- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #20.221
Selam kizlar, biz simdi indik istanbula.sabah aradim 2 adet biopsi yapilmis.sonuc 19:00 gibi cikacakmis.burada oyle bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar, biz simdi indik istanbula.sabah aradim 2 adet biopsi yapilmis.sonuc 19:00 gibi cikacakmis.burada oyle bekliyoruz.
Hoşgeldiniz LavemNerede bekliorsunuz ? Havaalanı mı ? Diğerlerine biyopsi yapılacak mı ? Hadi inşallah güzel haber alacağız...
![]()
hadi hayırlısı canım inşallah ikiside sağlıklı çıkar. diğerlerine ne olmuş gelişimleri mi durmuş? havaalanında mı bekliyorsunuz?
Laveciğim şimdi gördüm seni. Nerdesin ?:26: Kusura bakma kendi derdime arayamadım. Ben de az önce Ataşehir Memorial'dan geldim. Çok şiddetli baş ağrım vardı. Bulantı, kusma. Ama bişey yapmadılar. Parol iç dediler. Ben de içmeye cesaret edemedim. Bu arada meşhur Handan Hanım'ı gördümMerve kızzzz çok sevimli bir bayan o. Bize başıyla selam verdi. Yetinmedi hatrımızı sordu..
![]()
LAve Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Ay CANIM hamilemisin inşallah ama bu kadr erken Belirti verir miki acep
Benden tavsiye içme ilaç felan CANIM sakın sakın sabret dişini sık
Aman ben sevemedim iste papaz olduk biz onunla havalı epey
Sen onu bosVerarzu hanımı gördün mu özledim doktorumu
![]()
Herkese selam,
Lavecim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Diğer 6 embriyo gelişimlerini sürdürüyorlar mıymış?
Akasya canım çok geçmiş olsun. Üşüttün mü acaba?
Aaaaaaaa inanamiyorum, sanki gecmis zamandan bu zamana dusmus gibiyim!:)
Ne cok sey olmus
Mattika
Oglus aglayinca.... diye baslamis soze. Ya! Masallah mattika yaaa... sabrin, tevekkulun heykelini diktin foruma. Hayirli olsun yavrun.
Akasyaaaaaa!.. cok beklicektik ama zaman ne cabuk gecmis. Yine bekliyoruz anladigim kadariyla. Ama bu defa baska:)
Baska gelismeler var mi herseyi okuyamiyorum. Haber ozeti istiyorum:)
Kızlar maalesef bulunamamışTeldeyim...
Kızlar maalesef bulunamamışTeldeyim...
Adacığım hoşgeldin. Nasılsın ? Sana bişey soracaktım ben. Doktor bana rahimde çöküklük var demişti. Sorun olur mu dedim.Şimdilik göz ardı edeceğiz demişti. Sende de varmış galiba. Sana ne dediler ? Tutunmaya engel miymiş ?![]()