- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #21.001
tuliprosa çok sevindim canım inş pozitifi de alıcaksın hayırlısıyla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canımTaşıyıcı olanın transferini kabul edecek misin yoksa tek mi transfer olacak?
Sagol canımmm,haram zıkkım olsun böyle insanlara.Canım hiç canını sıkma o adam üst çıkmaya çalışmış seni bu yolla korkutarakk..
Gitti gidiyordan bende daha önce alışveriş yapmıştım çok büyük sıkıntı yaşamıştımm..İlgilemiyorlar bile..Sen üzme kendini
Ayy kuzucum inan çokk sevindimmm en azından iki tane saglıklı çıktı çok şükür..Bence ikisinide koydur rosamm..Tabi yinede iyi düşünüp karar ver kuzucumm
koydurdum canım. genetikçi transfer edilebilir demiş. genetik raporumuzu da aldık. bizim 13, 18, 21, x ve y kromozomlarına bakmışlar. hasta olan embriyolardan birinde ayrıca monozomi 13? varmış. daha doğrusu yazdığım gibi soru işareti koymuşlar. galiba kesin emin olamadılar. ya da zaten hasta olduğu için fazla incelemediler.
Maşallah CANIM tebrik ederim seni
Bak o kadar korkuyordun yersiz çıktı korkuların
Bence ikisinide transfer ettir.cok sevindim senin adina
tuliprosacığım ne dalgınım cevap yazdım sandım yazmamışım. çok sevindim canım. taşıyıcı pgt de anlaşılmıyor sanıyordum anlaşılıyormuymuş...
akasyam sağ ol...
nazefsa Allah sabır versin ailenize, gerçekten çok zor yaşananlar...
Günaydın kızlar...
benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....
Çok sewindim cnm şükürler olsun bak sana dedik dimiiiii
Şimdi transfer sonra bekleme zamanı allahım emeklerinin mükafatı olarak sana hayırlı ewlat nasip etsin
Tamam incim Allah razı olsun senden
Allahım ayırmasın bir daha cnm çok emek verdin oğluna inşallah hayırlı bir ewlat olur ...
Kuzucukların sımsıkı tutunsun sana inşaallah canım. 10 gün kolaycacık geçsin senin için :)
bayramdan sonra inş. ayarlarız
merve gözünaydın
ben dmiştim ikiz diye
bizimki de ilk başta kesenin biri bozuktu
doktor düşebilir demişti ama çok şükür düşmedi
o yüzden sakın üzülme toparlar yakında inş. diğeri de
herkese selam
bi kaç gündür net yoktu giremedim
bu gece sabaha kadar uyutmadı hamsiler
bir hareketliler anlatamam size
sabaha kadar tekmelediler
tam dalarken bi tekme yiyorum uyanıyorum
herhalde doğmak için sabırsızlanıyorlar
hiç uyumadılar bu gece valla tepişip durdular
önceden benimle uyuyup benimle uyanırlardı
dün gece uyku tutmadı bunları galiba
onlar hareket ettikçe çok mutlu oluyorum
bu arada kasıklarıma doğru çatlamalar başladı
bu kadar harekete yine ii dayandı vucudum
delip geçecekler sanki
inş. doğunca da böyle haşarı olmazlar
bi de doktorlar sol tarafa yatın diyorlarya
ben sola yatınca nasıl tepikliyorlar beni anlatamam
sıkıştık dön diye
ne yapacağımı şaşırdım
sırt üstü yatıyorum o zaman tepişmeleri duruyor susuyorlar![]()
canım çok sevindim bebişlerin de 30 ekimde ce desinler...
delikız ikiz darbeleri daha fenadır tabi... aman hareketli olsunlar...![]()
güle güle canım. iyi bayramlar.Canlar bir 10 gün kadar ayrı olacağım sizlerden. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, çok güzel bir bayram geçirirsiniz umarımHepinizi çok öpüyor ve çok seviyorum
Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın. Allah'a emanet olun
![]()
tuliprosa çok sevindim canım inş pozitifi de alıcaksın hayırlısıyla.
Mervişim doktor ayarlandın mı ? Nereye gideceksin ? :26:
tuliprosacığım ne dalgınım cevap yazdım sandım yazmamışım. çok sevindim canım. taşıyıcı pgt de anlaşılmıyor sanıyordum anlaşılıyormuymuş...
akasyam sağ ol...
nazefsa Allah sabır versin ailenize, gerçekten çok zor yaşananlar...
Günaydın kızlar...
benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....
bayramdan sonra inş. ayarlarız
merve gözünaydın
ben dmiştim ikiz diye
bizimki de ilk başta kesenin biri bozuktu
doktor düşebilir demişti ama çok şükür düşmedi
o yüzden sakın üzülme toparlar yakında inş. diğeri de
herkese selam
bi kaç gündür net yoktu giremedim
bu gece sabaha kadar uyutmadı hamsiler
bir hareketliler anlatamam size
sabaha kadar tekmelediler
tam dalarken bi tekme yiyorum uyanıyorum
herhalde doğmak için sabırsızlanıyorlar
hiç uyumadılar bu gece valla tepişip durdular
önceden benimle uyuyup benimle uyanırlardı
dün gece uyku tutmadı bunları galiba
onlar hareket ettikçe çok mutlu oluyorum
bu arada kasıklarıma doğru çatlamalar başladı
bu kadar harekete yine ii dayandı vucudum
delip geçecekler sanki
inş. doğunca da böyle haşarı olmazlar
bi de doktorlar sol tarafa yatın diyorlarya
ben sola yatınca nasıl tepikliyorlar beni anlatamam
sıkıştık dön diye
ne yapacağımı şaşırdım
sırt üstü yatıyorum o zaman tepişmeleri duruyor susuyorlar![]()
Canlar bir 10 gün kadar ayrı olacağım sizlerden. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, çok güzel bir bayram geçirirsiniz umarımHepinizi çok öpüyor ve çok seviyorum
Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın. Allah'a emanet olun
![]()
CANIM biz medipolden devam edeceğiz inşallah
Arzu hanımla vedalastik arzu hanım da tavsiye etti oradaki bi doktou
Arkadasım dedi du bakalım bayramdan sonra yine gidecez inş kontrole
canım transferin olmuş,gözün aydın
bebişlerin hep seninle kalırlar inşallah
Tuliprosa CANIM hepimiz bu gidişle paranoyak olacağız
10 gun sonra inşallah hamileyim diye bize müjde vereceksin
Anladım canım. Mervem sana amniyosentez önerdiler mi ? Bizden amniyosentez istediler. Daha doğrusu tavsiye ediyorlar. Ben çok kararsız kaldım.:26: Allah korusun bebeğin düşük riski var ya o yüzden çok tereddütteyim.
Tuliprosa canım benim hastalığımda çocuğum taşıyıcı olursa ileride sağlam birisiyle evlense bile çocuğunun hasta olma ihtimali var. Mesela eşimde hiçbir şey yok ama ben taşıyıcıyım ve çocuğum sağlam da olabilir, taşıyıcı da hasta da. Ben amniyosentez konusunu konuşmuştum, istenilebileceğini söylemişti doktor. Ben hiç taraftar değilim ama o zaman ne olur ne biter bilmiyorum. Allah hiçbirimizi ikilemde bırakmasın.
canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşaAllah.30 ekimde bu topik senin müjenle şenlensin inşaAllah.
arkadaşlar bende bir hafta kadar bayran tatiline gidicem.annemlere mersine gidiyorum.
cnhb canım gözün aydın.oh ne güzel ailen geliyor:)
Tuliprosa canım benim hastalığımda çocuğum taşıyıcı olursa ileride sağlam birisiyle evlense bile çocuğunun hasta olma ihtimali var. Mesela eşimde hiçbir şey yok ama ben taşıyıcıyım ve çocuğum sağlam da olabilir, taşıyıcı da hasta da. Ben amniyosentez konusunu konuşmuştum, istenilebileceğini söylemişti doktor. Ben hiç taraftar değilim ama o zaman ne olur ne biter bilmiyorum. Allah hiçbirimizi ikilemde bırakmasın.
Anladım canım. Mervem sana amniyosentez önerdiler mi ? Bizden amniyosentez istediler. Daha doğrusu tavsiye ediyorlar. Ben çok kararsız kaldım.:26: Allah korusun bebeğin düşük riski var ya o yüzden çok tereddütteyim.
İncimm sen daha önce hiç tüp bebek denedinmi?Gebelik hiç oluştumu?
evet canım cinsiyet kromozomlarıyle kalıtılan hastalıklarda ne yazıkki öyle. sen taşıyıcı olanı da kabul etmemen lazım yoksa kızında ilerde aynı sıkıntıları yaşar. sen hiç canını sıkma canım. allah inşallah bu çabalarımızı boşa çıkarmayacak. sağlıklı embriyon çıkacak seninde.
amniyosentez neden öneriyorlar testin ikinci bir tekrarını yapmış olmak için mi yoksa embriyodan yapılan inceleme amniyosenteze göre daha az güvenilir mi diye?
İncimm sen daha önce hiç tüp bebek denedinmi?Gebelik hiç oluştumu?