• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

tuliprosacığım ne dalgınım cevap yazdım sandım yazmamışım. çok sevindim canım. taşıyıcı pgt de anlaşılmıyor sanıyordum anlaşılıyormuymuş...

akasyam sağ ol...

nazefsa Allah sabır versin ailenize, gerçekten çok zor yaşananlar...

Günaydın kızlar...

benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....

tuliprosacığım ne dalgınım cevap yazdım sandım yazmamışım. çok sevindim canım. taşıyıcı pgt de anlaşılmıyor sanıyordum anlaşılıyormuymuş...

akasyam sağ ol...

nazefsa Allah sabır versin ailenize, gerçekten çok zor yaşananlar...

Günaydın kızlar...

benim de bu gece oğlum ve eşim gelecek 2 ay oldu görmeyeli onları... çok özledim....

Nesrinciğim senin için çok güzel moral olur... :16: Doğum daha yok dimi ?? Acele etmesin paşa.. Yeri iyi onun :1:

Günaydın canlar :16: Bugün yine heyecanlı günlerden bir tanesi :52:
chnb canım bizim hastalıklarda taşıyıcı da belirlenebiliyor. Eşin ve yavrunla kavuşuyorsun ne güzel :) Bayramı iyi moralle geçirip bayram sonrasında sağlıkla Ahmet Arda'ya kavuşursun inşaallah...

Son düzenleme:
iki tane sağlıklı çıkmış. birisi taşıyıcı. yarın saat 10 da hastanede olacğız.

fırsatım olmadı girmeye sadece haber vermek için girdim. sen nasılsın canım?
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok sewindim cnm şükürler olsun bak sana dedik dimiiiii:16:
Şimdi transfer sonra bekleme zamanı allahım emeklerinin mükafatı olarak sana hayırlı ewlat nasip etsin

Nazefsa duruşmanın sonucu ne oldu canım?

Hazadem forum yöneticisine mesaj attım senin için. Bakalım :34:
Tamam incim Allah razı olsun senden :9::9:
Günaydın kızlar...

Allahım ayırmasın bir daha cnm çok emek verdin oğluna inşallah hayırlı bir ewlat olur ...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok sewindim cnm şükürler olsun bak sana dedik dimiiiii:16:
Şimdi transfer sonra bekleme zamanı allahım emeklerinin mükafatı olarak sana hayırlı ewlat nasip etsin

Tamam incim Allah razı olsun senden :9::9:

Allahım ayırmasın bir daha cnm çok emek verdin oğluna inşallah hayırlı bir ewlat olur ...

Amin canım inşallah hepimizinki hayırlı evlat olur...

Günaydın canlar :16: Bugün yine heyecanlı günlerden bir tanesi :52:
chnb canım bizim hastalıklarda taşıyıcı da belirlenebiliyor. Eşin ve yavrunla kavuşuyorsun ne güzel :) Bayramı iyi moralle geçirip bayram sonrasında sağlıkla Ahmet Arda'ya kavuşursun inşaallah...

demek belli oluyor ne güzel... sağ ol canım...

Nesrinciğim senin için çok güzel moral olur... :16: Doğum daha yok dimi ?? Acele etmesin paşa.. Yeri iyi onun :1:

canım yoktur inşallah bir hafta daha dursun sonra ne zaman isterse gelebilir 34 te ciğer gelişimi tamamlanıyor...:16:

sen 3 hafta sonra mı gideceksin? kime başlayacaksın?

Ayyy tanışalımmm valla canımmm ne güzell olurrrrr ,delikızda gelirrr hep birlikte kaynatırızzz ohhh:52:Ben batıkentteyim canım yakınmısınnn buraya?
bayramdan sonra inş. ayarlarız

merve gözünaydın
ben dmiştim ikiz diye
bizimki de ilk başta kesenin biri bozuktu
doktor düşebilir demişti ama çok şükür düşmedi :nazar:
o yüzden sakın üzülme toparlar yakında inş. diğeri de

herkese selam
bi kaç gündür net yoktu giremedim
bu gece sabaha kadar uyutmadı hamsiler
bir hareketliler anlatamam size
sabaha kadar tekmelediler
tam dalarken bi tekme yiyorum uyanıyorum:1:
herhalde doğmak için sabırsızlanıyorlar :1:
hiç uyumadılar bu gece valla tepişip durdular
önceden benimle uyuyup benimle uyanırlardı
dün gece uyku tutmadı bunları galiba:1:
onlar hareket ettikçe çok mutlu oluyorum
bu arada kasıklarıma doğru çatlamalar başladı
bu kadar harekete yine ii dayandı vucudum
delip geçecekler sanki :1:
inş. doğunca da böyle haşarı olmazlar

bi de doktorlar sol tarafa yatın diyorlarya
ben sola yatınca nasıl tepikliyorlar beni anlatamam
sıkıştık dön diye:1:
ne yapacağımı şaşırdım
sırt üstü yatıyorum o zaman tepişmeleri duruyor susuyorlar :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlar bir 10 gün kadar ayrı olacağım sizlerden. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, çok güzel bir bayram geçirirsiniz umarım :16: Hepinizi çok öpüyor ve çok seviyorum :16: Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın. Allah'a emanet olun :16:

olsun inci... yine değişiklik olur... ben yine evdeyim kandırırsam carefure bir yerde oturmaya götürsün eşim...:16:

Tabi canım iyi gelecek bize.
Sen eşin ve oğluna kavuşuyorsun bundan güzel bayram mı olur :) Eşinle çıkıp dolaşırsınız, havan değişir. Ahmet Arda annesinin onun için nelere dayandığını bir görse... Doğumdan sonra özgürlüğüne kavuşacaksın inşaallah güzelim.

inci biz gezemiyoruz sen gez yerimize

chnb hareketli olması iimi bilemiyorum ama doktorda da böyleler ölçüm bile almakta zorlanıyor doktor :1:

Sizin de gezeceğiniz günler gelecek hem de kuzularınızla :16:
Hareketli olmaları bence de çok güzel tabi doğumdan sonraki halleri de önemli :1:

Amin canım inşallah hepimizinki hayırlı evlat olur...

demek belli oluyor ne güzel... sağ ol canım...

canım yoktur inşallah bir hafta daha dursun sonra ne zaman isterse gelebilir 34 te ciğer gelişimi tamamlanıyor...:16:

sen 3 hafta sonra mı gideceksin? kime başlayacaksın?

Evet canım 3 hafta sonra gideceğiz. Ben de doktor araştırıyorum. 3 seçeneğe indirdim.:1: Ya Ataşehir Acıbadem Murat ayla, ya Kadıköy acıbadem Melih Atahan Güven, ya da Şişli Memorial devam.. Şişli Memorial'da devam edersem iki sorunum var. Birincisi Acıbadem sigorta oradaki şartları nasıl bilmiyorum. ikinci yol çok uzak. Köprü trafiği vs.. Bakalım hayırlısı ile keseyi görüp kalp atışını duyalım da karar vereceğiz. Sen de eşin geldiğinde gez biraz. Güzel yerler var. Üsküdar sahile kadar insen çok iyi gelir sana.. Deniz havası insanı mutlu ediyor..:16:

mrb kızlar. iki bebişimi de alıp geldim. 30 ekim test tarihim. level 3 mü oluyordu. beklemeye devam.

Canım çoook sevindim.:54: İnşallah senden de mutlu haber gelecek.. İkizler yolda :16::34:Ben söylemiştim bulunur diye.. :34:

Canlar bir 10 gün kadar ayrı olacağım sizlerden. Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, çok güzel bir bayram geçirirsiniz umarım :16: Hepinizi çok öpüyor ve çok seviyorum :16: Kendinize ve kuzucuklarınıza çok iyi bakın. Allah'a emanet olun :16:

İncim sana da iyi bayramlar canım.. Özleyeceğiz seni.. Ben de senin ve eşinin bayramını kutlarım.. Bayramdan sonra senin tedavi sürecini heyecanla bekliyorum. Her daim dualarımdasın.. :54::16:

bayramdan sonra inş. ayarlarız

merve gözünaydın
ben dmiştim ikiz diye
bizimki de ilk başta kesenin biri bozuktu
doktor düşebilir demişti ama çok şükür düşmedi :nazar:
o yüzden sakın üzülme toparlar yakında inş. diğeri de

herkese selam
bi kaç gündür net yoktu giremedim
bu gece sabaha kadar uyutmadı hamsiler
bir hareketliler anlatamam size
sabaha kadar tekmelediler
tam dalarken bi tekme yiyorum uyanıyorum:1:
herhalde doğmak için sabırsızlanıyorlar :1:
hiç uyumadılar bu gece valla tepişip durdular
önceden benimle uyuyup benimle uyanırlardı
dün gece uyku tutmadı bunları galiba:1:
onlar hareket ettikçe çok mutlu oluyorum
bu arada kasıklarıma doğru çatlamalar başladı
bu kadar harekete yine ii dayandı vucudum
delip geçecekler sanki :1:
inş. doğunca da böyle haşarı olmazlar

bi de doktorlar sol tarafa yatın diyorlarya
ben sola yatınca nasıl tepikliyorlar beni anlatamam
sıkıştık dön diye:1:
ne yapacağımı şaşırdım
sırt üstü yatıyorum o zaman tepişmeleri duruyor susuyorlar :1:

Uyy hamsikuşlarına bak sen :1: Daha doğmadan horona başlamışlar :118::21::118::21::118::21::118: Ne güzel bir duygudur o hareketleri hissetmek... Darısı bizlerin başına.. Şimdiden heyecanlandım..:1::52:

tuliprosa , cvp için tesekur ederım canım bırazda olsa rahatldım bende oyle dusunuyorum yumurtlamada ve tup lerde problem olsa normal yolla hamıle kalmazdım heralde resiprokal dengelı translakosyon cıktı bende 10 ve 18 kromozomlar arasında 3 kez hamıle kaldım 8 haftalık kalp lerı durdugu ıcın kürtaj olmak zorunda kaldım sımdı pgt yaptırcaz ınsalla hakkımda hayırlısı ınsallah tum ısteyenlerın gonlune gore versın allahım .

geçmiş olsun canım. burda senin problemine sahip olanlar vardı sanırım. demekki normalde sağlıklı olan denk gelmemiş. bende de tek gen hastalığı taşıyıcılığı var. bu gün tarnsferim oldu. ilk denemem benimde bakalım olumlu sonuçlanacak mı. allahtan pgt gibi bir yöntem var. inşallah sende bebişine kavuşursun.

Ay canlarım sağolun rabbim olmayanlarada versin
bu güzel duyguyu tattırsın tüm evlat isteyen herkese
ancak kendime gelebildim.bebeğimizi gördük çok şükür
kalp atışını duyduk maşallah tık tık tık tık çok güzel atıyordu
hala inanamıyorum kolları bacakları vardıı:emir_bebek:
iki kese vardı ama bi kesenin içi boş gibiydi diğerini gördük
muhtemelen sağlıksızdır bu dedi Arzu Hanım bakalım tekiz ikiz farketmez sağlıcakla gelsinde yavrum:49:

evet canım önemli olan sağlıklı olması yoksa ikiz tekiz ne fark eder. ben de sağlıklıysa hayırlıysa olsun diye dua ediyorum hep.

Güzel bayanlar herkesciklere günaydınnn kotam bitti bitecek,hepinizi özliycem 10 gün giremiycem:43:

10 gün çokmuş. benim test günüm 10 günsonra. o yüzden çok uzun geliyor.neyse özleyeceğiz seni nazefsa.

herkese merhaba allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız inş.bendede dushenne kas hastalığı taşıyıcılığı var.bebeğim erkek olursa hasta olucak bunun için pgt yöntemi ile tüp bebek yaptık 4tane embriyo vardı pgtde 2 tane erkek 2si kız ama kromozam eksikliği çıktı bunlardada çok üzüldüm hiç beklemiyodum.şuan ne yapacm ne düşünücem bilmiyorum.2. tüp bebeğimi denesek diye düşünyorum kafam çok karışık.

geçmiş olsun canım. taşıyıcı olduğunu nasıl anladın? bende sma kas hastalığı taşıyıcısıyım. hasta bir oğlum var. ama bizimki cinsiyet ayırt etmiyor.benimde ilk pgt denemem.
allah ikincide yüzünü güldürsün canım.

Kızlar bugün ölen yegenimin mahkemesi var burdurda,içim bi garip..
İnşallah suçlular müebbet cezası alırlarda bizlerinde içine su serpilir:43:

başın sağolsun canım. ben olayı bilmiyorum ama suçlular cezasını alsın.

Tuliprosa bir haber var mı canım?

bebişlerimi alıp geldim canım.

selam kızlar..
artık pek vaktim olmuyo nete girmeye. annem gidiyo haftasonu, aç kalmazsak iyi:1:

sormuşsunuz çok sağolun, ikinci tahlilde de yüksek çıktı tsh, hastanede bi daha yaptırdık sınıra inmiş. takip edilicek. pazartesi bi profa götürücez bakalım.
allah sağlık versin hepimize.

geçmiş olsun canım. neyseki iniyor bak. ama tedbiri elden bırakmamak lazım. iyi olacak paşa.

Back
X