Peygamber sabrı var bende sanirim...kaynana

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Çocuklar anlayacak yasta değil diye agzimiza gelen küfürleri sayalım o zaman çok normal yani.

Kv. az söylemiş sana terbiyesizlik yapmışsın . Benim çocuğum yok ama olurda kv. Yanında söylesem kadın ne olsa söyler yanı haklıda . Senin çocuğunsa , senin söylediğin laf onun çocuğuna gidiyo . Yanlış yaptın peygamper Sabri alakasız ...

kabul et cunku haksizsin bu yuzden bise diyemdin bence de ki anne k bakma ben ysnlis soyledim daha olmayack .bence bunu yap zaten susarak en iyi seyi yapmissin..

Söylediğiniz söz berbat. İster kızarak ister gülerek söyleyin. Çocuklar her şeyi idrak eder. Yaşı kaç olursa olsun. Lütfen çocuğunuza biraz saygı duyun.

Kv kesinlikle haklı hem oğluna laf atmış gibi olmuşsun hemde ona neden geldin der gibi ayıp etmissin ben öyle bı laf desem kv daha çok şey yapardı normal olarak kizdigimda bile bana kızar babaanneler için torun çok ayrı bişey bence özür dileyin

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Savunmanız da cok ilginç!
İyi agzzınıza geleni söyleyin o zaman sonra o çocuklar bilmem ne içsin bilmem ne kullansın;kimi öldürsün kimi kessin böyle uzar gider.yazık

Valla bu kv'de bu konuyu kapatmaz. Eş geldikten sonra ne olacak merak ettim.

Bana görümcem öyle hakaretler yazdı ve evimde öyle terbiyesizce konuşmalar yaptı ki... Size kelimeler bulup anlatamam. Kendimi tuttum ama gelip içime girip bı bana sorun nasıl tuttum diye. Hastalandım.
Çünkü ben eşimin tarafından birisine hakaret edersem hatalı taraf ben ilan edileceğimi iyi biliyorum. Cevabını hakaret kullanmadan verdim.
Eş tarafınızdan kim olursa olsun, insan kelimelerine dikkat edecek. Hele siz kv'niz yanında çocuğunuza şerefsiz diyorsunuz.
Kv kılıçları kuşatmıştır. Eşiniz gelmeden arayı bulun.
Kahve yapıp ikram edin, olmaması gereken bı kelime olduğunu pişmanlığınızı söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…