- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi dislektik_anne
-
hakaret sözcükleriyle hakaret etmeden birine soz soylemek bizim milli hareketlerimizden biri.. cocugu sefersiz diye severiz. Arkadasimiza şerefsiz deriz.Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Nasıl anlamak isterseniz öyle anlayabilirsiniz ben durum daha da kotulesmeden kendisi anlatsın diyorum kv suçlu olduğu noktadan yakalamış içinde ne varsa dökmüş eşine de aynısını yapacak doldurmaktan kastım buydu sonra evdeki durumu düzeltmek zorlaşır ara sen doldur demiyorum o sizin fikrinizönce sen doldur diyorsun yani :)
kayınvalide hep suçlu olsun diye hep böyle zorlama mı yaşarsınız?
valla ben bu lafa dondum kaldım.Kv haklı sen haksızsın insan kocasına böyle dermi yawKaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim
kendi annemin yanında yaptı
Çocuğu rencide edici sözler hiç hoş değil. Kaynana olmaya gerek yok benim yanımda hangi arkadaşım akrabam böyle davransa çocuğuna uyaririm. Çocuk bunlar onların da bir kişiliği karakteri var onu doğurmuş olmak bu şekilde konusabileceginiz anlamına gelmez. Kusura bakmayın kaynananız haklı.Kaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim
Yalnız peygamberler küfür etmez hele kendi çocuğuna hiç etmezKaynanam çocuğuma kızarken şerefsizin çocuğu demisim diye açtı ağzını yumdu gözünü...Tamam kabul ediyorum hoş bir sözcük değil ama köpek azarlanmaz o sekilde hi susmadan 5 dk saydi saydi elalem hep şerefli biz şerefsiziz daha neler neler hala sinirden titriyorum kendi evimdeyim diye ağzımı açıp birşey diyemedim eşim gece vardiyasında evde değil.Bir de kapıya vurmuşum dan dan dan diye polis gbi bi ihtiyacın var mi anne diye bunları kendi annemin yanında yaptı annemin fıtratı zaten sessizdir ben öyle değilimdir ama dilim lal oldu ve yanlış bişey söylememek adına sustum.simdi ben napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?