Peygamber sabrı var bende sanirim...kaynana

aynen de böyle yahu.
kadınlar çocuklarınıza sahip çıkın az. evlat benim evladım. niye herkes babanın olduğunu düşünmüş :)))

aynen de böyle yahu.
kadınlar çocuklarınıza sahip çıkın az. evlat benim evladım. niye herkes babanın olduğunu düşünmüş :)))
Konu serefsizin kim oldugu değil ki. Serefsizin cocugu denilenin bundan nasıl etkilendiği. Dısardan birisi cocugunuza serefsizin cocugu dese oh aynen böyle yahu mu dersiniz

Reactions: sub
Konu serefsizin kim oldugu değil ki. Serefsizin cocugu denilenin bundan nasıl etkilendiği. Dısardan birisi cocugunuza serefsizin cocugu dese oh aynen böyle yahu mu dersiniz

alıntıladığım mesaja aynen dedim.
alıntıladıgım mesajın sahibi ironi yapmış.
ironisine katıldım.
ne dışarıdan ne içeriden herhangi biri çocuğuma bir şey söyleyemez, merak etmeyin :)

kendinize sık sık şerefsiz der misiniz?
neden şerefsiz oldugunuzu düşünüyorsunuz?

ağzınız hep böyle bozuksa demek... pislikkk diye çocuk mu sevilir? bir de valideye sinirlenmiş...

aynen de böyle yahu.

aynen de böyle yahu.
Aynisini dusundum ve okurken yorumlari dumur oldum
40 yil dusunsem aklima gelmezdi babasina denecegi , cocuk benim yahu , serefsizin oglu desem ilk aklima kendim gelirim
Konu sahibi cocuk boyle sevipmez de azarlanmaz da , cocugunuza hakaret etmeyin

Nasi hakaret amaci yok ya serefsizin cocugu nedir aynisini kayinvaliden dese uzerine alinmaz miydin ??? Gulerek demissin birde demek ki aliskinsiniz aile ici bu laflara pes.

aynen de böyle yahu.

Aynisini dusundum ve okurken yorumlari dumur oldum
40 yil dusunsem aklima gelmezdi babasina denecegi , cocuk benim yahu , serefsizin oglu desem ilk aklima kendim gelirim
Konu sahibi cocuk boyle sevipmez de azarlanmaz da , cocugunuza hakaret etmeyin
Yorumlari okuyunca ben de tam bu konuya takıldım. Çoğunluk çocuk babaninmis gibi konuşmuş,yazık kadınlara ait bir platformda dahi bu düşünce hakim... Yazık çok yazık... Evlat önce benim sonra babasının gerisi boş...(konuya yorumum bile yok)

Kimse çocuğuna laf söyletmez kayunvalıden de kendioğluna yapılan küfürü hazmedememiş dua et az bile saymış ben eşime yabani dedim diye söylemediği laf kalmadı sen nasıl oğluma öyle dersin diye ;bence gidin özür dileyin konu kapansın

aynen de böyle yahu.
Ne alaka ki cocuk tabiki senınde kımse kendıne o şekilde küfür etmez senkayınvalıde olsan sende babasına söyledıgını düşünürsün değilmi

Siz kendinize o şekilde küfür edermisiniz evetse yorumum yok

Karşısındakı kayınvalıde siz olsanız ilk aklınıza gelen oğlunuz olur kusura bakmayın haa bu kendıne küfür etmiştir demessiniz

Kayınvalideniz çok haklı. Şerefsizin çocuğu diye aşağılarken hem oğlunuza iğrenç bir şekilde küfretmiş, hem de kayınvalidenizin duyacağı şekilde onun oğluna küfretmişsiniz açık açık. Hak etmişsiniz.

Oğlum küçük demeyin, o onun aklına kaydoluyor, ayrıca şimdi diyen yine söyler. Daha küçükken böyle laflar eden, büyüyüp daha büyük yaramazlık yapınca kim bilir ne der.

Eşinize şerefsiz demeyi nasıl normal görebiliyorsunuz? O da size aynı şekilde annenizin yanında küfrediyorsa, devam edin. Çocuğa acırım bir tek.

Ama karşılıklı küfür yoksa, kayınvalide iyi yapmış.

Tuhaf yani, davranışınız baştan aşağı yanlış ve bu yanlışı da doğru gibi göstermeye çalışıyorsunuz.

Kayınvalidenizin yaptığı da doğru değil tabii ki, ancak sizin yapmış olduğunuz yanlış bir söylem diğer yanlışları doğurmuş.

Annenizin yerinde olsam (yanında olduğu için) ikinizi de kendine getirecek söylemlerde bulunur, ortalığı sakinleştirirdim.
Ancak annenizin sakin yapısı da sizin dez avantajınız olmuş.

Hiç eliniz ayağınız titremesin.
Çocuk anlayacak yaşta veya değil, ancak bu şekilde söylemleriniz doğru değil.
Önce siz çocuğunuza örnek olacaksınız, o da sizin aynanız olacak.
Bence uslubunuza bir çeki düzen vermeniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…