....pfffs

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
iyi akşamlar:)
Eşinizin/nişanlınızın/sevgilinizin gün içinde yaptığınız herşeyden haberdar olmak istemesi normal mi sizce?
Mesela sabah işe giderken aradınız,işteyken konuştunuz,işten çıkınca arıyosunuz,bankada işiniz var,gitmeden önce haber vermeniz gerekiyo
Hastaneye gideceksiniz,bildirmeniz gerekiyo
Kurs seminer spor alışveriş vs vs
Bu kadarına hakkaten gerek var mı??
ben özleyip,merak edip aramayı tercih edenlerdenim,
Günlük rapor vermeyide almayıda sevmiyorum,ben mi anormalim

Sevgiliyken yapardık açıkçası.
Zaten kısa kısa çok konuşurduk gün içinde.

Evlenince kendiliğinden bitti.
Gerçi hala yoğun değilsek çok telefonlaşırız da nerde olduğumuzu söylemek için değil.

Siz normalsiniz de bu tip iliskiler bana gore oldukca bunaltici.

Sevgililikte de nişanlılıkta da yaşamadık evlendik yine aynı yani eşimin de böyle bir isteği yok ben de istemem bana çok aşırı geliyor böyle şeyler sevmiyorum.

:silah::silah:
Hayir. Aksam evde naptin filan diye ustun koru konusuruz.
Bende günlük rapor vermek istemiyorum,gün içinde konuşuruz,tamam ama günün nasıl geçtiğini,yaşadığı üzücü/keyifli bi anı,bi film bi kitap tavsiye edilir vs vs
Ama her konuşmada şuraya gidiyorum,şunu yapıcam
Saçma:silah:

Sevgililikte de nişanlılıkta da yaşamadık evlendik yine aynı yani eşimin de böyle bir isteği yok ben de istemem bana çok aşırı geliyor böyle şeyler sevmiyorum.
Hiç sevmiyorum,hiç sevmediğim için aşırısoyla karşı karşıyayım
Daha güzel şeyler konuşmak varken...

7 yıl birlikteliğimizde genelde öyleydik günaydınla başlar şuraya buraya gidiyorum diye yazardık hep ama konuşmayız biz msjlaşırız şimdi evdeyim genelde gene msjlaşıyoruz ama okadar sık değil genelde uyuyor oluyorum gündüzleri :27: tabi gene anneme gidiyorsam çıktım diye yazarım merak eder sevdiceğim :eğlence:

Biz başlarda evden çıkıyorum, çıktım, duraktayım, bindim diye haberleşiyorduk ama kendi huyumuzdu konuşup anlaşmamıştık.
Sonra evden çıktım yazıp bindim yazmayınca pürüz çıkar oldu surat asılır oldu oturduk konuştuk ve bunun manyakça olduğuna kanaat ettik.
O günden sonra çıktım yazıyoruz eve geldiğimizde de evdeyim diyoruz kafalar rahat.

Biz başlarda evden çıkıyorum, çıktım, duraktayım, bindim diye haberleşiyorduk ama kendi huyumuzdu konuşup anlaşmamıştık.
Sonra evden çıktım yazıp bindim yazmayınca pürüz çıkar oldu surat asılır oldu oturduk konuştuk ve bunun manyakça olduğuna kanaat ettik.
O günden sonra çıktım yazıyoruz eve geldiğimizde de evdeyim diyoruz kafalar rahat.
Bende bunu istiyorum inanın

Karşılıklı olunca güzel,bi taraf sevmiyosA?

Normal değil zaten, normal değilden ziyade çocukluk gibi bir şey.

Bir taraf istemiyorsa gerekçesiyle anlatacak, "Benden isteme böyle şeyler, saçma bulduğum bir şeyi yapmayı da unuturum zaten." gibi bir şeyler diyecek, konuyu kapatacak.

Back
X