Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Özellik senin gibi ilk aylarda insan çok ihtiyaç duyuyor ,bulantı ve halsizlikten dolayııKıyamam sana canım benmm ayy gel kız ben sana bakarım
Körler topallar birbirlerini agırlar demişler

Ayy keşke bende yiyebilsemmmmmm şu dedikleriniiii
hele en sevdiğim tatlı prof.tu ahh ahh yalan oldu

ah canım ben de tatlı hiç yiyemedim tatlı 25 haftaya dek. şimdi de yiyorum çok...

bir de eşim geliyor cumartesi. ona derim demek zoruma gidiyor...

Özellik senin gibi ilk aylarda insan çok ihtiyaç duyuyor ,bulantı ve halsizlikten dolayııKıyamam sana canım benmm ayy gel kız ben sana bakarım
Körler topallar birbirlerini agırlar demişler

Bacım sen Ankaradasın ben istanbulda aramızda mesafeler varr
Ah keşke yakın olsak birbirimize
sende ilk haftalarda böyle olmuşmuydun hatırlayamadım şimdi:26:
Ya ben şimdi bir şey yiyemiyorum ee yesemde hop geri gidiyo
bebeğe bir şey olur mu ya yavrum vitaminsiz gıdasız kalacak

ah canım ben de tatlı hiç yiyemedim tatlı 25 haftaya dek. şimdi de yiyorum çok...

bir de eşim geliyor cumartesi. ona derim demek zoruma gidiyor...

Tam 4 kilo vermişim tedaviyle 68 olmuştum
şimdi 64'e inmişim 3 haftada şok şok şok oldum tartılınca
yani benim bünyem öyle tuhafki öküz gibi aynı uğraşsam altı ayda bir kilo veririm ancak
Nesrin abla az öncede sordum sanada sorayım bebeğe bişey olurmu hiçbişey yiyemiyorum
bebek gıdasız besinsiz kalırmı:26:
Eşinden istemek niye zoruna gidiyo:26:

Ahsene bak hele sennn Ayy dogursanda saglıkla bi kendi evine gitsennn..Görümcende tv izleyecegine kalksın domatesi halletsinnn

Ayyy kuzummm ne güzel olurr vallahhiii bebeklerede iyi gelir güneşşşBigün yapalım planı gidelimmm kız keyif çatalım başbaşa

Ohh ohh afiyet olsun şimdiden fıstıklı mı bari

Fıstıklı kuzummm ,Çık gel kız 5 saatlik yoll biz bırakırız seni eve

Ohh ohhh görümcenin canı sağolsun valla ahanda benim canım çekti ama yapanım yok
Ayy reklam girince başka diziye mi zamping yapıyo
Bende tvde ışıkta kapalı karanlıkta oturuyorum tiksindim hepsinden

Anam unuttu kahveyi oturdu tv karşısına...

canım geçecek inşallah çok zor ben 20 hafta çektim...

valla o da örtülü izmitten göçmen bir kızdı. marka giyerdi baş örtüsü filan tam marka.kimseye de yüz vermedi...biz onla 3 ay aynı evde kaldık formasyon aldık hamarattı da. hiç dedikodu yaptığını duymadım... ben severdim... asistanlar da gezerdi peşinden... çok da hamarattı...

yok canım olsa bana olurdu... ben 8 dan 12 ye dek serumla beslendim... şimdi 4 hafta önden gidiyor...

Kız canım ne çekti bugün biliyormusun Fasulye turşusu
Acaba marketlerde varmıdır eşime söylesem alır aslında

İlk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyor kuzum senden besin almıyor.Ben hiç kusmamıştım.Ama hiç korkma kusmaktann.kilo vermende normal..
Ama 3 aydan sonra kusmaya devam edersen besin alamzsan serum verebilirler..
İnşallah geçecek ama ben inanıyorumm

Hee eşimde yok zaten gidiş geliş 10 saat eşim yarın sabah 9'da gelir hadi çıkayım şimdi ancak yetişirim
Ama dönüşte siz bırakırsınız artık

merve canım eşimden değil görümcelerden istemek. sağ olsunlar hep soruyorlar... ama yorgunlar tatildeki gemedi domatesi alan oydu hala antalyada...nazefsam canım benim buluşun buluşun bana da gelin...

Ay senin bu görümcende var yaa adamı çatlatır hee
Hee içim rahatladı inşallah bir şey olmaz yavrumaa
Evet seni hatırlıyorum ya hataydayken hastanede yatmıştın kanaman felan çok olmuştu
Ohh çok şükür o günler geride kaldı

Ahh inşallah geçsinn inşallahh ooo benim depoda neler var valla
ne yemekler ne pastalar börekler ne tatlılar var yaşadı bizim bebe

merve canım eşimden değil görümcelerden istemek. sağ olsunlar hep soruyorlar... ama yorgunlar tatildeki gemedi domatesi alan oydu hala antalyada...nazefsam canım benim buluşun buluşun bana da gelin...

Hee tamam anladım :):) Eee haklısın tabi bende çekinirim öyle bişey istemeye gerçektende
Ee peki o domateslerin akibeti ne oldu:26:

canım o kanama dönemimde bulantı tedavisi de gördüm seruma ilaç katuyorlardı...

Hee eşimde yok zaten gidiş geliş 10 saat eşim yarın sabah 9'da gelir hadi çıkayım şimdi ancak yetişirim
Ama dönüşte siz bırakırsınız artık

Kızz gel yeterkii tın tın gideriz dönüşteSen tekmi kalıyorsunn sabaha kadr?

Ayy kuzumm ankarada olsan gelirdik vallaaa Ne güzel olurdu yaa,hala oturuyormu börümceeenn kalksında kahveyi yapsınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…