- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi dislektik_anne
-
Özrü kabahatinden büyük. Pislik demek iyi mi yaniCocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Çocuğa kızıp babasına niye şerefsiz diyorsunuz? Gerçekten babası şerefsiz ise bundan çocuğa ne? Kayınvalidenize "çocuk benim de çocuğum olduğundan kendime dedim ben onu. Kendime hakaret etmek zevk aldığım çılgınlıklarımdan biridir" deseniz konu uzamazdı belki. Dan dan dan kapı çalma kısmını pek anlayamadım.
Konu serefsizin kim oldugu değil ki. Serefsizin cocugu denilenin bundan nasıl etkilendiği. Dısardan birisi cocugunuza serefsizin cocugu dese oh aynen böyle yahu mu dersinizaynen de böyle yahu.
kadınlar çocuklarınıza sahip çıkın az. evlat benim evladım. niye herkes babanın olduğunu düşünmüş :)))
Konu serefsizin kim oldugu değil ki. Serefsizin cocugu denilenin bundan nasıl etkilendiği. Dısardan birisi cocugunuza serefsizin cocugu dese oh aynen böyle yahu mu dersiniz
Konu serefsizin kim oldugu değil ki. Serefsizin cocugu denilenin bundan nasıl etkilendiği. Dısardan birisi cocugunuza serefsizin cocugu dese oh aynen böyle yahu mu dersiniz
kendinize sık sık şerefsiz der misiniz?
neden şerefsiz oldugunuzu düşünüyorsunuz?
ağzınız hep böyle bozuksa demek... pislikkk diye çocuk mu sevilir? bir de valideye sinirlenmiş...
aynen de böyle yahu.
kadınlar çocuklarınıza sahip çıkın az. evlat benim evladım. niye herkes babanın olduğunu düşünmüş :)))
Ben sizi konu sahibi sandım bir analıntıladığım mesaja aynen dedim.
alıntıladıgım mesajın sahibi ironi yapmış.
ironisine katıldım.
ne dışarıdan ne içeriden herhangi biri çocuğuma bir şey söyleyemez, merak etmeyin :)
Şakamısınız siz?Cocugum anlayacak yasta degil hanımefendi söyleyiş biçimine takılmayın pislikkk der gbi düşünün gülerek bir hakaret amacı yok
Aynisini dusundum ve okurken yorumlari dumur oldumaynen de böyle yahu.
aynen de böyle yahu.
Yorumlari okuyunca ben de tam bu konuya takıldım. Çoğunluk çocuk babaninmis gibi konuşmuş,yazık kadınlara ait bir platformda dahi bu düşünce hakim... Yazık çok yazık... Evlat önce benim sonra babasının gerisi boş...(konuya yorumum bile yok)Aynisini dusundum ve okurken yorumlari dumur oldum
40 yil dusunsem aklima gelmezdi babasina denecegi , cocuk benim yahu , serefsizin oglu desem ilk aklima kendim gelirim
Konu sahibi cocuk boyle sevipmez de azarlanmaz da , cocugunuza hakaret etmeyin
Ne alaka ki cocuk tabiki senınde kımse kendıne o şekilde küfür etmez senkayınvalıde olsan sende babasına söyledıgını düşünürsün değilmiaynen de böyle yahu.
Siz kendinize o şekilde küfür edermisiniz evetse yorumum yokYorumlari okuyunca ben de tam bu konuya takıldım. Çoğunluk çocuk babaninmis gibi konuşmuş,yazık kadınlara ait bir platformda dahi bu düşünce hakim... Yazık çok yazık... Evlat önce benim sonra babasının gerisi boş...(konuya yorumum bile yok)
Karşısındakı kayınvalıde siz olsanız ilk aklınıza gelen oğlunuz olur kusura bakmayın haa bu kendıne küfür etmiştir demessinizYorumlari okuyunca ben de tam bu konuya takıldım. Çoğunluk çocuk babaninmis gibi konuşmuş,yazık kadınlara ait bir platformda dahi bu düşünce hakim... Yazık çok yazık... Evlat önce benim sonra babasının gerisi boş...(konuya yorumum bile yok)
Burda çocugun kimin oldugu önemli değil hanımefendi söylenen söz çirkin bir kelime ha babasına dedınız ha kendınıze söylenecek şeymi buaynen de böyle yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?