Bazen olabiliyor demek ki!Yakın akraba dediğiniz derken kimi kastettiniz anlamadım ama geçen sene annemi kaybettim ve ailem dediğim insanlar teyzem,anneannem.Babamın haberi vardı yolculuğumdan.Kendisi küçük kardeşimi üniversiteye bırakmıştı o Zaman oradaydı.Anneanneme,teyzeme de her şeyi anlatmam,anlatmak zorunda değilim.Çok sinir oldum size.

İstedigin kadar sessiz sakin bi insan ol akil melekelerin yerindeyse boyle bi durumda ortaligi ayaga kaldirmaman cok sacma olmus.
Aninda bagirip cagirsaydin bu is bu kadar uzamazdi
Ders olmustur sana -ins basina bi daha boyle bisey gelmez- o zmn ne yapman gerektigini bilirsin.
Gecmis olsun

İnanmıyorsanız inanmayın!İşim gücüm yok senaryo yazıcam buraya.Üstteki mesajlarda anlattım nasıl olduğunu dikkatlice okursanız.Erkek yanına bayan verilmiyor ama benim koltuk numaram 4,onunki 3tü!Yanıma değil yan tarafıma olmuş oluyor.Yukarıda dediğim gibi koltukların numaralarına baktım öndeki numaralar yazmıyordu.Şoför koltuk numaran kaç dedi,4 dedim,öndeki tek koltuklardan birine oturturdu.Öndeki ikili koltukta da bahsettiğim ikinci Ada'm oturuyordu!(benden önce oturmuştu)şoför ona koltuk numaran kaç sesi,üç dedi,yanıma bir bayan oturacaktı ama dedi.Ben de onun ben olabileceği ihtimalini düşündüm.Şoföre şikayet ettiğimden en başta beni onun yanından ayırdığından!Bazen olabiliyor demek ki!Yakın akraba dediğiniz derken kimi kastettiniz anlamadım ama geçen sene annemi kaybettim ve ailem dediğim insanlar teyzem,anneannem.Babamın haberi vardı yolculuğumdan.Kendisi küçük kardeşimi üniversiteye bırakmıştı o Zaman oradaydı.Anneanneme,teyzeme de her şeyi anlatmam,anlatmak zorunda değilim.Çok sinir oldum size.
Kuzum boşver kapattır konunu. Konu güzellik övmeye koca kaptırmamaya gelmiş sen zaten alacağın önerileri almışsındır canını sıkma:KK200:

Kesinlikle polise gidip şikayet et, birşey yapamayız derlerse (deme ihtimalleri var) çalıştığı firmaya gidip şikayet et. Şikayet ederken de orda öğrenci olduğunu söyleme ne olur ne olmaz. Bence servis şoförü durumu farketmiş de insafa gelmiş.
Çok geçmiş olsun

Sinir olman haklı olduğumu gösterir buraya yazarken çok cesaretlisin bakıyorum bu öfkeni o akşam da kullanaydın istediğin kadar sinir ol kadın yanına erkek oturtulmaz nokta :) hoşçakal

böyleleri cezasız kalmamalı ya,bu korkuyu sana yaşattılar ama bir başkasına daha fazlasını yapabilirler... rahat rahat dolaşamayacakmıyız biz şerefsizler yüzünden

geçmiş olsun. konuda yine de tutarsız yerler var ama belki ifşa olmamak için belki başka sebeple ben bunu hoş görebiliyorum. yine de çok sessiz kalmışsınız orda avazınız çıktığı kadar bağırabilirdiniz.

Kuzum boşver kapattır konunu. Konu güzellik övmeye koca kaptırmamaya gelmiş sen zaten alacağın önerileri almışsındır canını sıkma:KK200:
Cidden hayretler içinde okudum bazı yorumları. Kızcağız korkmuş, ne yapacağını bilememiş. Bunda bu kadar inanmayacak ne var? Hele çok güzel olmasına rağmen tacize uğramayanların şaşkınlığı...
Taciz vakalarında kadınlar bile mağdura destek olamıyorsa yazık.

Neden bağırmadınız?
Yada Sakarya ya geldiğinizde merkezde inip direkt karakola gitmediniz?
Yada otobüste başka birinden daha telefon isteyip polis çağırmadınız?
Ben anlamıyorum, üniversiteye giden yetişkin insansınız, göz göre göre böyle kendinizi çaresiz duruma düşürmek neden? Hiç bir şey yapamıyorsanız çığlık çığlığa bağırın yahu. Böyle saçmalık mı olur?

Back
X