Pgt Ngs Li embriyo transferi olanlar

Canım birşey soracağım, bu derecelendirme sisteminde 6ab 6.gün mü oluyor acaba? Benim 5. gün donduruldu, sadece kalitesi iyi dendi, sanki embriyoloğun elindeki dosyada 6 ile başlayan birşey yazıyordu ama 6.günde değildik. Bazı bilimsel çalışmaları okuyorum, 6. gün embriyosu ile hamilelik elde etme oranı 5.güne göre biraz daha düşük oluyormuş. Tabiki rabbimin dediği olur ama bunları okuyunca acaba ilerden mi gitti, sorun mu var diyorum. Transfer ertelendikçe gerginliğim tavan 😣
wildflowers wildflowers merhabalar.5.gün embriyosu genel olarak 6dan iyidir , doğru anlamıssın.iki çocuk düşün biri 8.ayda emekliyor digeri 9 .ayda .sonuçta ikisi de emeklıyor ama 8.ayda emekleyen çocuk 5.gün embriyosu,9.ayda emekleyen ise 6.gün embriyosu

wildflowers wildflowers merhabalar.5.gün embriyosu genel olarak 6dan iyidir , doğru anlamıssın.iki çocuk düşün biri 8.ayda emekliyor digeri 9 .ayda .sonuçta ikisi de emeklıyor ama 8.ayda emekleyen çocuk 5.gün embriyosu,9.ayda emekleyen ise 6.gün embriyosu
anladım canım, hayırlısı Allahtan artık, yeter ki tutunsun 2-3 gün de tutunuyor ama ben illa araştırıp kendimi strese sokucam böyle.

Merhabalar cnm sağlıklı bulunamadı derken sanırım pgt den gelen hiç embriyon olmadı ,öyle mi ?yoksa transfer edildi de mi tutmadı ?
4 embriyo döllendi. 1 tanesı gelişti Pgt ye girdi o da sağlıksız. Transfer iptal

Bana 2 tane 3. Gün bir tane 6. Gün embriyosu transfer edilmişti bu son kalp atışını göremediğimiz denemede.

Selam benim de 4 yumurtam toplandı biri döllendi 5. Güne gitti ve ngs ye gönderdim. Sonuc olumsuz geldi. Transfer iptal :/
Canım sen nerede tedavi görüyorsun?Ben de Kasım’da 40 oluyorum.5 denemem var.1’i kimyasal, 1’nin kalp atışını göremedik.Birinde hiç embriyo oluşmadı, diğer ikisi de negatif.Eğer kendi doktorum yapmassa NGS başka doktorlara gitmeyi düşünüyorum.

Canım sen nerede tedavi görüyorsun?Ben de Kasım’da 40 oluyorum.5 denemem var.1’i kimyasal, 1’nin kalp atışını göremedik.Birinde hiç embriyo oluşmadı, diğer ikisi de negatif.Eğer kendi doktorum yapmassa NGS başka doktorlara gitmeyi düşünüyorum.
Ben bahceci umutta tedavi görüyorum. Ngs den sağlam gelmeden transfer düşünmüyorum. Gücümün yettiği kadar ugrasıcam. Benim bu sefer 4 yumurtadan 3 ü 5. Güne gitti. 3 tanesini ngs ye göndericem. Düzenli takviye alışımın 3. Ayı dolmustu. Tesadüf mü yoksa takviyelerden mi bilmiyorum bu sefer daha cok 5. Gün elbriyosu oldu. Takviye kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben bahceci umutta tedavi görüyorum. Ngs den sağlam gelmeden transfer düşünmüyorum. Gücümün yettiği kadar ugrasıcam. Benim bu sefer 4 yumurtadan 3 ü 5. Güne gitti. 3 tanesini ngs ye göndericem. Düzenli takviye alışımın 3. Ayı dolmustu. Tesadüf mü yoksa takviyelerden mi bilmiyorum bu sefer daha cok 5. Gün elbriyosu oldu. Takviye kullanmanızı tavsiye ederim.
Canım hangi takviyeleri alıyorsun?Eşiniz de kullanıyor mu?

Canım hangi takviyeleri alıyorsun?Eşiniz de kullanıyor mu?
Eşimin sperm değerleri iyi oldugu için artık kullanmıyor. Ben 1 yıldır bir seyler kullanıyorum ama son 3 aydır daha yogun ve düzenli kullanıyorum. Günde 2 tablet omepa, 2-3 tablet biosteron. D vitamini ayrıca hergün maxijuno şimdi gonamaxa başladım. Bilmiyorum işe yaradı mı ben kaybedecek bir şeyim yok diyip içiyorum.

Back
X