• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kız sorma bugün haberleri izliyordum bir tane polis hayatını kaybetmiş
Ay nasıl ağladım nasıl sipir sipir valla
CANIM basa memeler dediğin gibi bide kasıkta batmalar CANIM bu ikisi varsa tamamdir
Sabret az kaldı sana bu soru sormuştum görmedin galiba
Test gunünde bi yanlışlık mı var canim

Yapma böyle :5:
Yok canım test günü doğru. Akasya çok şanslı, en az o bekliyor :1:
Opu'dan 14 gün sonraya veriliyor test tarihi.

Ya eşlerimize ne demeli incim biz yine bi sekilde duygularımızı belli ediyoruz
Transfer gunü bi baktım esime sonucu beklerken gözler kipkirmiZi kendini tutuyo belli tabi bozmadım o an:1:

Evet onlar içlerinde yaşıyorlar :50: Negatif sözünü duyunca bir başladım ağlamaya durdurabilene aşkolsun. Eşime bakıyorum boş boş bakıyor :5: Bak yine gözlerim doldu :5:

Ya ben anlamadım bu 3. Gün 5. Gün embriyosunU
Kafam karıştı neyse kızlar peki sağlıklı çıktığında ne yazıyo embriyonun karşılığında transfere uygun felan mı yaZiuo

Ya eşlerimize ne demeli incim biz yine bi sekilde duygularımızı belli ediyoruz
Transfer gunü bi baktım esime sonucu beklerken gözler kipkirmiZi kendini tutuyo belli tabi bozmadım o an:1:

Benimki sonuç açıklandıktan sonra itiraf etti . Eğer sağlıklı bulunamasaydı yıkılırdım dedi. Ama tabii bana hiç belli etmedi. Hep dedi ki ; gör bak bulunacak. Rahat ol. Sağlıklı var .Meğer yusuf yusufmuş adam :9:

Mervem yazdım görmedin galiba. Benim bebiş 6 günlüktü. O yüzden test tarihi yakın :34:

Ya ben anlamadım bu 3. Gün 5. Gün embriyosunU
Kafam karıştı neyse kızlar peki sağlıklı çıktığında ne yazıyo embriyonun karşılığında transfere uygun felan mı yaZiuo

Neyini anlamadın güzelim?
Raporda embriyonun karşısında incelenen kromozomlar ve durumları yazıyor.
En altta da mesela 2 ve 4 nolu embriyo şu şu bakımdan transfere uygundur, 1 ve 3 nolu embriyo şu şu bakımdan uygun değildir yazıyor.

Evet onlar içlerinde yaşıyorlar :50: Negatif sözünü duyunca bir başladım ağlamaya durdurabilene aşkolsun. Eşime bakıyorum boş boş bakıyor :5: Bak yine gözlerim doldu :5:

Hi dur üzülme c anım kıyamam sana hadi kapatalım bu konuyu:38:
İncim benimse söyle bi verim var akasyaninki gibi bilimsel değil ama olsun
İlk tedavinde sağlıklı bulunamamıştı ikincisinde maalesef negatif oldu bak 3.sunde hem transferin olacak
Hemde pozitifi göreceksin insallah:49:

Hi dur üzülme c anım kıyamam sana hadi kapatalım bu konuyu:38:
İncim benimse söyle bi verim var akasyaninki gibi bilimsel değil ama olsun
İlk tedavinde sağlıklı bulunamamıştı ikincisinde maalesef negatif oldu bak 3.sunde hem transferin olacak
Hemde pozitifi göreceksin insallah:49:

İnanır mısın ben de kendimi hep böyle telkin ediyorum :1:
Ben sana da bir ara anlatayım durumumu. Buraya yazamıyorum :26:

Akasyam ya şu set up'ı keşke baştan yaptırsaydık demeye başladım biliyor musun. Niye böyle gelgitler yaşıyorum bilmem ki :50:

Benimki sonuç açıklandıktan sonra itiraf etti . Eğer sağlıklı bulunamasaydı yıkılırdım dedi. Ama tabii bana hiç belli etmedi. Hep dedi ki ; gör bak bulunacak. Rahat ol. Sağlıklı var .Meğer yusuf yusufmuş adam :9:

Mervem yazdım görmedin galiba. Benim bebiş 6 günlüktü. O yüzden test tarihi yakın :34:
Hadi ya itiraf geldi sonunda desene bizimkide sigaraya başladı spermleri verince:9:
Hani transfer gunü sayılmıyor ya o yüzden şey ettim

Neyini anlamadın güzelim?
Raporda embriyonun karşısında incelenen kromozomlar ve durumları yazıyor.
En altta da mesela 2 ve 4 nolu embriyo şu şu bakımdan transfere uygundur, 1 ve 3 nolu embriyo şu şu bakımdan uygun değildir yazıyor.

Ay ben göremedim o yazıyı inşallah bebem sagliklidir
Gecmisi okudum hani en iyisi 5. Güne giden embriyo denilmiş ya
3. Güne giden embriyoda mozaik oluşuyormuş
Seninkide 3. Gün gitmişti öyle hatirliyorum

Ay ben göremedim o yazıyı inşallah bebem sagliklidir
Gecmisi okudum hani en iyisi 5. Güne giden embriyo denilmiş ya
3. Güne giden embriyoda mozaik oluşuyormuş
Seninkide 3. Gün gitmişti öyle hatirliyorum

Evet öyle bir ihtimal varmış, ben de yeni öğrendim :1: Evet canım 3.günde biyopsi alınmıştı benimkilerden.

Akasyam ya şu set up'ı keşke baştan yaptırsaydık demeye başladım biliyor musun. Niye böyle gelgitler yaşıyorum bilmem ki :50:

İncim öyle deme ya CANIM her seyin bi vakti var
Kaderimiz ezelden belli Demekki bunlar yaşanacakmış
Uzme kendini set up'in bile zamanı belli keske deme hiçbir zaman CANIM
Bunlar sadece vesvese en güzeli Allah'a teslim olmak:16:

İncim öyle deme ya CANIM her seyin bi vakti var
Kaderimiz ezelden belli Demekki bunlar yaşanacakmış
Uzme kendini set up'in bile zamanı belli keske deme hiçbir zaman CANIM
Bunlar sadece vesvese en güzeli Allah'a teslim olmak:16:

Bir yandan senin gibi düşünüyorum diğer yandan vesveseler beynimi kemiriyor. Dediğin gibi en güzeli tevekkül etmek. Rabbim bizler için en iyisini, en hayırlısını biliyor.

Tamam CANIM söylerim merak etme
Gecen gece ağladım epey oturdum zıril zıril :1:
Sonra aklıma sen geldin Nesrin geldi
Dedim LAve 6 tedavi gördü dile kolay diye kendi kendime konuştum sonra
Sana her namazımdan sonra geceleri yatmadan once dua ediyorum hepimize ediyorum
Çok zor bizim yaşadıklarımız çok çok
allah raziolsun canim ... Evet valla 5 inciydi bu bir de dondurulmuslar 6 . E oncesinde de 4 asilama var, o tuple kiyaslanmaz ama yine igne oldum tup gibi. Canim insallah Rabbim hayirlisiyla saglikli bir gebelik yazmistir bu sefer. Yazmadiysa boynumuz kildan ince.
İnş canım inş öyle diyeceksin...
Bir ayağımız orada :) Allah nasip ederse eltimin doğumunda uzun kalmaya geleceğim. O zaman senin göbüş de büyümüş olur :16:
Bekliyorum canim mutlaka. Dedigin gibi belki benim de gobek buyumus olur
Ay ben göremedin o pgt yapılan embriyo listesini ya:19:
Bu gittiğimde yine isteyeceğim vazgeçmeyeceğim
En zoru pgt sonucunu öğrenmek bence insanın gözleri doluyor cene titriyor
Dudak gidip gidip geliyo ama güçlü gözükmek için insan kendini tutuyo valla
Evet guclu gorunmeye calismak... Aslinda var ya ben yalniz olsam daha kolay bas ederim , ama kocanin gozlerinin icine bakmak en zoru.
Canım Allah razı olsun senden.. :16::16: Bu ikizler seni çok duygusal yaptı annesi :1: Herşeye ağlıyon sen yaaa... :38: Mervişimm sen bana belirtilerini yazsana şeker ? Meme şişkinliği vardı biliyorum. Başka bişey olmuş muydu sende :1::26: Breeehh çatladım meraktan.. :9:
Eeeee ne diyorsun Akasyam var di mi kasik batmasi ve sis memelr sende?:16:
Evet öyle bir ihtimal varmış, ben de yeni öğrendim :1: Evet canım 3.günde biyopsi alınmıştı benimkilerden.
Mozaik olurmus demeyelim de olabilirmis kizlar.

nazefsa, canım ya sakın bir daha tek binme otobüse... canım sorun olmaz bence de...

lave canım ne olur umutsuz olma inşallah iyi olacak...

mervişim canım gerçekten pgt bekleyişi zor . zaten cen bey nötr bir adam. yüzzünden anlamaya çalıştım odasına giderken. anlamadım 10 dakika 10 saat gibi geldi.2 tane sağlıklı çıkmış dedi ben şükür dedim. ama diye devam eden cümleyle gözümden yaşlar süzülüverdi...:5:

Peki LAve diyelim durumun benim gibi oldu
Allah korusun inşallah yasamzsin ama sen tranaferi kabul edermiydin
Evet belki sorun bizlerde olduğu için insan daha mahcup oluyo ama kaderse onlarında kaderi
Sadece bizim imtihanımız değil onlarında sinavi

Peki LAve diyelim durumun benim gibi oldu
Allah korusun inşallah yasamzsin ama sen tranaferi kabul edermiydin
Evet belki sorun bizlerde olduğu için insan daha mahcup oluyo ama kaderse onlarında kaderi
Sadece bizim imtihanımız değil onlarında sinavi

Mervecim neden böyle düşünüyorsun, ortada daha mahçup olunacak bir durum yok ki...

nazefsa, canım ya sakın bir daha tek binme otobüse... canım sorun olmaz bence de...

lave canım ne olur umutsuz olma inşallah iyi olacak...

mervişim canım gerçekten pgt bekleyişi zor . zaten cen bey nötr bir adam. yüzzünden anlamaya çalıştım odasına giderken. anlamadım 10 dakika 10 saat gibi geldi.2 tane sağlıklı çıkmış dedi ben şükür dedim. ama diye devam eden cümleyle gözümden yaşlar süzülüverdi...:5:

Sorma valla abla benim transferimede o karar verdi
Adamın sanki hiç mimigi yok gibi keske biraz daha aktif olsa
Sonuçta orasi tup bebek merkezi insanların umut kapısı
Hamile oluğumu öğrenince herkes alkışladı bi tek o dOnuk bi sekilde tebrikler dedi gecti gitti
Ay kıyamam sana çok şükür geride kaldı o günler bak ağladığın hastanede bebeğini dünyaya getireceksin ins
Hayat çok garip:1:

Back
X