- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi Dilaraginosss
-
Miskamberellerine sağlık dilara..ne kadar emek vermişsin...çok güzel görünüyor
Gel ne olacak.Yakınız yakın gelir başına bela olurum adraaa
ellerinize sağlık
çok büyük emek var kesinlikle 1.liği hakediyor
Yaparım sen gel.O mis yemeklerinden de isterim ona göree
Efendim saygılarOy oy oy sitede ne marifetli hanımlar varmış, elde açılmış bir makarna daha, Kazen'in işi zor, rakipler sıkı
Makarna ve brokoli hiç aklıma gelmemişti, bunu deneyeceğim, ellerinize emeklerinize sağlık, başarılar dilerim
Brokoli'yi bende severim, tabii çoğunlukla salata olarak tüketiyorduk, böyle bir tafifle birlikte kullanmak hiç aklıma gelmemişti, değişik geldi, deneyeceğimEfendim saygılarÇok mutlu oldum beğendiğiniz için..brokoli seven biri olarak kesinlikle öneririm; peynir tadıyla çok hoş oldu Kazen ne zaman eklicek ölcem meraktan En korkulan rakip o şu ana kadar Tekrar teşekkürler mune
Kesin balık tutmaya gitmiştirrrBrokoli'yi bende severim, tabii çoğunlukla salata olarak tüketiyorduk, böyle bir tafifle birlikte kullanmak hiç aklıma gelmemişti, değişik geldi, deneyeceğim
Valla onun tarifini bende merakla bekliyorum ama daha ses seda yok
Çok teşekkür ederim sağolunOldukça güzel görünüyor.Ellerinize sağlık ve bol şanslarınız olsun
Teşekkür ederim cadıııVay vay vay dilara dokturmussun
Yarismada basarilar dilerim
Pinkocum çok teşekkür ederim sağolCanım ellerine sağlık, buram buram emek kokuyor, iyiki bu yarışmaya katılmamışım
Yarışmada başarılar
Ezmek istiyorsunuz beniPinkocum çok teşekkür ederim sağolAma sende katıl
saçmalama delii sen ne hamaratsın biz biliyoruzEzmek istiyorsunuz beni
Dün makarna yaptım ama resmini çekmeyi unuttum
Hamaratmıyımsaçmalama delii sen ne hamaratsın biz biliyoruzKeşke çekseymişsin ama daha var süre katılabilirsin bence
E ne güzel işte mutfak kültürümüz o zaten bak diğer yarışmada da seni ikna etmiştim bunda da ederim bilirsinHamaratmıyım
Bilmiyorum canım ya ben sizin gibi, iddialı tarifler bilmiyorum, fazla fazla soslu makarna yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?