Makarnalar Peynir Şöleni Tortellini>>> Sponsorum Luciano Pavarotti ;))

Oy oy oy sitede ne marifetli hanımlar varmış, elde açılmış bir makarna daha, Kazen'in işi zor, rakipler sıkı
Makarna ve brokoli hiç aklıma gelmemişti, bunu deneyeceğim, ellerinize emeklerinize sağlık, başarılar dilerim

Efendim saygılar Çok mutlu oldum beğendiğiniz için..brokoli seven biri olarak kesinlikle öneririm; peynir tadıyla çok hoş oldu Kazen ne zaman eklicek ölcem meraktan En korkulan rakip o şu ana kadar Tekrar teşekkürler mune

Brokoli'yi bende severim, tabii çoğunlukla salata olarak tüketiyorduk, böyle bir tafifle birlikte kullanmak hiç aklıma gelmemişti, değişik geldi, deneyeceğim
Valla onun tarifini bende merakla bekliyorum ama daha ses seda yok

Kesin balık tutmaya gitmiştirrr Deniz mahsulleri dolu bi makarna bekliyorum ben

Hamaratmıyım
Bilmiyorum canım ya ben sizin gibi, iddialı tarifler bilmiyorum, fazla fazla soslu makarna yapıyorum
E ne güzel işte mutfak kültürümüz o zaten bak diğer yarışmada da seni ikna etmiştim bunda da ederim bilirsin Ciddi söylüyorum becerikli hatunsun Sen hafta sonuna kadar bir pink spesiyalitesi hazırlada gözümüz gönlümüz şenlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…