Pgt ile pozitif sonuç alıp kimyasal gebelik geçiren var mı?

Aslaumudunuyitirme

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2018
358
379
18
kızlar transferimin 4.gününde hcg değerim 11,7 çıktı. Embriyolara transfer öncesi genetik yapıldı ve hiç bir problem çıkmadan 2 tane 5 günlük transfer edildi. Şimdi pgt temiz çıkmasına rağmen kimyasal gebelik olur mu diye korkuyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Allah korusun aklina kötü seyler getirme olmaz insallah niye olsun ben 2 kere geçirdim kimyasal gebelik tup bebekle aklına getirme kotu seyler insllah katlanarak devam eder degerin

kızlar transferimin 4.gününde hcg değerim 11,7 çıktı. Embriyolara transfer öncesi genetik yapıldı ve hiç bir problem çıkmadan 2 tane 5 günlük transfer edildi. Şimdi pgt temiz çıkmasına rağmen kimyasal gebelik olur mu diye korkuyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Benim de transferin 5. Gunu 11 cıkmıstı. :anneadayı:

Ay daha çok erkenmiş ya.. 4. Gün 11 normal benim fikrim... kötü düşünmeyin hemen, inşallah sağlıkla alıcaksınız kucağınıza.. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.

Merhaba umarim korktugunuz gibi bisey olmamistir.su an durum nedir sizde.benim ilk denememde kimyasal oldu da pgt yapildigi halde merak ettim

Back
X