- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #20.881
Ewet cnm bende bayıldım eşim aldı bizim odaya koydu mina hanım doğana kdr biz kullanalım dedigünaydınnnn
hazade nasılsın canım
kaplumbağaya bayıldım canım iyi günlerde kullansın minamız inşallah

Ay cnm yaaa ben de olsam delirirdim yaaa ben gittigidiyordan bu güne kdr hiç sorun yaşamadım cnm biliomusun ..kızlar benim gitti gidiyordan çektiğim nedir.hatırlarsanız bir ara çoğumuz ışıklı kaplumbağa aldık. eve geleni beğenince biz görümceme de sipariş ettik 2 tane. biri bozuk çıktı geri gönderdik. aradan 1 ay geçti en az. dün hastaneye giderken kargo aradı yolda. ben de pijama aldım ya onlar sandım adres istediler verdim. ama 17. 30 dan sonra eve geliriz dedim. dr doğuma gidince 2 saat bekledik eve de geç gittik. evde 78 yaşında kayınvalide var almamış ürünü para yok diye 12 tl demişler kargoya. demiş kapıcıya ver parayı al ondan gelince verirler... kargoda 2 fatura varmış 2. görmemiş güya 12 demiş. kapıcıdan 18 tl almış. kamlumbaya baktım bizim gönderdiğimiz bozuk kamlumbağa. Aldığım yere de ulaşamıyorum. elimde 18 tl kargo ücreti verdiğim bir de bozuk kaplumbağam oldu... sinirden erken doğurtcaklar beni...
hazadem bozuk olmayan çok güzel gerçekten...
Şimdide bu kırmızı yuvarlak salıncaklar varya ondan aldım yarın gelicek sözde bakalım ne olucak ...
takılmamaya çalışıyorumda bu kadar fire verince hepsi ölecek diye korktum canım. hayırlısı bakalım. senin kolposkopi bayram sonrasına mı kaldı?
canım bende geçen hafta aldım oğlum için grupanya.com dan. kargo dahil 23 tl. bu daha uygunmuş. çok güzel ama. oğlum şaşkın şaşkın bakıyor yıldızlara.
inşallah canım.
Senin oğlunmu vardı cnm ay bilmiodum vallahi Allah bağışlasın cnm