Peşime bir adam takıldı,bundan sonra ne yapmalıyım?

Merhaba.Ben Sakarya'da oturuyorum.Trakya Üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.İntibak ve ders seçimi için bir günlüğüne okula gittim.Ama sırada benden başka insanlar da vardı.İşlemler uzun sürdü.Ve yedi gibi işim bitti.Kalacak yerim olmadığından Sakarya'ya dönmek zorunda kaldım.Ancak bilet en erken Edirne'den İstanbula sekiz buçukta vardı.İstanbul'a vardığımızda ise İstanbul-Sakarya arabasına 01.00da bilet bulabildim.Edirne otobüsünden indikten sonra peronların önünden geçerken "Abla nereye gideceksin,hangi peronu arıyorsun?"diye soran insanlar olur ya,oradaki görevli kişiler hani.Bana öyle biri sordu.Ben de hangi perondaydı,tam bilmiyordum.Sakarya dedim.Sonra adam "göstereyim nerede olduğunu size" dedi ve beni perona kadar götürdü.Sonra bilet aldım.Peronun diğer tarafına çık,orda beklersin dedi.Ben bileti aldıktan sonra işime müdahele etmesinden rahatsız olsam da içeride insanlar var diye olay çıkarmak istemedim.Bir de çok sesi çıkan biri değilimdir,içine kapanık ve sessizim.Sonra zorla beni kendi çalıştığı perona götürmek istedi,hayır gelmeyeceğim,gelmek istemiyorum dedim,telefonumu çıkardım,ailemle konuşacağım dedim,içeriye gel,içeride şarz aleti var dedi,itiraz üstüne itiraz.Telefonumun şarzı da bitmiş,polis çağıramıyorum.Tuvalete gideceğim dedim,belki birinden yardım isterim diye.Kızlar tuvaletine gireceğim ve o içeri giremeyecekti çünkü.Kendi çalıştığı perondaki tuvalete götürmek istedi kolumdan tutup.İttirdim halk tuvalaetine doğru hızlı adımlarla yürüdüm.Bayanlar tuvaletinde karşılaştığım ilk bayana söyledim.Benim eşim polis dedi,benimle gelin dedi.Tuvaletten çıktık.Manyak adam tuvaletin koridorunda beni bekliyordu.Yanımdaki kadını görünce gelmedi çok şükür.Sonra o ablanın otobüsü oniki buçukta kalkıyormuş,beni Adapazarı peronunun olduğu bekleme Şoföre durumu anlattım.salonuna götürdü.İçeriye bir adam girdi(Peşime takılan adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum)Beni görünce dik dik baktı,güldü,baya uzun süre baktı.Bekleme salonunda bana bakıp bakıp gülüyordu gerizekalı çok sinir oldum.Araba geldi.Baktım ki,benim bilet aldığım koltuğun yanına o adam bilet almış.Şoföre durumu anlattım,adamı koltuktan kaldırdı,başka yere otutturdu.Adapazarı terminaline geldik.Servise bineceğim.Adam resmen benim servise binip binmememe göre hareket ediyordu.Ben binince o da bindi.Bu arada beni Adapazarında karşılayabilecek olan tek kişi babamdı.Ama babam da küçük kardeşimi üniversiteye yurda yerleştirmek için başka şehre gitmişti.Servis de en son çarşıya kadar bırakıyordu.Bizim eve kadar baya mesafe vardı.Diğer şoför rica etmişti kzıımızı evine yakın bir yere kadar bırakır mısın diye.Şoför hayır bırakamam diye bağırdı.Beni takip eden adam son durağa kadar inmedi.Son durakta indi.Beni de orda mecbur inecek sandı.Sonra şoför benim tam son durakta ineceğim sırada seni eve yakın yere kadar bırakayım dedi ve bıraktı.Eğer bırakmasaydı,o akşam işim bitmişti:(Çok korktum:((((
Canim benim bak sen bir ogrencisin . Bu gibi şerefsizlerin bir bakisindan dahi şüphelenirsen sesini cikart yuksek sesle bagir bağır imdaaat sapik var rahatsiz ediyirlar falan diye. Asla susma sessiz kalma seninutangac sessiz gormesin kimse. Allah muahafaza

Merhaba.Ben Sakarya'da oturuyorum.Trakya Üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.İntibak ve ders seçimi için bir günlüğüne okula gittim.Ama sırada benden başka insanlar da vardı.İşlemler uzun sürdü.Ve yedi gibi işim bitti.Kalacak yerim olmadığından Sakarya'ya dönmek zorunda kaldım.Ancak bilet en erken Edirne'den İstanbula sekiz buçukta vardı.İstanbul'a vardığımızda ise İstanbul-Sakarya arabasına 01.00da bilet bulabildim.Edirne otobüsünden indikten sonra peronların önünden geçerken "Abla nereye gideceksin,hangi peronu arıyorsun?"diye soran insanlar olur ya,oradaki görevli kişiler hani.Bana öyle biri sordu.Ben de hangi perondaydı,tam bilmiyordum.Sakarya dedim.Sonra adam "göstereyim nerede olduğunu size" dedi ve beni perona kadar götürdü.Sonra bilet aldım.Peronun diğer tarafına çık,orda beklersin dedi.Ben bileti aldıktan sonra işime müdahele etmesinden rahatsız olsam da içeride insanlar var diye olay çıkarmak istemedim.Bir de çok sesi çıkan biri değilimdir,içine kapanık ve sessizim.Sonra zorla beni kendi çalıştığı perona götürmek istedi,hayır gelmeyeceğim,gelmek istemiyorum dedim,telefonumu çıkardım,ailemle konuşacağım dedim,içeriye gel,içeride şarz aleti var dedi,itiraz üstüne itiraz.Telefonumun şarzı da bitmiş,polis çağıramıyorum.Tuvalete gideceğim dedim,belki birinden yardım isterim diye.Kızlar tuvaletine gireceğim ve o içeri giremeyecekti çünkü.Kendi çalıştığı perondaki tuvalete götürmek istedi kolumdan tutup.İttirdim halk tuvalaetine doğru hızlı adımlarla yürüdüm.Bayanlar tuvaletinde karşılaştığım ilk bayana söyledim.Benim eşim polis dedi,benimle gelin dedi.Tuvaletten çıktık.Manyak adam tuvaletin koridorunda beni bekliyordu.Yanımdaki kadını görünce gelmedi çok şükür.Sonra o ablanın otobüsü oniki buçukta kalkıyormuş,beni Adapazarı peronunun olduğu bekleme Şoföre durumu anlattım.salonuna götürdü.İçeriye bir adam girdi(Peşime takılan adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum)Beni görünce dik dik baktı,güldü,baya uzun süre baktı.Bekleme salonunda bana bakıp bakıp gülüyordu gerizekalı çok sinir oldum.Araba geldi.Baktım ki,benim bilet aldığım koltuğun yanına o adam bilet almış.Şoföre durumu anlattım,adamı koltuktan kaldırdı,başka yere otutturdu.Adapazarı terminaline geldik.Servise bineceğim.Adam resmen benim servise binip binmememe göre hareket ediyordu.Ben binince o da bindi.Bu arada beni Adapazarında karşılayabilecek olan tek kişi babamdı.Ama babam da küçük kardeşimi üniversiteye yurda yerleştirmek için başka şehre gitmişti.Servis de en son çarşıya kadar bırakıyordu.Bizim eve kadar baya mesafe vardı.Diğer şoför rica etmişti kzıımızı evine yakın bir yere kadar bırakır mısın diye.Şoför hayır bırakamam diye bağırdı.Beni takip eden adam son durağa kadar inmedi.Son durakta indi.Beni de orda mecbur inecek sandı.Sonra şoför benim tam son durakta ineceğim sırada seni eve yakın yere kadar bırakayım dedi ve bıraktı.Eğer bırakmasaydı,o akşam işim bitmişti:KK43:Çok korktum:KK43:(((
Cantanda biber gazı mutlaka olsun yada hemen ulasabilecegin bir yerde,keşke servis şoförüne karakola gitmesini söyleseydin.
Hadi en iyi ihtimali düşünelim senden hoşlandı ama o bile tacize girer takip etmek salak saçma gulumsemek nedir?
Kişi sapik olmasa bile sen oradan uzaklaşana kadar alikoyardi polis onu.

Sen o şehre sürekli gidip geleceksin değil mi ? Dolayısıyla terminale de gireceksin.

Bence bir powerbank edin.Bir kez daha karşılaşacak olursan terminal polisine git,ya da çığlık at rezalet çıkar ya.Sen gitmeden polis gelir.

Kendi edepsiz arkadaşı da edepsiz ya.Allah korusun,bunlar nasıl insan anlayamıyorum

İçe kapanığım sesim çıkmaz deme lütfen.Bu bende de var yetiştirilme tarzıma bağlıyorum.Sanki bağıramam diyordum önceden ama yapmak lazım

Merhaba.Ben Sakarya'da oturuyorum.Trakya Üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.İntibak ve ders seçimi için bir günlüğüne okula gittim.Ama sırada benden başka insanlar da vardı.İşlemler uzun sürdü.Ve yedi gibi işim bitti.Kalacak yerim olmadığından Sakarya'ya dönmek zorunda kaldım.Ancak bilet en erken Edirne'den İstanbula sekiz buçukta vardı.İstanbul'a vardığımızda ise İstanbul-Sakarya arabasına 01.00da bilet bulabildim.Edirne otobüsünden indikten sonra peronların önünden geçerken "Abla nereye gideceksin,hangi peronu arıyorsun?"diye soran insanlar olur ya,oradaki görevli kişiler hani.Bana öyle biri sordu.Ben de hangi perondaydı,tam bilmiyordum.Sakarya dedim.Sonra adam "göstereyim nerede olduğunu size" dedi ve beni perona kadar götürdü.Sonra bilet aldım.Peronun diğer tarafına çık,orda beklersin dedi.Ben bileti aldıktan sonra işime müdahele etmesinden rahatsız olsam da içeride insanlar var diye olay çıkarmak istemedim.Bir de çok sesi çıkan biri değilimdir,içine kapanık ve sessizim.Sonra zorla beni kendi çalıştığı perona götürmek istedi,hayır gelmeyeceğim,gelmek istemiyorum dedim,telefonumu çıkardım,ailemle konuşacağım dedim,içeriye gel,içeride şarz aleti var dedi,itiraz üstüne itiraz.Telefonumun şarzı da bitmiş,polis çağıramıyorum.Tuvalete gideceğim dedim,belki birinden yardım isterim diye.Kızlar tuvaletine gireceğim ve o içeri giremeyecekti çünkü.Kendi çalıştığı perondaki tuvalete götürmek istedi kolumdan tutup.İttirdim halk tuvalaetine doğru hızlı adımlarla yürüdüm.Bayanlar tuvaletinde karşılaştığım ilk bayana söyledim.Benim eşim polis dedi,benimle gelin dedi.Tuvaletten çıktık.Manyak adam tuvaletin koridorunda beni bekliyordu.Yanımdaki kadını görünce gelmedi çok şükür.Sonra o ablanın otobüsü oniki buçukta kalkıyormuş,beni Adapazarı peronunun olduğu bekleme Şoföre durumu anlattım.salonuna götürdü.İçeriye bir adam girdi(Peşime takılan adamın arkadaşı olduğunu düşünüyorum)Beni görünce dik dik baktı,güldü,baya uzun süre baktı.Bekleme salonunda bana bakıp bakıp gülüyordu gerizekalı çok sinir oldum.Araba geldi.Baktım ki,benim bilet aldığım koltuğun yanına o adam bilet almış.Şoföre durumu anlattım,adamı koltuktan kaldırdı,başka yere otutturdu.Adapazarı terminaline geldik.Servise bineceğim.Adam resmen benim servise binip binmememe göre hareket ediyordu.Ben binince o da bindi.Bu arada beni Adapazarında karşılayabilecek olan tek kişi babamdı.Ama babam da küçük kardeşimi üniversiteye yurda yerleştirmek için başka şehre gitmişti.Servis de en son çarşıya kadar bırakıyordu.Bizim eve kadar baya mesafe vardı.Diğer şoför rica etmişti kzıımızı evine yakın bir yere kadar bırakır mısın diye.Şoför hayır bırakamam diye bağırdı.Beni takip eden adam son durağa kadar inmedi.Son durakta indi.Beni de orda mecbur inecek sandı.Sonra şoför benim tam son durakta ineceğim sırada seni eve yakın yere kadar bırakayım dedi ve bıraktı.Eğer bırakmasaydı,o akşam işim bitmişti:KK43:Çok korktum:KK43:(((
Bi gun bende bu tarz bisey yasadim. Üniversiteye yeni baslamistim bindigim minibusun soforu tul yolcular inince kapilari kilitleyip yönünü degistirdi. Baktim baska yone gidiyor. Bagirmaya basladim telefonunu kaptim polisi aradim hemen. Polis gelene kadar gec olur dedim cantamdan cikardim biner gazini siktim yuzune kafasina cantayla vurmaya basladim kapiyi acan dugmeye bastim ve firladim arabadan. Cok kotu bir durum gercekten. Siz kalabalik ortamdaymissiniz avaziniz ciktigi kadar bagirin boyle durumlarda rezalet cikarin sessiz kalmayin yoksa sonu kotu bitiyor ne yazik ki . Cok gecmis olsunm

Bi gun bende bu tarz bisey yasadim. Üniversiteye yeni baslamistim bindigim minibusun soforu tul yolcular inince kapilari kilitleyip yönünü degistirdi. Baktim baska yone gidiyor. Bagirmaya basladim telefonunu kaptim polisi aradim hemen. Polis gelene kadar gec olur dedim cantamdan cikardim biner gazini siktim yuzune kafasina cantayla vurmaya basladim kapiyi acan dugmeye bastim ve firladim arabadan. Cok kotu bir durum gercekten. Siz kalabalik ortamdaymissiniz avaziniz ciktigi kadar bagirin boyle durumlarda rezalet cikarin sessiz kalmayin yoksa sonu kotu bitiyor ne yazik ki . Cok gecmis olsunm
size de çok geçmiş olsun ya inanmıyorum Allah korusun sonunuz Ozgecan gibi olabilirdi gencecik kız yazık oldu sürekli aklıma geliyo:KK61:

Sessiz kalma, bağır, anlaşılır kısa şeyler söyle. Mutlaka güçlü bir power bank al. Şarjın bitince yedekte dursun ve birkaç defa şarj edebilsin. Bir yere giderken muhakkak seni bekleyen biri olsun ara ara haberleşin. Yanında yedekte muhakkak bir miktar para tut, gerekirse taksiye binebil. Şarjın bitik bile olsa konuşuyor gibi yap. Gözünün tutmadığı tiplere üst perdeden konuş, kibarlığı anlamıyor başka türlü sanıyorlar. Firmaya her yerden şikayetler yaz, her yerden. Kanallara vs gönder. Allah hepimizi korusun

size de çok geçmiş olsun ya inanmıyorum Allah korusun sonunuz Ozgecan gibi olabilirdi gencecik kız yazık oldu sürekli aklıma geliyo:KK61:
Aynen oyle hayatim . Ben yabanci bi sehre gittigim icin yanimda her zaman kendimi koruyacak birşeyler bulunduruyordum. Su an yeni yasalara gore biber gazi yasaklanmis ama yine de bence genc kizlarimiz bulundurmali. Benim cantamda hala vardir . Gozu donmus kopekler. Boyle durumlarda susmak ses cikarmamak bunlara cesaret veriyor. Ama oyle vurdum ki kafasina kafasina felegi sasti hayvanin. Susmayin kizlar susarsaniz sessiz kalirsaniz bunlarin bir sonraki hedefinde baska kizlarimiz olur baska ailelerin cani yanar.

Canım benim cok geçmiş olsun, sakaryadaki son durakta polis merkezi de vardi, bilirsin belki Allahtan şoför bırakmış tabiki ama aklında bulunsun sakaryayi bilirim karakoldaki arkadaşlara rica etsen seni bi şekilde evine ulaştırır yani yine git gel yapacak olursan aklında bulunsun. Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsin Allah hiçbir kadına çocuğa yaşatmasın böyle travmaları...

Polislerin de "eve birakacagiz" lafi altinda ne islere yeltendigini duyuyoruz. En iyisi kimseye güvenmemek...

Öncelikle çok üzüldüm. İstanbul otogarı hiç tekin bir yer değil. Bir defasında otogarın içinde arkadaşım para çekiyordu ben de yanında duruyordum, adamın biri arkadaşıma aşırı yaklaştı biz çığlık attık napıyorsun diye bağırdık, etrafta o kadar esnaf vardı birtanesi bile ağzını açıp bi şey demedi. Neresi neresi diye soran tiplere zaten hiç cevap vermem. O saatte sizi yalnız görünce fırsat kollamış ahlaksız. Unutmaya çalışın ve çok dikkatli olun bundan sonra da.

Okkalı bir küfür ettim okurken , gece gece tövbeler olsun.Geçmiş olsun.Adamın firmasını biliyorsan keşke şikayet edebilseniz sen değil de baban filan.Bu tipler erkeklerden çekinir.

O kadın sizi orda nasıl bırakıp gidebildi yaa halaa inanamıyorum. Ben gerekırse bı saat geç biner ama sizi orda bırakamazdım hem de eşi polismis!! Çok yazıkkk!! Lütfennn bıdaha cok dıkkatlı ol vee korkmaaa bagır çağırrrr kımseden çekınme ınan ki orda bir insan gibi insan olacaktır!

O kadın sizi orda nasıl bırakıp gidebildi yaa halaa inanamıyorum. Ben gerekırse bı saat geç biner ama sizi orda bırakamazdım hem de eşi polismis!! Çok yazıkkk!! Lütfennn bıdaha cok dıkkatlı ol vee korkmaaa bagır çağırrrr kımseden çekınme ınan ki orda bir insan gibi insan olacaktır!

Konu sahibi olayi polise tasimak istememis o an cunku ailesinin duymasindan korkmus. Eger polis aranmak isteseydi kadinin esi veya kadin kendi telefonundan arayabilirdi o an.
Gecenin bi yarisi bir kiz cikiyor birden ve rahatsiz edildigini vs soyluyor ama polisi karistirmak istemiyor olaya??? Ben de esimi o kizla biyere tek yollamak istemezdim acikcasi. Kiskancliktan ziyade aklima baska seyler gelirdi ve ben de olsam birakip giderdim
Olayi bilmedigi ve emin olamaycagi icin kadinin da bir sucu yok bence.

Konu sahibi olayi polise tasimak istememis o an cunku ailesinin duymasindan korkmus. Eger polis aranmak isteseydi kadinin esi veya kadin kendi telefonundan arayabilirdi o an.
Gecenin bi yarisi bir kiz cikiyor birden ve rahatsiz edildigini vs soyluyor ama polisi karistirmak istemiyor olaya??? Ben de esimi o kizla biyere tek yollamak istemezdim acikcasi. Kiskancliktan ziyade aklima baska seyler gelirdi ve ben de olsam birakip giderdim
Olayi bilmedigi ve emin olamaycagi icin kadinin da bir sucu yok bence.
Eşini gönderme konusunda yorum yapamam tabi ki
Orayı kaçırdım sanırım kadına da polisi karıstırmak istemıyorum dediyse tabi ki bırakıp gitmiştir.
Konu sahibi @architecturestudent95 bence en büyük hatan ilk seni çekiştiren adamı şikayet etmemen. Bugun sana yarın başkasına pislikk çok kahretsin!

ayyy Allahım yaaa çok geçmiş olsun ben bile korktum okurken.Sessiz olmayın kızlar böyle pisliklere karşı terbiyesiz ne bakıyorsun diye yıkın ortalığı gerekirse .bu i.lere günlerini göstermek gerek

İlk olarak size abla nerrye gideceksin hangi peronu arıyorsun dediğinde terslemeliydiniz
Sanki dağ başı inanamıyorum cesarete bak
Kesinlikle şikayet edin
Abazın çıkyığı kadar bağıracaktın aslında kolundan tuttuğunda

Otogarlar hiç tekin değil ya.. Ben de bundan bi kac sene evvel cok kullaniyordum, hem gece hem gunduz.. Rahatsiz edici duruşa ve bakışa sahip oyle cok tip var ki.. Genelde mescidde oturur beklerdim otobus saatini veya en kalabalik yer nere ise (büfe önleri, lokanta yakını) orda dururdum..
O zaman powerbank filan yaygin degildi, telefonumu ordaki makinelerden birine takmistim, kılıksız kro bi tip gelip yanima çöktü, bi iki dakika sonra "bi sey sorabilir miyim" dedi, birden sıçradım.. "Evet?" diyebildim.. İgrenc bi agizla "evli misiniz?" dedi, evliyim o zamanlar, parmagimda alyans var.. Bi hışımla kalkışımı gormeniz lazimdi :KK53: Uzaklaştım yanından, gece yarısı oldugu icin ödüm koptu, benim otobuse binecek diye de ayri ödüm koptu, neyse uzaktan bakmakla yetinip baska otobuse bindi pislik..
Orda çalışan biriyse bulursun konu sahibi, sikayet et ahlaksizi..

Back
X