• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

günaydınnnn

hazade nasılsın canım

kaplumbağaya bayıldım canım iyi günlerde kullansın minamız inşallah
Ewet cnm bende bayıldım eşim aldı bizim odaya koydu mina hanım doğana kdr biz kullanalım dedi :9:
kızlar benim gitti gidiyordan çektiğim nedir. :47:hatırlarsanız bir ara çoğumuz ışıklı kaplumbağa aldık. eve geleni beğenince biz görümceme de sipariş ettik 2 tane. biri bozuk çıktı geri gönderdik. aradan 1 ay geçti en az. dün hastaneye giderken kargo aradı yolda. ben de pijama aldım ya onlar sandım adres istediler verdim. ama 17. 30 dan sonra eve geliriz dedim. dr doğuma gidince 2 saat bekledik eve de geç gittik. evde 78 yaşında kayınvalide var almamış ürünü para yok diye 12 tl demişler kargoya. demiş kapıcıya ver parayı al ondan gelince verirler... kargoda 2 fatura varmış 2. görmemiş güya 12 demiş. kapıcıdan 18 tl almış. kamlumbaya baktım bizim gönderdiğimiz bozuk kamlumbağa. Aldığım yere de ulaşamıyorum. elimde 18 tl kargo ücreti verdiğim bir de bozuk kaplumbağam oldu... sinirden erken doğurtcaklar beni... :47:

hazadem bozuk olmayan çok güzel gerçekten...
Ay cnm yaaa ben de olsam delirirdim yaaa ben gittigidiyordan bu güne kdr hiç sorun yaşamadım cnm biliomusun ..
Şimdide bu kırmızı yuvarlak salıncaklar varya ondan aldım yarın gelicek sözde bakalım ne olucak ...
takılmamaya çalışıyorumda bu kadar fire verince hepsi ölecek diye korktum canım. hayırlısı bakalım. senin kolposkopi bayram sonrasına mı kaldı?
canım bende geçen hafta aldım oğlum için grupanya.com dan. kargo dahil 23 tl. bu daha uygunmuş. çok güzel ama. oğlum şaşkın şaşkın bakıyor yıldızlara.
inşallah canım.

Senin oğlunmu vardı cnm ay bilmiodum vallahi Allah bağışlasın cnm

kızlar merhaba nasılsınız..bayadır yazamadım...akasya canım okudum ama yazamadım kusura bakma.hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşaallah canım...

Ewet cnm bende bayıldım eşim aldı bizim odaya koydu mina hanım doğana kdr biz kullanalım dedi :9:

Ay cnm yaaa ben de olsam delirirdim yaaa ben gittigidiyordan bu güne kdr hiç sorun yaşamadım cnm biliomusun ..
Şimdide bu kırmızı yuvarlak salıncaklar varya ondan aldım yarın gelicek sözde bakalım ne olucak ...

Senin oğlunmu vardı cnm ay bilmiodum vallahi Allah bağışlasın cnm

evet canım kas hastası 14 aylık oğlum var. o yüzden pgt yapıyoruz.

hazadem canım ürün gelince paketin üzerinde tel var mı bak. yoksa gitti gidiyorun iletişim teli yok verdikleri mail adresine de yazdım o kadar şikayetimi dönmüyorlar. parça eksik olur muhatap bulamazsın. hatta kargocuya para vermeden aç bak eksiği var mı?

kızlar merhaba nasılsınız..bayadır yazamadım...akasya canım okudum ama yazamadım kusura bakma.hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşaallah canım...
Hoşgeldin cnm vallahi iyi diyelim iyi olsun artık uyku uyuyamıorum kabuslardan mervede öle sıyırdık iyice :)
Sen nasılsın cnm kızlar nasıl
evet canım kas hastası 14 aylık oğlum var. o yüzden pgt yapıyoruz.
Hatırladım cnm Allah yardımcın olsun inşallah ...
hazadem canım ürün gelince paketin üzerinde tel var mı bak. yoksa gitti gidiyorun iletişim teli yok verdikleri mail adresine de yazdım o kadar şikayetimi dönmüyorlar. parça eksik olur muhatap bulamazsın. hatta kargocuya para vermeden aç bak eksiği var mı?

Canım ben ürünü almadan satıcıya mesaj çekiorum irtibat tel alıorum detayları konuşuorum sonra alıorum :1:
Biraz garanticiyim anlıycagın

Merveyle konuştum hepinize selamı var ...
İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh:nazar:

İki kese görünmüş ama biri gelişmemiş yada geriden geliodur dedi ama birini kalp atışı duyulmuş maşallahhh:nazar:

Oyyyy maşallah Mervem :16: Çok sevindim...Sağlıklı olsun da tek çift fark etmez bence. Ama belli de olmaz. Tembel ufaklık yetişir belki kardeşine :34::54:

nazcığım vereyim canım benim bu bebişe sütüm de yetmez...

Kızlar selam

Acil yardım edin ne olur !! Ben hergün coraspin, folik asit, metformin içiyorum. Elime ilacı aldım. Suyla içtim. Ama o kadar dalmışım ki hangi ilaç olduğunu anlayamadım :2: Coraspinden iki tane içmiş olabilirim. 100 mg iki coraspin sorun olur mu sizce :25: Deli oldum yaa.. :14:

Canımmm hiç bişey olmaz merak etmeeee..Düşünmemeye çalış bu kadar kuzumm,Bende senn gibiydim ilk başlarda ama sonra düşündüm rabbim yazdıysa zaten olacakk elimden gelen herşeyi yaptımm gerisini allaha bıraktımm sende aynısını yapp..
Sakınan göze çöp batar kuzum,bebegin snnle ve 1 tane fazla aldıgın carasprin için seni bırakmaz.Oda seni çok bekledi annesiiii:16:

Tuliprosa canım inşallah gelişimleri iyi olacak...

Nazefsa o yazıyı vicdansız annelere okutmak lazım. hatta kürtaj öncesi okutmak...:5:

Akasyam hiçbir şey olmaz....:16:

mervişim yarın güzel haberlerini bekliyorum...

Kürtaj yaptıracak bi insana bunu okutsanda etki etmez,kürtaj yapmaya karar verdiyse,o bebegi bi canlı olarak kabul etmiyordur zaten:43:

Dur bakalım yarın neyle karşılaşacağım Allah büyük elbet
Bu 3. Gebeliğim inşallah bu sefer her şey yolunda gider
Ya diyorum içimden kese bozulduysa Yada icimde öldüyse
O zaman bu kadar çok bulantı kusma olmazdı diye eri kendimi teselli ediyorum

Kızzz kötü düşünmeee aaa çocuklarda üzüyorsun bakkk!!

Oyyy çok sevindimmm bence o kesede yetişir digerinee inşallahhh..

Kızlar bu tulum nasılll???

Eklentiler

• $resim bebek.webp
    $resim bebek.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 42
yumurta rezervın ıyı oldugu nasıl anlarız ben translakosyon tasıyıcısıyım ama normal yolla 3 kere hamıle kaldım bu benım bırazda olsa sanslı oldugumu mu gosterıyo sızce.

2 defa tedavi gördüm bir kere dondurulmuş olmak üzere 3 kez denedim bir negatif 2 kimyasal yaşadım.var mı boyl eolupta sonra yüzü gülen.

Back
X