Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 günde gelmişti benim sonucumOlanŞişli memorial tedaviye başladım. Pgt yapılmasını istedi. Pgt sonucunun gelmesi ne kadar sürüyor. Bilgisi olan var mı?
Ne zaman gitti sizin de Pgt yeBen de şişli memorialda pgt sonucumu bekliyorum.. 15 iş günü içinde sonuç çıkar dediler.
22 ekimde gittiNe zaman gitti sizin de Pgt ye
Hayır hemen başlıyor işlem merak etmeyin sizi arıyorlar zatenParayı verdikten sonra hemen başladılar mı ? Ben ödeme yaptım ama 5-6 gün sonra fatura geldi. Geç mi başladılar diye düşünüyorum. Doktor muayene mesajı da geç geldi
Memnun musunuz hastaneden doktorunuzdan ben şimdi bir merkez arıyorum da 3 defa başarısız denemem olduBen de şişli memorialda pgt sonucumu bekliyorum.. 15 iş günü içinde sonuç çıkar dediler.
Tabi haber vermeye çalışırım.bende şişli memorialde pgtli tüp bebek yaptırıcam sonuçlarınız çıktığında burdan paylaşırmısınız ne kadar sürede çıktığını
Ankara genartta 5.gün alınan biyopsi 9 gün sonra çıktıŞişli memorial tedaviye başladım. Pgt yapılmasını istedi. Pgt sonucunun gelmesi ne kadar sürüyor. Bilgisi olan var mı?
Benim başka genetik test sonuçlarını beklediler. Haziranda biyopsi alınmıştı. O dondurulurdu. Süreç biraz daha farklı o yüzden. Hemen mi gönderdiler emin olamadımAnkara genartta 5.gün alınan biyopsi 9 gün sonra çıktı
başka genetik sonuçları dediğiniz yine embriyo ile ilgilimiydiBenim başka genetik test sonuçlarını beklediler. Haziranda biyopsi alınmıştı. O dondurulurdu. Süreç biraz daha farklı o yüzden. Hemen mi gönderdiler emin olamadım
Taşıyıcı hastalık olma ihtimali var diye genetik test yaptırdık. 5 aydır sonuç bekledik. Kandan bakıldı. Taşıyıcılık olmadığı için sadece Pgt-a istedi doktorum. Eğer taşıyıcılıkta olsaydı Pgt-M de yapılacaktı.başka genetik sonuçları dediğiniz yine embriyo ile ilgilimiydi
Anladım çok teşekkür ederim. Şansımıza çok embriyo gidecekse Pgt ye daha erken çıkacak o zaman. 23 ünde adetim o zamana çıkar inşallah. Bir ay daha beklemek istemiyorum. Çıkmasa da yine de sürece başlayabilir miyim? Süreç içerisinde sonuç gelir diye düşünüyorum. Gerçi bir ay olmuş oluyor o kadar uzun sürer mi?Kızlar ben bu konuda genel bir bilgilendirme yapayım. Bende şişlide pgt yaptırdım. Hastane 96 lı sistem ile çalışıyor. Yani pgt aslında hemen çıkan bir işlem. Ama 96 embriyo olması lazım. Mesela ben ilk yaptırdığımda 5 günde 2. Yaptırdığımda 2.5 haftada öğrendim. Sizi kendi doktorunuz arayacak. Boşuna hiç laboratuvara bağlanmaya çalışmayın onlar bilgi vermiyor. Bir de pgt raporunuzu istebiliyorsunuz.
Anladım çok teşekkür ederim. Şansımıza çok embriyo gidecekse Pgt ye daha erken çıkacak o zaman. 23 ünde adetim o zamana çıkar inşallah. Bir ay daha beklemek istemiyorum. Çıkmasa da yine de sürece başlayabilir miyim? Süreç içerisinde sonuç gelir diye düşünüyorum. Gerçi bir ay olmuş oluyor o kadar uzun sürer
Yok hayır sanmıyorum o kadar uzun süreceğine. Beklemek çok zor haklısınız ama stres yapmayın. Pgt çıkmadan herhangi bir tedaviyeyede başlamıyorlar. 23 ünd kadar daha 20 gün var. Çıkar çıkar sakın korkmayınAnladım çok teşekkür ederim. Şansımıza çok embriyo gidecekse Pgt ye daha erken çıkacak o zaman. 23 ünde adetim o zamana çıkar inşallah. Bir ay daha beklemek istemiyorum. Çıkmasa da yine de sürece başlayabilir miyim? Süreç içerisinde sonuç gelir diye düşünüyorum. Gerçi bir ay olmuş oluyor o kadar uzun sürer mi?