Aşk olsun ama üzüosun beni ....

Herzaman diorum hayat mucizelerle dolu ,Bak benim eşim daha öncede sölemiştim troid kanseri ve biz flört ederken ortaya çıktı.herkes ayrıl dedi ailem hariç,işde genç yaşta dul kalırsın ,ablası kemik kanserinden vefat etmiş,amcası bagırsak kanseri ayrıl bilmem ne ırsi bunlarda felan.Ben ayrılmadım ameliyata girerken hep senin yanında olucam dedim ve 4 saatlik ameliyat 7 saat sürdü ümit yok dendi çıkmayabilir dedi hep dua ettim ve allahım onu bağışladı ameliyattan çıktı yücerabbim teşekkürler dedim ..
Sonra radyasyon verdiler ona dokunamadık konuşamadık içine kapandı , ewlendik 1,ci yıl dönümümüzde ameliyat oldu ve gene kötüydü akcigere sıçradı ama ben hep yanındaydım ...
6 saat sürdü gögüs kafesi açıldı ne acılar yaşandı bir bilsen evliydik ayrı odalarda uyuduk radyasyon var die ...
Hep Allaha yalvardım bir gün bizimde yüzümüzü güldürücek die, sonra spermi 2 milyon çıktı ve doktor mümkün dedi hamile kalamazsınız, umutlar yıkıldı hem kanser hem sperm sorunu tüp bebekler ve kürtajlar bizi yordu üstüne translokasyon derken ümiitler senin gibi yıkıldı artık hayat tat vermiodu avunmak bir yerden sonra saçma geliodu 5 sene ewliydik ama bir sürü sıkıntı vardı derken Allahım bize hiç beklenmedik anca Mucizevi bir şekilde Kızımızı bize bağışladı ...
Artık herşeyin zamanı oldugunu inandım Yüzerabbim vermiosa vardır bildigi diorum ..
Çok şeyin üstesinden geldik, çok yıprandık , çok yorulduk ama başardık, şimdi sende dirayetli olucaksın Allahım bu mucizevi varlığı inanıorum sanada bağışlıycak ...