Ben 3 aşılama sonrasında rapor aldım. 2 aşılama sonrasında da alanlar varmış. Bu arada trombofili paneli testimi isteyen doktorum pıhtılaşma yatkınlığım olduğunu söyleyip 0.4mg oksapar+100mg coraspin kullanmalısın demişti. Tüp bebek doktorum sadece taşıyıcısın 100mg coraspin yeterli demişti. Benimde kalp durması sonucu bir kaybım olduğu için hamileleiğimi öğrendiğimde kan sulandırıcı dozuyla alakalı çok tereddütte kaldım. Bir hematoloji uzmanına gittim. Trombofili panelinin içinde olmayan pıhtılaşmaya sebep olabilecek edinsel faktörler de olduğunu söyledi ve başka testler de istedi. Onun istediği test sonuçları temiz geldi. Hematoloji uzmanı gebelik durumunda önlem amaçlı 0.4mg oksapar+100mg coraspin kullanmamı önerdi. Takibimi yapan profesör de aynı görüşte. Kayıp sayınız sebebiyle hematoloji uzmanıyla da görüşün bence, trombofili paneli testi içerisinde olmayan faktörlere de bakılsın. Bazen kan sulandırıcı dozu da yetersiz kalabiliyormuş. İnşallah bir daha aynı acıyı yaşamaz, bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız.