Pgt anöploidi çıktıktan sonra sağlıklı embriyosu olan oldu mu

Capanin Gururu Teyom

Nirvana
Pro Üye
26 Mart 2018
28.484
128.071
598
5. Tüp bebek denememde 3 embriyom oluştu.Hepsini de genetige gonderdik. Maalesef üçüde sorunlu cikti ve transfer olmayacak . Tekrar denesem yine mi sorunlu çıkar.Daha önce embriyosu anöploidi olup sonrasinda saglikli embriyo elde eden oldu mu acaba?Tekrar denemek para kaybı ve boş umut mu?ilk dört tedavimde yumurta sayım ve embriyom daha azdı. Şuan çok umutsuz ve üzgünüm, umarım bilgisi olan vardır

25 tane yumurtadan 6 tane kaldı. 4 tane gönderdik genetige. 2 si bozuk 2 si sağlam çıktı. Tekrar tedaviye baslamadan önce yumurta ve sperm kalitenizi arttırıcı vitaminler kullanin ve en az 3 ay devam edin. Ondan sonra yumurta toplatin.

Fayda eder mi bilmiyorum, öyle yapacağız zaten. Yoksa hepsi bozuk mu olur tekrar.

Fayda eder mi bilmiyorum, öyle yapacağız zaten. Yoksa hepsi bozuk mu olur tekrar.
Bu benim 5. Denememdi. Diğerlerinde hiç vitamin takviye birsey kullanmadım. Opuya baslamadan 3 4 ay öncesinde hem aktardan bitkisel hem eczaneden ilaçlar bıkmadan usanmadan düzenli bir şekilde eşim de bende kullandik. Daha once transfer edilen 8 embriyodan hiç biri tutmamisti. Artık vakti saati mi geldi yoksa takviyeler mi ise yaradı Allah bilir orasını. Ama siz elinizden geleni yapıp tevekkül edin. Nasipte varsa olacaktir

Sizden ricam vaktiniz olursa bana kullandığınız ürünleri yazabilir misiniz?Çok üzgün olduğum için her şeyi deneyecek duzeydeyim

Başka bir konuda yazmıştım. Aşağıya bırakıyorum. Ordan okuyabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…