Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Lavem böyle hissetmen çok normal. Tedavinin farklı bir şehirde olması seni çok yoruyor. Üzerine bir de o tedavi telaşı eklenince daha da zorlaşıyor. Her şey bizler için bunu biliyoruz. Bizlerin imtihanı da bu. Elbet geçecek dediğin gibi. Zaman ve sabır... Er ya da geç Allah'ın izniyle senin de yüzün gülecek inş.

Hayal kırıklığına uğramak çok Kotu bir şey
Hele sabah uyanınca icine öyle bir sizi düşüyorkİ
Keske bu yaşadıklarımın hepsi bi rüya olsa diyor insan ama gercekler bir tokat gibi yapışıyor insanın suratına
İcine bir kor düşüyor iste o an bir iki dakika sürüyor yüce yaradan geliyor aklına
Ona sığınmak en güzeli onun gücüne sığınmak...
Bunların hiçbirinin kendi elinde olmayışı bunları düşündükce insan çok rahatlıyor

Sıra mı bekliyormuş paniklemistir şimdi o
Evet bulantılar sagolsun ilk posta tamamdir bakalım ikinci posta ne zaman
7'de kalktım sen kaçta kalktın?

Çok gerginim diyor :26: Dedim güzel haberi alınca gerginlikten eser kalmayacak
Ay kıyamam ya. Allah yardımcın olsun. İnş uzun sürmez bu bulantılar.
Ben de 7.30 gibi kalktım. Eşim işe gitti, bir bakınayım dedim :)

Akasyanin karakteri öyle zaten bide panik atağı var ikisi birlesince Kotu oluyo
Allah yardımcısı olsun orası daha yogun Demekki :26:
Sıra beklediğine göre. Yalnızsin yani desene bizimki horil horil uyuyor

Ben gideyim uzanayım bi haller oldu bana:111:
Eğer şimdi verdiyse kanı 11 gibi felan çıkar daha

Akasyanin karakteri öyle zaten bide panik atağı var ikisi birlesince Kotu oluyo
Allah yardımcısı olsun orası daha yogun Demekki :26:
Sıra beklediğine göre. Yalnızsin yani desene bizimki horil horil uyuyor

Evet orası yoğun oluyor. Ben sabahın köründe dikilmiştim hastaneye. İlk kanı ben vermiştim ama 2,5 saate yakın beklemiştim. Umarım onunki çabuk çıkar.
Uyusun uyusun :) Yoruluyorlar ne yapsınlar :)

Laveciğim,canım akrabalarımdayım ve bilgisayarlarını arada rica edebiliyorum..senin durumunu o aksam ögrendim cnm ama öyle üzüldüm ki yazamadım çok istedim senin tedaviye devam etmeni.. sağlıklı bulunamadı dusuncesini yasadım ve cok yıpratıcı bılıyorum cnm..Allah sana sabır versin lutfen kendini cok yıpratmamaya calıs,sözün bittiği yer..
agla,üzül içini boşalt üzüntünü yasa ve sonra artık bu dusunceleri geriye bırakmaya calış cnm.kolay mı dersen zor cok zor ben hala ugrasıyorum kendimi iyileştirmeye toparlanmaya ama bu oluyor olacak..Umudunu kaybetme cnm yasadığın tedaviler cok yıpratıcı ama düşün ne mucizeler var niye sende de bir mucize olmasınn,bu umudumuzla yolumuza devam..sağlığımızın ve gücümüzün yettiği sürece devam..insallah hepimizin güzel haberlerini burada paylaşacağiz cnm..yalnız değilsin biz varız senin yanındayız ,seni seviyoruz üzme cok kendini leav..

Günaydın kızlar
Bugün büyük gün inşallah Akasyacık güzel haberlerle gelir cok heyecanlıyım..offf o nasıldır kımbılır bir de onun ılk tedavi(insallah sondur) heyecanı top yapmıştır....ben evimde değilim 11:00 dan sonra bakmak için de gireceğim,fazla kalmayım ayıp olmasın..

he, he en az 15 çık. 40 hafta o. en geç 37 hafta dersek: 35 gün...
Aman Allahımmm çok heyecanlıı
Eeee cnm öle ama napıcaksınn başka yolu yok ...
Aldım cnm ben ctesi havuzluhandan.
Kızlar sizce bu kız çocugu içinmi?
Malesef şekerim erkek :)
inşallah dediğin gib iolur canım gerçekten bayram gibi.
bu arada bugün çatlatma iğnesini vuracağım. pazartesi toplanacak yumoşlar. doktor 8-9 tane gözüküyor dedi. bakalım ne çıkacak.
Hadi cnm hayırlı haberlerle gel inşallahhh dualarımız seninlee
Delikız çok geçmiş olsun kızların dediği gibi iyi doktor bulmana çok sewindim inşallah bir daha yaşamazsın böle bir sorun ...

Tuliprosa bende 11:00 de yaptım çatlatma iğnemi ikimiz içinde iyi yumurtalar çıkar inşallah Allahım yardımcımız olsun bu sefer yüzümüz güler inşallah
Amin kızlar inşallahhhh
yaaaa tesadüfe bak. inşallah canım ikimizin de bol bol yumoşları toplansın. desene bizim test günümüzde aynı olacak. buraya yazmaya devam et takip edelim birbirimizi. iyi geceler canım.

herkese iyi geceler.
İnşallah iyi haberlerle gelirsiniz cnm benimmm
merhaba kızlar ya ben uzun süre takip edemedim.misafir felam işler de yoğun.lave nin ki neden iptal oldu.laveden özür dilerim takip edemedim
Merhaba cnm hoşgeldin nasılsınn ...

Benm yine kotamm bitiyo,uzun süre görüşemiycez büyük ihtimalll yaa
Hay ben senin kotana ya
Şekerim sınırsız alsana ayolll
Ay naz alemsin hee
Dogru demişsin tabikki kızın kullanır
Ben hep iyi düşünüp iyi olsun dedim ama olmadı cnm vallahi inan senin kdr bende çok üzüldüm ama elden bişey gelmio ((
Dilerim hakkında hayırlısı olur ama ben sen çok umutlandırdım gerçekden çok öüzr dilerim canımm

Hazadem günaydın
Günaydın İncimm nasılsınnn
Aradım ben cnm eşiyle kahvaltı yapıomuş Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sonuçlar nasip etsin inşallahhh

günaydın herkese

akasya hayırlı haberlerle gel inşallah

delikız iyi olmana bebeklerinin de iyi olmasına sevindim gözün aydın iyi dr iyi hastane bulmuşsun

hazade alışveriş yapmışsın benim nefret ettiğim bir yer o havuzluhan eltim hamileyken beni sokmuşlardı oraya olumsuz sonucu alalı 10 gün olmuştu
her yer hamile veya bebekli bayanlar ağlaya ağlaya kendimi zor dışarı atmıştım
iyi günlerde kullansın mina aldıklarınızı inşallah

chnb nasılsın

incim sen nasılsın tatlım uykuya daldınız galiba merve ile beraber

çok kötüsünüz ben hala açılamadım şu pazartesileri hiç sevmiyorum

lavem canım benim, öncelikle sen çok güçlü bir kadınsın... Bunu da atlatacaksın biliyorum. bu sefer ben de umutluydum... çok üzgünüm...

canım ben hala bizim gibiler için fishin daha doğru olduğunu düşünüyorum bu konuyu cumhur beyle konuşur musun? benim yumurta sayısı çok olmayanlara micro array yapmalarını aklım almıyor...belki de 8 yumurtada ufak tefek sorunu olup yaşamla bağdaşan anomalili sorunu olan embriyon vardı. ben hep aslında doğrudan sana yazmasam da yazdıklarım fishle yaptırman yönündeydi...

tuliprosa ve meral arkadaşım sağlıklı yumurtası bol olan opu olması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…