hayır en başta peşime takılan adam,tuvalette tanıştığım ablayı yanımda görünce gitti.Sonra abla beni Adapazarı bekleme salonuna bırakıp gittikten sonra başka bir adam geldi hareketlerinden şüphelendiğim.Çünkü abla beni bekleme salonuna bırakmaya götürürken en başta peşime takılan adamın çalıştığı yerden geçtik sanırım,çünkü ordan biri buldunuz mu bilet falan dedi,ben de cevap vermedim.Sonra abla yanımdan gittiken sonra,bekleme salonuna başka bir adam girdi.Bu ikinci adamın ilk adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum.Çünkü salona girdiğinde kafasını bana çevirdi,uzun uzun baktı,baya baktı,güldü.Bekleme salonundaki şoför bir daha öyle bir şey olursa bana söylüyorsun tamam mı falan diye benimle muhabbet ederken o adam,yani ikinci adam bana bakıp bakıp gülüyordu.Ve aldığı bileti,benim yanıma alması,hareketleri falan şüphelendim baya.Şoföre söyledim.Şoför sen evham yapmışsın falan dedi ikinci adam için.Yani birinci adam gerçekten peşime takılmıştı ve benimle konuştu ama ikincisinden şüphelendim emin değilim.Benimle konuşmadı ama hareketleri,bakışları,yan koltuğuma oturması falan