- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
-
Seve seveeNe kadar özenerek yapmışsın eline sağlık canım, çok güzele benziyor benim yerime de yee
Hahahaa ayyy eşimle aynı cümleyi kurdun o brokoli sevmez deDilara bu ne.Çok uğraşmışsın.Yalnız o brokolinin yerine bir ettir,bir kıymadır olsaydı tam benim damak tadıma göre olurdu. Ellerine sağlık.Başarılar canım.
Teşekkür ederim efser ablacım sağolEllerine sağlık canımyarışmada başarılar dilerim
Eşinle aynı kafadanmışız demekki.Hahahaa ayyy eşimle aynı cümleyi kurdun o brokoli sevmez deÇok teşekkür ederim Adracımm çok sağol... Ya aslında biz de etoburuz Bu makarnayı peynirli yemiştim çok sevmiştim kıyma yada et katarsam dış sosu nasıl olur korkusuyla onuda peynir ve yeşilliğe uygun hale getireyim dedim hemde hiç olmadı brokoli yemiş olur eşim dedim Bakalım neler olacak
Ya ben brokoli karnıbahara bayılırımEşinle aynı kafadanmışız demekki.Et giren yemeğe can girer. Eminim güzel olurdu.Bu da çok güzel ve değişik olmuş. Evet yemek lazım brokoli ağacını.
Bizim burada çok revaçta değil.
Ya ben brokoli karnıbahara bayılırımÇok yeşekkürler Adraa
O zaman sizin ora tamda şuan benim bulunduğum buralar oluyo sanırsaamBizim burada çok revaçta değil.Karalahananın gözünü seveyim.
Sen neredesin ki?O zaman sizin ora tamda şuan benim bulunduğum buralar oluyo sanırsaam
Teşekkür ederim chesssüper görünüyor valla, ne beceriklisin, eline sağlık
Nevoş sultaaaanDiloş'um ellerine sağlık
Harika görünüyorYarışmada başarılar dilerim
Ayrıca ben bu tarifi bekliyordum
GümüşhaneSen neredesin ki?
Kim yapacak acaba diye bekliyordumNevoş sultaaaanTeşekkürleeer Kimden bekliyodun kimdeeen
Yakınız yakın gelir başına bela olurum adraaaSen içtesin.Ben kıyıdayım Samsun.
Olley olleyyKim yapacak acaba diye bekliyordumSenin yapman şaşırtmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?