- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi gulluu2308
-
bursada özel bir hastanede yaptırdım yine dolar üzerinden tanesi 17.000tl ye yaptılarArkadaşlar daha önce bır düşük ıkı kımyasal gebelığım oldu doktoruma aşılama
Istedıgımı söyledım oda bana önce genetık testlerımın yapılmasını söyledi yaptırdım eve 11-22 kromozomlarımda Dengelı translokasyon var sağlıklı gebelık ıcın Pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırmam gerektıgını soyledı. Yaptıran var mı Hangı hastane maliyeti ne yardımcı olur musunuz
Ben ege hastanesinde yaptırdım. Havuz yönetimi yapılıyordu. Ne kadar gönderirsen gönder.1700 dolardıArkadaşlar daha önce bır düşük ıkı kımyasal gebelığım oldu doktoruma aşılama
Istedıgımı söyledım oda bana önce genetık testlerımın yapılmasını söyledi yaptırdım eve 11-22 kromozomlarımda Dengelı translokasyon var sağlıklı gebelık ıcın Pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırmam gerektıgını soyledı. Yaptıran var mı Hangı hastane maliyeti ne yardımcı olur musunuz
Merhaba. Benim ilk tüp Bebek denememde ben yaptırdım. Garanti olsun diye pgt yaptırdık. Çok şükür tuttu. Şişli memorialde yaptırdık. Ama ücretlerini inanın hiç hatırlamıyorum. Embriyo başına alınıyor ama pgt ücreti. Dolar üzerinden ödemişt
Teşekkür ediyorumMerhaba. Benim ilk tüp Bebek denememde ben yaptırdım. Garanti olsun diye pgt yaptırdık. Çok şükür tuttu. Şişli memorialde yaptırdık. Ama ücretlerini inanın hiç hatırlamıyorum. Embriyo başına alınıyor ama pgt ücreti. Dolar üzerinden ödemiştik
Bu sene mı yaptırdınız Hangı hastaneydıbursada özel bir hastanede yaptırdım yine dolar üzerinden tanesi 17.000tl ye yaptılar
Sonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyorBizde yeni yaptırdık. Memorial de 330 $ tanesi
Herhangı bır genetık bozukluk olmadan mı yaptırdınız Pgt yı bende translokasyon tasıyıcılıgı varMerhaba. Benim ilk tüp Bebek denememde ben yaptırdım. Garanti olsun diye pgt yaptırdık. Çok şükür tuttu. Şişli memorialde yaptırdık. Ama ücretlerini inanın hiç hatırlamıyorum. Embriyo başına alınıyor ama pgt ücreti. Dolar üzerinden ödemiştik
Ne zaman yaptırdınız bu senenın fıyatı mı buBen ege hastanesinde yaptırdım. Havuz yönetimi yapılıyordu. Ne kadar gönderirsen gönder.1700 dolardı
Yeğenimde genetik rahatsızlık var. Bende de taşıyıcılık var mı diye genetik test yaptırdım. Taşıyıcılık çıkmadı. Ama embriyodan biyopsi yapıldı olurda taşıyıcılık çıkarsa ona göre Pgt yapılacaktı. Doktorum madem biyopsi alındı Pgt-a yapalım dedi. Hem down sendromu ihtimali olanı görürüz hem de tutma şansı fazla olan transfer edilir dedi ondan yaptırdıkSonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Daha Pgt sonucu gelmedi. 5 tane embriyodan 3 tanesini gönderdik. Eğer bu aralar gelirse Kasım sonu transfer için gideceğizSonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Acıbadem ve Şişli memorial arasında çok kararsızımYeğenimde genetik rahatsızlık var. Bende de taşıyıcılık var mı diye genetik test yaptırdım. Taşıyıcılık çıkmadı. Ama embriyodan biyopsi yapıldı olurda taşıyıcılık çıkarsa ona göre Pgt yapılacaktı. Doktorum madem biyopsi alındı Pgt-a yapalım dedi. Hem down sendromu ihtimali olanı görürüz hem de tutma şansı fazla olan transfer edilir dedi ondan yaptırdık
Güzel haberler alın inşallahDaha Pgt sonucu gelmedi. 5 tane embriyodan 3 tanesini gönderdik. Eğer bu aralar gelirse Kasım sonu transfer için gideceğiz
Acıbadem de fiyatlar daha yüksek diye fiyat aldım. O yüzden lab kalitesi iyi diye memorialda başladımAcıbadem ve Şişli memorial arasında çok kararsızım
Teşekkür ederım zaman ayırdığınız içinAcıbadem de fiyatlar daha yüksek diye fiyat aldım. O yüzden lab kalitesi iyi diye memorialda başladım
Sonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Merhaba ben sordum 350 euro dediler embriyo başına bende yaptırıcam aynı durumdayız canım. Bahceciye gidicemSonuç aldınız mı Pekı ? Siz neden Pgt yaptırdınız ? Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı 80 bın tl gıbı bır fıyat çıkıyor
Bahcecı bana embrıyo başına 1650 Euro dedı Pgt içinMerhaba ben sordum 350 euro dediler embriyo başına bende yaptırıcam aynı durumdayız canım. Bahceciye gidicem
Araştırdığıma göre Bahcecı lab bu konuda çok gelısmıs değil sıkayetler vardıMerhaba ben sordum 350 euro dediler embriyo başına bende yaptırıcam aynı durumdayız canım. Bahceciye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?