Öncelikle geçmiş olsun. Benim ilk tedavide pgtli transferlerim sonucu ; 1 düşük 1 kimyasal geçmişim varBugün transferimin 11.günü ve beta değerim 14 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik dedi. Tüp bebek tedavisi görmeden önce de iki kere kimyasal geçirmiştim bu yüzden pgt yapmamızı önermişti doktorumuz. Yaptık ama sonuç yine aynı. Neden olabilir sizce, aynı durumu yaşayıp buna rağmen hikayesi güzel biten oldu mu aranızda?
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için.Öncelikle geçmiş olsun. Benim ilk tedavide pgtli transferlerim sonucu ; 1 düşük 1 kimyasal geçmişim var
Ben merkez değiştirdim. Doktorum dedi ki senin embriyolarına biyopsi 3.güne yapılmış 5.güne bekletilmiş. olması gereken 5.gün biyopsi yapılmasıdır
2.si ise kromozom analizi de istedi. Bizim o da sıkıntılı bulundu. Detayları uzun, özelden yazabılırsınız
benim de pgtli embriyom tutmadı diğeri de 8. haftada kalbi durdu. histeroskopi yapılmıştı. bağışıklıktan şüphelendiler velev ki kır aa genim yüksek risk çıktı baskılama tedavisi olacak şimdiBugün transferimin 11.günü ve beta değerim 14 çıktı. Doktorum kimyasal gebelik dedi. Tüp bebek tedavisi görmeden önce de iki kere kimyasal geçirmiştim bu yüzden pgt yapmamızı önermişti doktorumuz. Yaptık ama sonuç yine aynı. Neden olabilir sizce, aynı durumu yaşayıp buna rağmen hikayesi güzel biten oldu mu aranızda?
O zaman tamamen şans, tüm gün altında bir şey arıyorumBen bu durumu yaşadım sağlıklı gelen embriyo kimyasal oldu ,sonra diğer embriyo transfer edildi şimdi kucağımda uyuyor
Çok geçmiş olsun, kan testiyle mi belli oldu bu yüksek risk yoksa başka bir yöntemle mi belirleniyor?benim de pgtli embriyom tutmadı diğeri de 8. haftada kalbi durdu. histeroskopi yapılmıştı. bağışıklıktan şüphelendiler velev ki kır aa genim yüksek risk çıktı baskılama tedavisi olacak şimdi
Aslında pek öle değil yeterli araştırma yapılmadan transfer olmuş olabilir.rahim filminde görülmeyen polip ve saçaklı görünüm histeroskopi de belli oldu,alındıO zaman tamamen şans, tüm gün altında bir şey arıyorum
Benimde bu testim yuksek makrofaj aşısı yapacakmış doktor. Size ne planladı bağışıklığı baskılamak içinbenim de pgtli embriyom tutmadı diğeri de 8. haftada kalbi durdu. histeroskopi yapılmıştı. bağışıklıktan şüphelendiler velev ki kır aa genim yüksek risk çıktı baskılama tedavisi olacak şimdi
nasıl cıktı sonuc raporu atar mısınızBenimde bu testim yuksek makrofaj aşısı yapacakmış doktor. Size ne planladı bağışıklığı baskılamak için
CD56+ CD16- : %47.21 >= % 65nasıl cıktı sonuc raporu atar mısınız
benim bundan biraz farklı raporum KIR AA: yüksek risk yazıyor direkt. Ama tedavisi aynı transferden önce makrofaj intralipid prednol prograf 12. haftaya kadar devam dendi. benim ilk pgtli hiç tutmadı ikincide betaya kadar aralıklarla intralipid aldım tuttu o ama yetersiz gelmiş dendiCD56+ CD16- : %47.21 >= % 65
CD158a- CD8- : %71.36 >= %50
CD56+ CD16+ : %52.79 <= % 35
CD8+ YÜZDESİ : %16.10 <= %35
CD158a+ CD8+ : %2.12 <= %7
CD158a+ YÜZDESİ : %10.42 <= %8
Sondaki rakamlar olması gereken referans değerleriymiş. Benim ilk iki değer ve sonuncu değerde problem var sizinki nasıl
Bana da serum demedi doktorum sadece aşıdan bahsetti inşallah yeterli gelir belki dediğiniz ilaçları da kullandırır. Sürece başlayınca yine yazarım neleri kullandığımı sizebenim bundan biraz farklı raporum KIR AA: yüksek risk yazıyor direkt. Ama tedavisi aynı transferden önce makrofaj intralipid prednol prograf 12. haftaya kadar devam dendi. benim ilk pgtli hiç tutmadı ikincide betaya kadar aralıklarla intralipid aldım tuttu o ama yetersiz gelmiş dendi
benim elimde embriyo kalmadı opu oldum tekrar haber bekliyorum. allah korktuğumuza uğratmasınBana da serum demedi doktorum sadece aşıdan bahsetti inşallah yeterli gelir belki dediğiniz ilaçları da kullandırır. Sürece başlayınca yine yazarım neleri kullandığımı size
Kan pıhtılaşma testi yapılmış miydi size ?Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için.Benim 5.gün embriyolarıma pgt testi yapıldı , kromozom analizi de yapılmıştı daha önceden zaten bir sorun bulunmadı
Evet hafif pıhtılaşma varmış transfer gününden itibaren iğne kullandım, kimyasal gebelikte sonuçlandı maalesefKan pıhtılaşma testi yapılmış miydi size ?
Kaç düşük ardına canımBen bu durumu yaşadım sağlıklı gelen embriyo kimyasal oldu ,sonra diğer embriyo transfer edildi şimdi kucağımda uyuyor
Bu testi nerde yaptırdınız ne desek yaparlarbenim bundan biraz farklı raporum KIR AA: yüksek risk yazıyor direkt. Ama tedavisi aynı transferden önce makrofaj intralipid prednol prograf 12. haftaya kadar devam dendi. benim ilk pgtli hiç tutmadı ikincide betaya kadar aralıklarla intralipid aldım tuttu o ama yetersiz gelmiş dendi
Mikrogen de yaptırdım benBu testi nerde yaptırdınız ne desek yaparlar
mikrogende yapıldı. benim doktor istek formum vardı bi şey demedim arayıp sorun istersenizBu testi nerde yaptırdınız ne desek yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?