Şampuan ve Saç Kremleri Petal Fresh Organics

Purplee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
49
0
36
İzmir
Kızlar dermatoloğumdan bana şöyle güzel ve organik bir şampuan tavsiye etmesini rica ettim ve bana petal fresh organics'in 4 şampuanından birini almamı tavsiye etti. Arındırıcı olan limonotu şampuanı, saç ve saç derisi besleyici-onarıcı çayağacı şampuanı, hacim verici-besleyici biberiye şampuanı ve besleyici-onarıcı lavanta şampuanı olarak 4 çeşidi var. Hepsinin de ayrı ayrı saç kremleri var. Çayağacı şampuanını almayı düşünüyorum ama saç kremi + şampuan 40 tl. Malum öğrenci de olduğumuz için biraz tuzlu geliyor :)) eğer kullanıp da memnun olan varsa denemek istiyorum şampuanı.

Bu şampuanı kullanmaya basladın mı bilmiyorum ama bende eczacının tavsiyesi üzerine limonlu olanını almıştım ama bu tam bı berbat saçımı yıkamıyor cok azcık kopürüyor ve banyodan cıkınca sacımın dıplerı yağlı kalıyor arınmıyor ve ole bır yağlılık kı butun gun saclarımın dıbı ıslak gıbı kalıyor basımı agrıtıyor. Çok ilginç bi şampuan bugun geri vermeyi düşünüyorum ama alıcak mı bılmıyorum. bentavsıye etmıyorum bu sampuanıı::20:

merhaba,

saç tipiniz nasıldır bilmiyorum ancak benim saçım aşırı yağlıdır ve ilkkez bir şampuan ile saçım 2 gün dayanır oldu.ben şahsen tavsiye ederim.tek sorunu dediğiniz gibi biraz fiyatı normal şampuanlara göre yüksek olması.iyi akşamlar diliyorum:)

Ben de lavantalı olanını kullanmaya başladım. Normal de organicum kullanıyorum ama organicumun saç kremi bana yetersiz geldi.

Organik saç kremi ararken eczacı bana p.fresh önerdi. Saç kremi alana şampuan bedavaydı.

Saç derimin nemlenmeye başladığını hissediyorum. Saçım kuruyken saç derimi ellediğimde yağlı bir hal almaya başladı:))

Bu da benim senelerdir aradığım şey.. Çünkü çok kuru saç derim.

Şimdilik memnunum..

Back
X