PGD embriyoya yaptiran varm mi? Gebelik elde ettiniz mi?

esma_kavak1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
1.494
874
198
35
Arkadaslar 4.denememde yine olmadi tutunuyor embriyo bana beni birakiyor ama bundan sonraki denememe genetik tani istiyorlar embriyolara bilgisi olan var mi?

Arkadaşım kan testlerinizi yaptırdınız mı?Pıhtılaşma sorunu yok değil mi?Bir arkadaşım faktör v homozigot idi iki kez denedi negatif üçüncüde transferden bir gün önce kan sulandırıcı iğnelere başladı şuan ikiz gebe.Darısı size.Ayrıca ben Pgt ile tüp bebek yaptırdım talihsiz bir kandırılmışlık Süreci geçirdim Pgt den daha ileri teknik olan cgh Tekniği denendi sanıyorum Meğerse kandırılmışız sonradan öğrendik 7 embriyondan sadece 1 tanesi normal idi o da tutunmadı ne yazık ki

Yaptirdim canim kan pihtisi vardi igne ve corasprin kullandim olmadi hamile kaliyorum ama dusuyor doktorda pgt yapalim embriyoya diyor belki onlar sagliksiz diyor ne yapcaz bilmiyorum nasil kandiriyorlar ya boyle durumda nasil vicdanlari sizlamiyor hem maddi hem manevi anlamda cokuyoruz ya ne yapcaz rabbim yardim etsin iyi insanlarin eline dusursun insallah

Pgt yerine cgh öneririm canım benimde 2doğal yolla düşüğüm var daha sonra tüp bebeğe karar verdik cgh yaptırdık sağlıklı embriyo konuldu tuttu ama gelişmedi yani zamanı geldiyse rabbim ol dediyse bunlar birer vasıta

Cgh ilk defa duyuyorum pgt farki ne nasil oluyor

Pgt de embriyonun bütün kromozomları incelenmiyo canım cgh de hepsi inceleniyo
Anladim doktora gidince sorarim 3 donmusum var onlara bakilicak onlar saglikli cikmazsa sil bastan yeniden yumurta toplama ama ona hemen baslayamam maddi anlamda coktum cgh ne kadar acaba suan sen ne asamadasin tedavi goruyonmu

Anladim doktora gidince sorarim 3 donmusum var onlara bakilicak onlar saglikli cikmazsa sil bastan yeniden yumurta toplama ama ona hemen baslayamam maddi anlamda coktum cgh ne kadar acaba suan sen ne asamadasin tedavi goruyonmu
Donmuşlara bakılıyomuymuş canım benim 5.-6. Güne kadar beklediler birinci kalite olan embriyolardan biyopsi alıp gönderdiler sonra dondurdular 6 embriyom gönderildi 1tane sağlıklı geldi onu transfer ettiler canım kanda maksimum değerle pozitifi gördüm ama bebeğimi görmeye gittiğimde doktorum gelişmediğini söyledi ve ilaçları bıraktım düşük yaptın şu an dinleniyorum daha 1ay bile olmadı düşeli ben bahçeci fulyada yaptırdım canım 6 embriyoya 5.500 ödedik

Benimde 4 tup bebek sonucum dun kan degerim dusmus doktor ilaclari birak dedi adet olmayi bekliyorum benimde acibadem maslak gebeligim ilerlemiyor her denemede benimde kanda pozitif ama ilerlemiyor demek ki seninde embriyolar sagliksiz oldugu icin ilerlemiyor benimde oyledir kesin peki sagli olan niye ilerlemedi senin arasindan saglikli bulunmus bu yonteminde garentisi yok o zaman allahim bizlere guc kuvvet versin

Öle canım sağlıklı olmasına rağmen olmadı zamanı gelmedi demek ki ondan diyorum ya rabbim yeter ki ol desin bunlar vesile Allahım bidahakinde kucağımıza almayı nasip eder inş

Öle canım sağlıklı olmasına rağmen olmadı zamanı gelmedi demek ki ondan diyorum ya rabbim yeter ki ol desin bunlar vesile Allahım bidahakinde kucağımıza almayı nasip eder inş
Amin insallah canim cok zor dun aksama kadar agla bugunde oyle cok zor insallah tez vakitte zamani gelir

Amin insallah canim cok zor dun aksama kadar agla bugunde oyle cok zor insallah tez vakitte zamani gelir
Çok zor canım ama sabır yapıcak elden gelen bişey yok ben bile hala bi ağlıyorum bi gülüyorum dengem bozuldu ama yinede şükür bugünümüze

Çok zor canım ama sabır yapıcak elden gelen bişey yok ben bile hala bi ağlıyorum bi gülüyorum dengem bozuldu ama yinede şükür bugünümüze
Oyle orasi sukur ya embriyolarim hastalikli cikarsa ne bileyim insallah bu uctaneden 1 veya 2 iyi cikar yoksa yeniden tedaviye baslayamam hemen allah bizlere sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…