Peşinden gitsem mi ?

Defobadem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
7
5
1
33
Merhaba arkadaşlar. Benim üç aylık bir ilişkim oldu. Kendisi annemin teyze oğlu oluyor. Akraba olduğu için yakından tanıyorum. Herkes tarafından sevilen efendi utangaç biri. Benden bir yıldır hoşlanıyordu. Ben o gözle bakmadım bir gün rüyamda aynı sofrada yemek yediğimizi gördüm o rüyadan etkilendim bir şans verdim 3 ay konuştuk güzel gidiyordu. Ama benim hatalarımdan dolayı bitti. Kendisi özel harekat polisi benle ilgilenemiyor diye tartışma çıkardım üstüne salaklık edip ayrıldım o da beni engelledi. Ben de hızımı alamayıp sen kimsinki gibisinden ağır konuştum. Aradan bir hafta gecti çok pişman oldum çünkü benim hatam yüzünden bitmişti. Beni biraz sevdiysen engeli kaldır dedim kaldırdı özür diledim sinirle oldu dedim ona olan duygularımı belirttim ben çok gururluyum her şeyi yakıp yıkıp bitirdin unutmaya çalışıyorum sen de unut dedi. Mutlu musun dedim hayır mutlu değilim dedi ama geride dönmüyor onu çok seviyorum unutmuyorum hatamdan pişman oldum peşinden gitsem yumuşar mı acaba çok üzgünüm :/ seviyordun neden ayrıldın demeyin oldu bir kere hepsi benim hatam :(

Seviyorsan git pişman olduğunu söyle olur yada olmaz ama ilerde denemedim diye pişman olmazsin.

Annenizin kuzeninden sonrasını okumadım.
Lütfen kan bağınız olmayan, soy ağacınız dışındaki insanlarla ilişki kurun ya...

Merhaba arkadaşlar. Benim üç aylık bir ilişkim oldu. Kendisi annemin teyze oğlu oluyor. Akraba olduğu için yakından tanıyorum. Herkes tarafından sevilen efendi utangaç biri. Benden bir yıldır hoşlanıyordu. Ben o gözle bakmadım bir gün rüyamda aynı sofrada yemek yediğimizi gördüm o rüyadan etkilendim bir şans verdim 3 ay konuştuk güzel gidiyordu. Ama benim hatalarımdan dolayı bitti. Kendisi özel harekat polisi benle ilgilenemiyor diye tartışma çıkardım üstüne salaklık edip ayrıldım o da beni engelledi. Ben de hızımı alamayıp sen kimsinki gibisinden ağır konuştum. Aradan bir hafta gecti çok pişman oldum çünkü benim hatam yüzünden bitmişti. Beni biraz sevdiysen engeli kaldır dedim kaldırdı özür diledim sinirle oldu dedim ona olan duygularımı belirttim ben çok gururluyum her şeyi yakıp yıkıp bitirdin unutmaya çalışıyorum sen de unut dedi. Mutlu musun dedim hayır mutlu değilim dedi ama geride dönmüyor onu çok seviyorum unutmuyorum hatamdan pişman oldum peşinden gitsem yumuşar mı acaba çok üzgünüm :/ seviyordun neden ayrıldın demeyin oldu bir kere hepsi benim hatam :KK43:
Seviyorsan git kız, ama asla benimle ilgilenmiyorsun diye söylemlerde bulunma ne kadar ağır bir yükümlülük işini yaptığını biliyor musun? Böyle yaparsan devamı gelmez ama söyleyeyim.. Seviyorsan onun bu yönünü kabul etmeli destek olmalısın seviyorum demenin bir çeşididir bu.

O sizi platonik olarak sevmiş ama sevgili olarak tanıyınca aslında hayalindeki gibi biri olmadığınızı görmüş . Genel olarak platonik sevdalara karşılık verilince; platonik sevenin beklediği şekilde çıkmaması vakası yaşanmış.

Back
X