- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #20.541
Ben İstanbuldayım canım Ayyy gülmketen öldümama kadında suçunu biliyomuş yani
onu diyeceğine bi tıklatsana kapıyı bu kadın hamile ne oldu canı bişey mi istedi diye
nerdee dediğin gibi insanlık ölmüş bacım valla
bidaha taşındığım apartmanda hamile olursa kesinlikle komşuluk vazifelerimi yerine getireceğim
E BOŞUNA DEMEMİŞLER Komşu seni var sever koca seni sağ sever diye
Ayy keşke bende yiyebilsemmmmmm şu dedikleriniiii
hele en sevdiğim tatlı prof.tu ahh ahh yalan oldu
Özellik senin gibi ilk aylarda insan çok ihtiyaç duyuyor ,bulantı ve halsizlikten dolayıı Kıyamam sana canım benmm ayy gel kız ben sana bakarım
Körler topallar birbirlerini agırlar demişler
ah canım ben de tatlı hiç yiyemedim tatlı 25 haftaya dek. şimdi de yiyorum çok...
bir de eşim geliyor cumartesi. ona derim demek zoruma gidiyor...
Kızlar amma kaynatmışsınız..Hızınıza yetişmek ne mümkün.. Okuyamadım hepsini . Yavaş yavaş okuyacağım..
kızlar 2 dakikada neler kaynatmışsınız. görümcem şimdi geldi türk kahvesi yapalım dedim canımı çektirdiniz...
anam şu görümcemin elinden kumanda elinden düşmez bir akşam tüm dizeleri seyreder her reklamda yeni dizi kafam şişiyor...
ben değişmem reklamda da... sonra baktığı dizide reklam olur hooop başka diziye...
Ahsen hüsn kökünden. üniversitede sınıfın en güzel kızının adıydı...
bir üst sınıftan hikayeci çocuk vardı bu kıza aşıktı. duvar gazetesine Ah sen diye başlayan hikaye yazmıştı. aklıma geldi...
tuliprosa canım inşallah güzel haberler gelir...
hiçbir zaman baktırma boşver
yok erkek için babası mehmet çınarı baştan beri çok istiyordu
anlaşmıştık o isimde aslında ama sonra ben caydım gibi oldu
o çok heves ediyor o yüzden onu ona bıraktım çaktırma
ne güzel karar vermiş olmanız sağlıkla gelsin inş.
naz aaslında aklıma bi fikir geldi biliyormusun
evde tıkılı kalmasak senile şöyle göksuda bir yerde oturup keyif yapsak göle karşı ne dersin
ben taksiyle gelirim göksuya yakın buraya çok
göksuda biraz takılır ordan da bana geçeriz nasıl olur
Ohh ohh afiyet olsun şimdiden fıstıklı mı bari
Ohh ohhh görümcenin canı sağolsun valla ahanda benim canım çekti ama yapanım yok
Ayy reklam girince başka diziye mi zamping yapıyo
Bende tvde ışıkta kapalı karanlıkta oturuyorum tiksindim hepsinden
ay pardon merve
inş. yiyeceksin azıcık bebişler naz etsin sonra naz gibi herşeye dadanacaksın
benim yüzümden chnb çenem açıldı
zaten bi açılırsa bi daha kapanması zor
görümcen ihtisas yapmış dizi konusunda desene
demekki ahsenler can yakıyor
Bacım sen Ankaradasın ben istanbulda aramızda mesafeler varr
Ah keşke yakın olsak birbirimize
sende ilk haftalarda böyle olmuşmuydun hatırlayamadım şimdi:26:
Ya ben şimdi bir şey yiyemiyorum ee yesemde hop geri gidiyo
bebeğe bir şey olur mu ya yavrum vitaminsiz gıdasız kalacak
ay pardon merve
inş. yiyeceksin azıcık bebişler naz etsin sonra naz gibi herşeye dadanacaksın
benim yüzümden chnb çenem açıldı
zaten bi açılırsa bi daha kapanması zor
görümcen ihtisas yapmış dizi konusunda desene
demekki ahsenler can yakıyor
Bacım sen Ankaradasın ben istanbulda aramızda mesafeler varr
Ah keşke yakın olsak birbirimize
sende ilk haftalarda böyle olmuşmuydun hatırlayamadım şimdi:26:
Ya ben şimdi bir şey yiyemiyorum ee yesemde hop geri gidiyo
bebeğe bir şey olur mu ya yavrum vitaminsiz gıdasız kalacak
Ahsene bak hele sennnAyy dogursanda saglıkla bi kendi evine gitsennn..Görümcende tv izleyecegine kalksın domatesi halletsinnn
Ayyy kuzummm ne güzel olurr vallahhiii bebeklerede iyi gelir güneşşşBigün yapalım planı gidelimmm kız keyif çatalım başbaşa
Fıstıklı kuzummm ,Çık gel kız 5 saatlik yoll biz bırakırız seni eve
Kızlar amma kaynatmışsınız..Hızınıza yetişmek ne mümkün.. Okuyamadım hepsini . Yavaş yavaş okuyacağım..
Anam unuttu kahveyi oturdu tv karşısına...
canım geçecek inşallah çok zor ben 20 hafta çektim...
valla o da örtülü izmitten göçmen bir kızdı. marka giyerdi baş örtüsü filan tam marka.kimseye de yüz vermedi...biz onla 3 ay aynı evde kaldık formasyon aldık hamarattı da. hiç dedikodu yaptığını duymadım... ben severdim... asistanlar da gezerdi peşinden...çok da hamarattı...
yok canım olsa bana olurdu... ben 8 dan 12 ye dek serumla beslendim... şimdi 4 hafta önden gidiyor...
İlk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyor kuzum senden besin almıyor.Ben hiç kusmamıştım.Ama hiç korkma kusmaktann.kilo vermende normal..
Ama 3 aydan sonra kusmaya devam edersen besin alamzsan serum verebilirler..
İnşallah geçecek ama ben inanıyorumm
merve canım eşimden değil görümcelerden istemek. sağ olsunlar hep soruyorlar... ama yorgunlar tatildeki gemedi domatesi alan oydu hala antalyada...nazefsam canım benim buluşun buluşun bana da gelin...
Ay senin bu görümcende var yaa adamı çatlatır hee
Hee içim rahatladı inşallah bir şey olmaz yavrumaa
Evet seni hatırlıyorum ya hataydayken hastanede yatmıştın kanaman felan çok olmuştu
Ohh çok şükür o günler geride kaldı
Oyyy oyyy oyyy hamilelik takvimini yerimm seninnn akasyammm
15.kromozomla ilgili şunu buldum kızlar
akasyacığım tekrar tebrik ederim. çok sevindim. zaten hamile çıkmasaydın şaşıracaktım. nedense hep içime pozitif doğuyordu.Kızlar neler yazmışsınız böyle..Beni öyle mutlu ettiniz ki.. Bu sabah kendimi o kadar çaresiz hissederken ; gelen telefonlarla yalnız olmadığımı anladım. Siz benim kardeşimsiniz. Hepinizi gerçekten çok seviyorum.. Beni çok duygulandırdınız.. İşyerindeyim herkes başıma toplanacak birazdan.. Hepinize ayrı ayrı binlerce kere teşekkür ediyorum. Bir yanım çok mutlu.. Bir yanım Lavem için buruk.. Hayat çok garip...
Ayrıntılı olarak akşam yazacağım... ALLAH BİNLERCE KERE RAZI OLSUN SİZDEN..İNŞALLAH SIRA SIRA HAMİLE HABERLERİ ALACAK BU TOPİK.. HER DAİM DUALARIMDASINIZ....
Kızlar kilolarınızdan biraz alabilirim
chnb görüşmemiz aklıma geldi. Görür görmez gerçekten de zayıfmışsın dedin ya
canım sonradan okudum 47 kiloymuşsun. bende 48 ile hamile kaldım. şimdi 58 kiloyum. evlendiğimde 44 idim. inşallah sende hamilelik sebebiyle kilo alırsın.
Tulıprosa canım maşallah 8 yumurtan toplanmış
sakın üzülme artık hepimiz öğrendik işin sırrı sayılarda değil
seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
inşallah canım. evet sayıdan çok sağlıklı olup olmadığı önemli.
tuliprosa canım yumurtaların toplandımı? kaç tane toplandı ne durumdasın
8 tane toplandı canım. senin kaç adet.
tuliprosa sana yazdıklarımı görmüyormusun
ahsen KURANDA geçiyor
anlamı da güzel diye eşim çok istiyor
ben kararsızım
hadi bakalım 8 taneden inş. 2 tane sağlıklı çıkar da burası ikiz gebe topiği haline gelir
bu arada hazade ben de bu kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama GENARTTA yaptırmıştım merkez olarak
GENART hala gözkmüyor listede
bende çok isterimikiz olsun.
acikcasi zaten jinemdein daha pahali olmasi
embriyologundan kaynaklaniyo
birazda
ama koza bide sgk anlasmali
ben sgk dan faydalanamıyorum. sen bursada mısın? jinemed istanbul dada varmış.
kızlar 2 dakikada neler kaynatmışsınız. görümcem şimdi geldi türk kahvesi yapalım dedim canımı çektirdiniz...
anam şu görümcemin elinden kumanda elinden düşmez bir akşam tüm dizeleri seyreder her reklamda yeni dizi kafam şişiyor...
ben değişmem reklamda da... sonra baktığı dizide reklam olur hooop başka diziye...
Ahsen hüsn kökünden. üniversitede sınıfın en güzel kızının adıydı...
bir üst sınıftan hikayeci çocuk vardı bu kıza aşıktı. duvar gazetesine Ah sen diye başlayan hikaye yazmıştı. aklıma geldi...
tuliprosa canım inşallah güzel haberler gelir...
inşallah canım.
bütün sayfaları okudum ama uzun uzun yazamadım. eşim gözümün içine bakıyor bilgisayarı vereyim diye. neyse sonra görüşürüz siz yazın ben yine sonra okurum.
Hee eşimde yok zaten gidiş geliş 10 saat eşim yarın sabah 9'da gelir hadi çıkayım şimdi ancak yetişirim
Ama dönüşte siz bırakırsınız artık
merve canım eşimden değil görümcelerden istemek. sağ olsunlar hep soruyorlar... ama yorgunlar tatildeki gemedi domatesi alan oydu hala antalyada...nazefsam canım benim buluşun buluşun bana da gelin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?