Cilt Bakımı Ürünleri petra yüz temizleme bezi hakkında..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

melody35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
4
0
86
İzmir
kızlarrr siz bu petra yüz temizleme,makyaj temizleme bezleri hakkında neler düşünüyosunuz gerçekten işe yarıyomu??kullanan varmı aranızda?

Canım ben 1 yıldır kullanıyorum.Ama 2 hafta da bir peeling yapıyorum duştan sonra.Düşünsene hiçbir kimyasal kullanmadan peeling.Çok memnunum.Ama dikakt etmek gerekir kese gibi aşırı sürtmek yüzü kızartıyor tahriş ediyor.Dediğim gibi 10 ~ 15 günde bir duşun arkasından hafif hareketlerle ölü deriyi temizleyebilirsin.Pırıl pırıl olacaksın.....

bu bezler avon veya amway gibi üye kişiler tarfından satılıyor.Netten petra veye smart bezler olarak aratabilirsiniz.Hemen her şehirde bayiler var.Hanımlar arasında özellikle cam bezleri çok meşhurdur :)

merhaba smart yüz temizleme bezi bende mevcut fakat nasıl kullanılması gerektiğini bilmiyorum nette araştırıken burayı buldum :) inşallah yardımcı olursunuz.

bezi ıslatarak mı yoksa kuru olarak mı kullanmamız gerekiyor?

şimdiden teşekkürler..

bezi ıslatarak kullanman gerekiyor. kuru kullandığında çok tahriş ediyor. bezi ıslat, 8e katla (kalın olunca yumuşak dokunuşlar daha kolay oluyor) nazikçe yüzünü temizle. sonra bezi temizlemek için beyaz sabun ve su kullan. sıvı sabun bezin özelliğini çabuk yitirmesine yol açıyor. bir de bezi bir yere sererek doğal olarak kurut. kaloriferin üzerinde kurutmak da bezin özelliğini bozuyor. bunları o bezleri satan insanların yaptığı toplantıda seminerde dinledim ;)

sestod çooook teşekkür ederimm..aslında bana söylemişlerdi ıslak olarak kullanmam gerektiğini de ben inanmamıştım :1rolleyes:

kızlarrr siz bu petra yüz temizleme,makyaj temizleme bezleri hakkında neler düşünüyosunuz gerçekten işe yarıyomu??kullanan varmı aranızda?

yumşak dokusu ile cilde masaj yapar kir ve yağları derinlemesine temizler peelinğ özelliği ile ölü derileri temizler. kullandıktan sonra sıcak su beyaz sabunla temizklenir. bilgi almak isteyenler için telf no 0536 517 3066

MICROFİBER TEMİZLEME ELDİVENİ DAHA ONCE KULLANMIŞTIM ;AMA SIK SIK YENİLEMEK LAZIM BAKTERİ OLUŞUMUNA KARŞI VE KULLANIRKEN GÜNEŞ GÖRMEDEN ÇOK İYİ KURUMasını sağlamak gerekir

petraya üye olunca üyelik düşmüyor ömür boyu üyesiniz alışveriş yapma zorunluluğuda yok türkiyenin her yerinden üyelik giriyoruz AB ülkelelerindede bürolarımız ve üyeliklerimiz var tüm ilgilenenleri petraya davet ediyorum sağlıklı bir gelecek bırakmak istemezmisiniz çocuklarınıza doğaya dost yüzde yüz Türk sermayeli çok kazançlı bir sistem güzel bir iş imkanı Retra ürünlerini kullanın arkadaşlar zamandan tasaruf edersiniz para kazanmakmı istiyorsunuz yada iyi bir kullanıcımı olmak istiyorsunuz bilgi almak için telf no 0536 517 30 66

Back
X