- Konu Sahibi dislektik_anne
-
Anlayacak yaşa geldiğinde neler dersiniz mesela?Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Gülerek mi kızıyordunuz çocuğunuza, o da bi değişikmişCocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Psikolojik destek alCocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Çocuklar anlayacak yasta değil diye agzimiza gelen küfürleri sayalım o zaman çok normal yani.Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Peygamber sabrı ne alaka
Hala kurduğunuz cümleyi savunuyorsunuz yazık!Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
kabul et cunku haksizsin bu yuzden bise diyemdin bence de ki anne k bakma ben ysnlis soyledim daha olmayack .bence bunu yap zaten susarak en iyi seyi yapmissin..Kaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim
tiremusu ben bir kere mikro organizma dedim diye kv o ne bicim laf insan evladina oyle dermi bende utandim ne yalan soyleyeyimaynen ya aha
Savunmanız da cok ilginç!Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
polis gibi mermi atmis ona benzetmis vurma sesini oyle anladim ne zeki kadinim:)Konu sahibi çocuğuna hakaret etmiş .
O hakaret etti diye kayınvalidesi konu sahıbıne hakaret etmiş .. öyle arada polis molis bişeyler var ama orayı anlamadım
Ahhah esmoşum çocuğa mikro organizma mı didintiremusu ben bir kere mikro organizma dedim diye kv o ne bicim laf insan evladina oyle dermi bende utandim ne yalan soyleyeyimelini burnuna karistiriyordu afacan yapma diyorum. ayip. ama anlamiyor
yes canim cok pisti ya aslinda keske karistrsa birde elini yalandan agzina goturdu bunu yapan 2 yasinda oglum cok yaramaz :)Ahhah esmoşum çocuğa mikro organizma mı didin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?