....pfffs

Ne kadar süredir berabersiniz? Sen kaç yaşındasın, o kaç?
Bende hiç sevmem rapor vermeyi. Mesela tüm gün yazmıyorsam bana neden yazmadın diye trip yapıp kavga etmeyecek. Zaten telefonda aşırı konuşmayıda sevmem. İşe gidiyorum işten çıktım falan saçma yani. Zaten bilmiyo mu kaçta başlayıp bittiğini? Bu tür şeyler boğar insanı. Sen konuş güzelce. Sıkılıyorum de. Bende de bir sıkılmışlık varki sorma kim naparsa batıyor. Yaza giriyoz belki ondandır :işsiz:[/QUOTE
Gaytte olgun insanlarız ama bu konuda anlaşamıyoruz,hiç alışkın olmadığım şeyler bunlar
Nişanlıyız:)

Bence normal değil. Asla benlik bir ilişki değil. Karşındaki kadını bu kadar kontrol etme isteği, güvensizlik, bunaltmak, kısıtlamak, ezmek, vs. Bana çağrıştırdığı durum bu. Bu adamları ezik buluyorum ve metelik verilmemeli diyorum. Hayatta hayatındaki kadından başka uğraşı işi gücü yokmuş gibi uğraşır durur, ego tatmin ederler. Size tersse bırakın gitsin, yoksa mutsuz bir kadın olur çıkarsınız.
İyi yanlarıda var,çıkmazlara sokuyorum kendimi

abov bunu yeni gördüm. takıntılı mı acaba arkadaş? güvensizlik yaşadığı kesinde. bende benimkine çok arayıp yazma diyodum haksızlık etmişim. iyice bir tersle bence sen.
Ben onu tersleyince,kırgınım fln deyince önce özür diliyo,uzatırsam sinirleniyo
Benle küsmüyo,küstürmüyoda

Gereksiz, saçma sapan bir durum. Normal değil elbette. İzin vermiyorum diyorsunuz ama belli ki o mesajı tam almamış. Yerinizde olsam ona istediğini verirdim. Şöyle ki; Uyandım, acıkmışım, mutfağa gittim, çay yaptım, çişim geldi, tuvaletteyim, işim uzun sürecek, ellerimi yıkadım, tuvaletten çıktım, çayımı aldım, televizyon izliyorum, kapı çaldı, komşu gelmiş, telefon çaldı, arkadaşım aradı, evde salça kalmamış, çorabımı giyiyorum, kapıyı açıyorum, apartmandan çıkıyorum, yürüyorum, köşeyi döndüm, marketi gördüm... Ta ki o "yeeeeteeeeeer" diye balataları yakana kadar.

Gereksiz, saçma sapan bir durum. Normal değil elbette. İzin vermiyorum diyorsunuz ama belli ki o mesajı tam almamış. Yerinizde olsam ona istediğini verirdim. Şöyle ki; Uyandım, acıkmışım, mutfağa gittim, çay yaptım, çişim geldi, tuvaletteyim, işim uzun sürecek, ellerimi yıkadım, tuvaletten çıktım, çayımı aldım, televizyon izliyorum, kapı çaldı, komşu gelmiş, telefon çaldı, arkadaşım aradı, evde salça kalmamış, çorabımı giyiyorum, kapıyı açıyorum, apartmandan çıkıyorum, yürüyorum, köşeyi döndüm, marketi gördüm... Ta ki o "yeeeeteeeeeer" diye balataları yakana kadar.
Bi ara foto istedi,yaptım..pişman oldu:)
Ama göndermem dedim,bazen sırf tartışmayalım diye yapıyorm

Back
X