Peygamber sabrı var bende sanirim...kaynana

Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
hakaret sözcükleriyle hakaret etmeden birine soz soylemek bizim milli hareketlerimizden biri.. cocugu sefersiz diye severiz. Arkadasimiza şerefsiz deriz.

önce sen doldur diyorsun yani :)
kayınvalide hep suçlu olsun diye hep böyle zorlama mı yaşarsınız?
Nasıl anlamak isterseniz öyle anlayabilirsiniz ben durum daha da kotulesmeden kendisi anlatsın diyorum kv suçlu olduğu noktadan yakalamış içinde ne varsa dökmüş eşine de aynısını yapacak doldurmaktan kastım buydu sonra evdeki durumu düzeltmek zorlaşır ara sen doldur demiyorum o sizin fikriniz

valla ben bu lafa dondum kaldım.Kv haklı sen haksızsın insan kocasına böyle dermi yaw

söyleyecek güzel söz bitti de hakarete mi başladınız? hayır anlamoyırum yani çocuğa canım demek varken neden pislik diyerek seviyorsunuz?

Çok ayıp kv haklı insan evladına şerefsizin çocuğu demez insan evladına şerefsiz dedirtmez siz de bunu öğrenin

kayınvalidenize diyorsunuzu ama siz de çocuğunu köpek azarlar gibi azarlamışsınız. kusura bakmayın çocuğunuza tabi ki kızabilirsiniz ama küfürü eden sizsiniz. kızma var kızma var!

Çocuğu rencide edici sözler hiç hoş değil. Kaynana olmaya gerek yok benim yanımda hangi arkadaşım akrabam böyle davransa çocuğuna uyaririm. Çocuk bunlar onların da bir kişiliği karakteri var onu doğurmuş olmak bu şekilde konusabileceginiz anlamına gelmez. Kusura bakmayın kaynananız haklı.

İşte çocuk doğurmakla olmuyor onu eğitmek önemli.Çocuğunuza bu şekilde mi sesleniyorsunuz? Sonra da büyüyünce neden saygısız neden küfürbaz bir çocuk oldu bu allahım diye dert yanmayın.

Bence problem sizin dili kullanisiniz ile ilgili...hissettiklerinizi uygun kelimelerle aktaramiyor,abartılı veya hakaret içeren ,o ana uygun olmayan deyimlere basvuruyorsunuz.Konuda basliginizdan tutun da verdiginiz cevaplara kadar bunu dūsūndūrttû bana

Yalnız peygamberler küfür etmez hele kendi çocuğuna hiç etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…