- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi dislektik_anne
-
Ay sesli güldüm gece geceKonuyu açıklama tarzıma baktım da şu video geldi aklıma nedense
Al kendini git dedi nerde kalırsan kal dedi al dedi vur dedi git dediAy sesli güldüm gece gece
Kucuk cocuklara ozellikle ogretirlerya guya sirin oluyor, soyletip soyletip gulerler bide. Nefret ediyorum ya kufurden de argo kelimelerden de. Bazen yolda yururken ergen yasta cocuklar goruyorum, her cumlenin arasina nasilda kufur argo kelime sıkıstırıyorlar. Gayet olan bir durum yani, usluplari tamamen o yonde olmus. Valla ergen, genc farketmez duydugum anda, hele ki cocuklarim yanimdaysa uyariyorum. Oglum 12 yasinda buaralar lan lafini ogrenmis, kardesine bir kac defa dedi. Hemen ardindan ozur dilettim.Zaten yeni nesil teknolojiyi kotu yonde kullanmaya cok meyilli. Arkadas cevresi internet derken duyuyorlar bari biz evde gereken ozeni verelim bu konuda ailesi olarak durusumuzu bilsinler.kaynana yerinde olsam
zerre üzerime alınmazdım
haklısın gelin şerefsiz olmayan biri çocuğuna şerefsiz demez derdim
Anaaaa bunu hiç düşünmemiştimŞerefsizin çocuğu derken eşinizimi kastettiniz yoksa kendinizimi merak ettim
He valla yahuBi de "lal" oldum diyor. Olmasa neler diyecekmiş acaba daha?
Şerefsizin anası derdi en fazla benceHe valla yahu
Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Sizin haksız olduğunuz bi konu bulmuş ordan girmiş tüm içini dökmüş . Çok kafaya takmayın derim normalde ama sizin haksız olduğunuz bi konu var ve eşiniz gelince kesinlikle öğrenecek bunu ee doğal olarak annesini savunacak ya da eşinizin tavrı ne olur onu düşünün bence esinize siz anlatın morelim çok bozuk çok üzgünüm diye girin konuya böyle böyle oldu bende böyle söyledim annen de içindeki her şeyi döktü vs ama o sözden dolayı hatanizi anladığınızı kesinlikle esinize söyleyin yoksa o da oradan ilerleyebilir .annesi doldurmadan ilk önce sizi dinlesin bence
Peki köpek sizin cocugunuzu azarladıgınız gibi azarlanır mı?Kaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?