Peygamber sabrı var bende sanirim...kaynana

"Köpek azarlanmaz o şekilde" demişsiniz kayınvalideniz için ama siz daha aşağılık bir kelime kullanmışsınız çocuğunuza.
İnsan kendinden utanır.
Bu arada peygamber sabrı da size kalmamış hanımefendi.
Cümle içinde kullanmaya heves ettiyseniz o başka.

kaynana yerinde olsam
zerre üzerime alınmazdım
haklısın gelin şerefsiz olmayan biri çocuğuna şerefsiz demez derdim
Kucuk cocuklara ozellikle ogretirlerya guya sirin oluyor, soyletip soyletip gulerler bide. Nefret ediyorum ya kufurden de argo kelimelerden de. Bazen yolda yururken ergen yasta cocuklar goruyorum, her cumlenin arasina nasilda kufur argo kelime sıkıstırıyorlar. Gayet olan bir durum yani, usluplari tamamen o yonde olmus. Valla ergen, genc farketmez duydugum anda, hele ki cocuklarim yanimdaysa uyariyorum. Oglum 12 yasinda buaralar lan lafini ogrenmis, kardesine bir kac defa dedi. Hemen ardindan ozur dilettim.Zaten yeni nesil teknolojiyi kotu yonde kullanmaya cok meyilli. Arkadas cevresi internet derken duyuyorlar bari biz evde gereken ozeni verelim bu konuda ailesi olarak durusumuzu bilsinler.

kusmak istiyorum senin gibiler niye anne olur be?? Sahi niye ana oldun sen?
Pismanda degil s*** kari! Cocugun her yasda anliyacak yasda. Bende sana burdan yabanci dilde bi salliyim nasil olsa anlicak kapasitede degil yeeeeeaaaaa...
allah askina cogalma sen nolur!

Ay bide iyiki sabirlisin :)

Konu başlığı ve içerik tamamen tezat.Kullandiginiz kelimenin anlamini hepimiz biliyoruz çok yanlış yaptiniz.Ayni kelime size ve ailenize kullanilsa ne hissedersiniz?İnsan hata yapıyor kizginlikla Kv nizden,esinizden ve başta minik yavrunuzdan(o kelimeyi asla haketmiyor anlamamış olsa da) özür dileyin bence ki hatanızı telafi edesiniz...

Şerefsizin cocugu, köpek azarlamak..
İlginç ne kadar çok argo kelime kullaniyorsunuz. Ki bahsettiginiz sabrin sahibi Peygamber efendimiz çocuklar sizi ana rahmine dustugunde bile anlar terbiye anne karnında başlar dermiş.. Sabrini tasidiginizi dusunmeyei bırakıp öğütlerini uygulamaya geçirmeye çalışın siz

Kızarken şımarık bile demedim çok dikkat ederim. Anlasın anlamasın önemli değil. Bu konuda peygamber sabrı olan kv niz bence. Yaptığınız çok ayıp.

Şimdi siz o çocuğu büyütecek ve onun en sevdiği insan olacaksınız öyle mi ? Kocanız şerefsiz madem sizde onunla evlenerek çok farklı olmadığınızı kanıtladınız Annesin sen Anne !! Herşeyden önce babası şaka dahi olsa çocuğuma böyle birşey dicek cart diye yırtarım o adamı kendinize gelin !!

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok

kendinize sık sık şerefsiz der misiniz?
neden şerefsiz oldugunuzu düşünüyorsunuz?

ağzınız hep böyle bozuksa demek... pislikkk diye çocuk mu sevilir? bir de valideye sinirlenmiş...

Anlamayacak yasta diye bır sey yok. Anlıyor, kaydediyor ne yazık ki.
Sız sımdı kayınvalıdenın hakaretine karsılık intikam planları yapıyorsunuz, hıddetlısınız. Cocugunuz ne yapsın cehaletin vucut bulmus halı annesinin hakaretine karsılık.
Buralarda konu acıp mılletle dıdısecek kadar aklı olan kadınlar, Allah askına bıraz da cocuk gelısımı, psikolojisı hakkında okuyun ya okuyun .

Sizi hatırladım daha önce de kendi anneliğinizi çocuğuna çok ilgi gösterip şımarttığını düşündüğünüz annelerle koyaslayıp sorgulayan bir konu açmıştınız. Çocuğuna buldumcuk gibi davranan annelerden şikayetçi olup kendinizin onu daha bağımsız ve özgür yetişmesi için uğruna ayılıp bayılmadığınızdan falan bahsetmiştiniz. Böyle mi yetiştiriyorsunuz? Sokakta tanımadığınız bir insanla bile kavga ettiğinizde ağza alınmayacak tarzda küfürler ederek! Anneliğiniz konusunda vicdan yapmakta haklıymışsınız... vicdan yapıyorsanız hala bir umut vardır toparlanın lütfen.

önce sen doldur diyorsun yani :)
kayınvalide hep suçlu olsun diye hep böyle zorlama mı yaşarsınız?

Peki köpek sizin cocugunuzu azarladıgınız gibi azarlanır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…