• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Onceden suçlanırdim valla ama şimdi öyle değil insan olgunlaşıyor incim yaşadıkCa neler göreceğiz daha

Böyle düşünme. Sorun eşinde olsaydı ne farkedecekti... İnsan nasibindekini yaşıyor.
Ben evlenmeden eşime durumumu anlatmıştım ve bana dediği şey, her şey Allah'ın takdiri, ben seni bırakmam. O konuşmamızı hiç unutmam, hüngür hüngür ağlamıştım. O zaman pgt'yi de bilmiyordum. Allah razı olsun şimdiye kadar çocuk konusunda hiç kalbimi kırmadı aksine ben bazen kendimi suçladım, onu üzdüm ama o bir of bile demedi. Eminim hepimizin eşleri öyledir. Bu süreçte biz kendimizi daha çok yıpratıyoruz, bir yandan kendi yıkımımızla uğraşıyoruz diğer yandan eşimizin yıkımını acıyla izliyoruz ama emin ol ki onlar kendilerinden çok bizi düşünüyorlar, bizim üzülmemizi asla istemiyorlar. Allah hepsinden razı olsun...

Böyle düşünme. Sorun eşinde olsaydı ne farkedecekti... İnsan nasibindekini yaşıyor.
Ben evlenmeden eşime durumumu anlatmıştım ve bana dediği şey, her şey Allah'ın takdiri, ben seni bırakmam. O konuşmamızı hiç unutmam, hüngür hüngür ağlamıştım. O zaman pgt'yi de bilmiyordum. Allah razı olsun şimdiye kadar çocuk konusunda hiç kalbimi kırmadı aksine ben bazen kendimi suçladım, onu üzdüm ama o bir of bile demedi. Eminim hepimizin eşleri öyledir. Bu süreçte biz kendimizi daha çok yıpratıyoruz, bir yandan kendi yıkımımızla uğraşıyoruz diğer yandan eşimizin yıkımını acıyla izliyoruz ama emin ol ki onlar kendilerinden çok bizi düşünüyorlar, bizim üzülmemizi asla istemiyorlar. Allah hepsinden razı olsun...

CANIM çok guzel yazmissin haklisin onlarda olaydı sorun hiç farketmeZdi
Bide biliuorsun durumu kaygana faktörü varya bizde
Evliliğim biterdi benim bizim oralarda öyle maalesef
Sagolsun eşimde hiç bir şey demedi bebek konusunda
Onceden korkardin esim bu durum yüzünden ya beni bırakırsa diye
Şimdi çok komik geliyo zaten bunun için beni bırakan karakterde bi insanı esim olarak istemezdim
Karaktersizlik başka bir şey değil

CANIM çok guzel yazmissin haklisin onlarda olaydı sorun hiç farketmeZdi
Bide biliuorsun durumu kaygana faktörü varya bizde
Evliliğim biterdi benim bizim oralarda öyle maalesef
Sagolsun eşimde hiç bir şey demedi bebek konusunda
Onceden korkardin esim bu durum yüzünden ya beni bırakırsa diye
Şimdi çok komik geliyo zaten bunun için beni bırakan karakterde bi insanı esim olarak istemezdim
Karaktersizlik başka bir şey değil

Ah bu kaynanalar :27:
Ülkemizde bir çok yerde bu böyle maalesef. Eşin onlara çekmemiş şükür :)

Peki LAve diyelim durumun benim gibi oldu
Allah korusun inşallah yasamzsin ama sen tranaferi kabul edermiydin
Evet belki sorun bizlerde olduğu için insan daha mahcup oluyo ama kaderse onlarında kaderi
Sadece bizim imtihanımız değil onlarında sinavi

Canim zor bir soru inan...
Bilemiyorum, sonuc vermedi bu embryolar derse tabii koymayin derdim.
Senin durumun farkliydi sanirim. Pgd sirasinda bolunmeye devam ettikleri icin bakamamislar miydi?
Oyle deseler belki evet derdim. Ama ben yine de sanirim tekrar bakin bana haber verin derdim.
Ilk tedavim olsa cesaret edebilirdim ama bunca seferden sonra gozumu karartamayabilirdim Mervecim
Yine de basima gelmeden tam olarak ne hissedecimi bilemem ama tahmini tepkilerim bunlar olabilirdi

nazefsa, canım ya sakın bir daha tek binme otobüse... canım sorun olmaz bence de...

lave canım ne olur umutsuz olma inşallah iyi olacak...

mervişim canım gerçekten pgt bekleyişi zor . zaten cen bey nötr bir adam. yüzzünden anlamaya çalıştım odasına giderken. anlamadım 10 dakika 10 saat gibi geldi.2 tane sağlıklı çıkmış dedi ben şükür dedim. ama diye devam eden cümleyle gözümden yaşlar süzülüverdi...:5:

Yok yok umutsuz degilim ama gercek su ki elimde kalacakolan muhtemelen 2 embryodan ( insallah kalir) beklentimoranim da haliyle yuksek degil. En bastan beri oldugugibi mucize bekliyorum Rabbimden. O istediyse saglikli bulunacak insallah. Hep onu dusunup ruhumu yikiyorum. Isterse olacak insallah , istemezse de vardir bir bildigi elbet .

Ama ben istiyorum , hayirlisiyla saglikla anne olmayi, saglikli bir gebelik gecirmeyi. Insallah beni duymustur ve dilegimi gerceklestirir.

iyi geceler kızlar. iki gündür giremedim nete. bir ara sadece levaquenin sonucuna baktım. maşallah her şey iyi gidiyor. hayırlısıyla sağlıklı da bulunacak. benim yumoşlar biraz yavaş büyüyormuş. yarın yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. sanırım benim 12. gün yumurta toplanmayacak muhtemelen pazartesi salı gibi dedi doktor.

geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir...

Benim set up sonucumun da çıkmasına az kalmıştır :1:
İnşallahh hayırlı haberler vericeksin bize incim sıra sendee az kaldı
Kızlarrr bugün kızımı görmeye gittimmmm:nazar:
700 gr olmuş annesinin kuzusu,bir hafta önden gidiyormuş sıpa:1:
Doktor vajinal kültür,idrar kan falan aldı bakalım nasıl çıkıcak..
1 kilo daha almışım toplam 9 kilo:1:
Hastaneden gelirken tansiyonum düştü otobüste bayıldım,Hamile oldugumu göre göre kalkıp biride yer vermiyor..
Olacagı buydu.
Allahtan bi yerime bişey olmadı..
Maşallah annesiii kocaman olmuş ablamızz:1:
Aman cnm hee sakın sakın binme yaa dikkat et otobüsler öküz dolu ...

Kızlar bu arada benm kız dogum pozisyonundaydı bugün doktorum öyle söyledi ,ama bi sıkıntı yaratmaz dedi..
Sizce bişey olurmu?
Yer degiştirir inşallahh..
Yok hayatım hiçbişey olmazz sakın korkmaa
Lave canım cumartesi kaçta hastanede olman gerekiyor ? Ayy ben yaşadım o duyguyu.. İnsan öyle tuhaf oluyor ki.. O hastane yolu öyle uzuyor ki.. Ama inşallah sen de benim gibi bebişini alıp geleceksin. :16:
Aminn inşallahhhh:nazar:
Canim merhaba ,

Ben hastaneye gitme konusunda cok stres yapiyorum.

18:30 da sonuc cikar dediler.

Kizalr ben bir cozum buldum:16:

Biz simdi Ctesi Istanbula gidelim , gidecegiz care yok, ama diyorum ki havaalanindan cikmayalim. Havaalanindan hastaneyi arayalim. Olumsuz olursa sonuc gelis terminalinden gidise gecip hemen donelim Izmire. Yok eger sagliklinvarsa o zaman atlayalim bir taksiye 45 dakikada hastanedeyiz. Gulmeyin ama ben cok ciddiyim bu konuda.

Esime de soyledim o da mantikli buldu.

Orada beklemek bana zor geliyor. Bir de geri donmek gerekirse o kadar yolu geri gel. Havaalaninda olursakmdonusumuz de kolay olur, ok derlerse de bir taksiyle gidiveririz. Ne diyorsunuz?

Aksayacim sen nasilsin bu arada . Cok az kaldi senin de bu arada.
Vallahi cnm sen kendini nasıl huzurlu hissediosan öle yap tabikki ama hemşireler o saatte kalırmı ne bilim bir konuş bakalım amaa ...
Bence git çünkü alıp geliceksinnnn:nazar:

Aman dikkat et kendine.
Yok canım, yarın kavuşuyoruz nasipse. Ne zormuş ayrı kalmak :31:
Allah kavuştursun inşallah canımmm az kaldıı ayrılık çok zor yaaa
iyi geceler kızlar. iki gündür giremedim nete. bir ara sadece levaquenin sonucuna baktım. maşallah her şey iyi gidiyor. hayırlısıyla sağlıklı da bulunacak. benim yumoşlar biraz yavaş büyüyormuş. yarın yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. sanırım benim 12. gün yumurta toplanmayacak muhtemelen pazartesi salı gibi dedi doktor.

Canım hayırlısıyla sağlıkla toplansında n zaman toplanırsa toplansın hiç dert deil bize arada yaz haberdar et cnm olurmu:16:

Lavecim bu cumartesi kan vereli 5 hafta olacak. Cumhur Bey 4-6 haftada çıkar demişti. Çıksa arardı bizi. Haftaya gittiğimizde konuşuruz bakalım ne durumda bizim test. Havaalanından arama fikri süper :1: Hastanede beklemek çok zor gerçekten :50:

Nazefsa geçmiş olsun canım. Toplu taşımada millet yer kavgası bile yapıyor, yer vermemelerini artık yadırgamıyorum. Düşünce falan kalmadı insanlarda :20: Kuzuna da maşallah :nazar: Bu arada delikızla görüştün mü hiç? Görünmüyor bu aralar :26:

Canım valla arayamadım çünkü 2 gündür hastane ugraşı içerisindeyim..Bugün ararım muhakkak,haberdar ederim sizide..

Nazefsa CANIM baksana hamilelik takviminde bile tam dogum poziuonunda bu haftada normal demekki:23:
Ay keske yanında esın olsaydı bence bundan sonra taksiyler git hastaneye
Anam ben ecen gün tiroid için gittiğimde otobüse bindik döndürdü de dondurdu mikseR gibi otobüs Allah'tan yanımıza poşet
almıştık bide millet burda yer kavgası yapiyo valla bide yer mı verecekler:9:

Valla ayılınca bir bagırdım ki otobüsün içinde,ne kadar duyarsız insanlarsınız siz dedim.İlla yer mi istemek lazım dedim.Gelip şoför bile özür diledi:1:Ayıldıgımda hemen elimi karnıma koydum hareket ediyormu diye,Çocuk neye ugradıgını şaşırmış heralde çırpınıyordu:1:

Tamam CANIM söylerim merak etme
Gecen gece ağladım epey oturdum zıril zıril :1:
Sonra aklıma sen geldin Nesrin geldi
Dedim LAve 6 tedavi gördü dile kolay diye kendi kendime konuştum sonra
Sana her namazımdan sonra geceleri yatmadan once dua ediyorum hepimize ediyorum
Çok zor bizim yaşadıklarımız çok çok

Mervem sen ne zaman keseleri görmeye gidicenn yaa ,gittinde kaçırdımmı yoksaaaa???

nazefsa, canım ya sakın bir daha tek binme otobüse... canım sorun olmaz bence de...

lave canım ne olur umutsuz olma inşallah iyi olacak...

mervişim canım gerçekten pgt bekleyişi zor . zaten cen bey nötr bir adam. yüzzünden anlamaya çalıştım odasına giderken. anlamadım 10 dakika 10 saat gibi geldi.2 tane sağlıklı çıkmış dedi ben şükür dedim. ama diye devam eden cümleyle gözümden yaşlar süzülüverdi...:5:

Canım yok binermiyim yaaa ,çok kötü oldum sinirimden agladım oturup bankta:1:

İnşallahh hayırlı haberler vericeksin bize incim sıra sendee az kaldı

Maşallah annesiii kocaman olmuş ablamızz:1:
Aman cnm hee sakın sakın binme yaa dikkat et otobüsler öküz dolu ...

Yok hayatım hiçbişey olmazz sakın korkmaa

Aminn inşallahhhh:nazar:

Vallahi cnm sen kendini nasıl huzurlu hissediosan öle yap tabikki ama hemşireler o saatte kalırmı ne bilim bir konuş bakalım amaa ...
Bence git çünkü alıp geliceksinnnn:nazar:

Allah kavuştursun inşallah canımmm az kaldıı ayrılık çok zor yaaa

Canım hayırlısıyla sağlıkla toplansında n zaman toplanırsa toplansın hiç dert deil bize arada yaz haberdar et cnm olurmu:16:

Sagol kuzucukk:1:
Öküz ki ne öküz hazadem sorma..Mal mal suratıma bakıyorlar,yüzüm bembeyaz oldu,iyiki usturuplu düştüm:1::1:
Sennki en son kaç gr dı canım?
Birde hala kilo almadınmı sennnnnnnnnnnnnnnnnn:47:
Ben 9 kilo aldım toplammmm:27:

Chnb canımmmm,Bebek bu haftadan sonra dahamı çok kilo alıcakk??Yoksa böle hep yavaş yavaşmı gider?

Sagol kuzucukk:1:
Öküz ki ne öküz hazadem sorma..Mal mal suratıma bakıyorlar,yüzüm bembeyaz oldu,iyiki usturuplu düştüm:1::1:
Sennki en son kaç gr dı canım?
Birde hala kilo almadınmı sennnnnnnnnnnnnnnnnn:47:
Ben 9 kilo aldım toplammmm:27:

Onun üstüne atsaydın kendini :9::9:
Canım sormaa ben 60 la hamile kaldım 61.80 - 62 felan oldum doktor böle dewam edersen sana serum vericem dedim :18:

Canım hakkında hayırlısı olsun.

Herkese selam, hayırlı cumalar kızlar :16:

Yiyorum cnm aslında ama anlayamadım yani bence birden şişicem öle tahmin ediyorum ...
Sen nasılsın hayatımm nasıl gidioo

yok canım öyle bir anda niye şişesin , balon :1:musun sen
daha fazla yemelisin belki. yediklerinden daha fazlasını .

Yarına kalmış hazadem :5:

olsun tatlım Allah saglıkla kavustursun insallah.

merhaba Rosacım,

yavas buyuyebılırler sıkınt yok
benım de gecen tedavıde oyleydı 2 gun sanırım gec toplama olmustu.
hıc bır seyın negatıf gostergesı degıl yanı canım olabılıyor.

ınsallah canım bakalım gorecegız Rabbim hayırlısıyla nasıp edecek mı?

Son düzenleme:
Back
X