• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba arkadaslar tabloda bende yer almak ısterım deneme sayı yok ama nasıp olursa ınsallah enkısa zaman da baslıcaz.pgt ıcın rahım fılmıne ve sperm testı ıstedımı doktorlar sızden benden ıstemıstı.tedavıye baslıcam ınsallah ben esımle hazıran ayına kadar bekleyıp para bırıktırcektık ama babam ve annem para yardım ettıler tedavıye baslıyalım dıye esımın ısı dolayısıyla ocak ayında yaptırcaz anca .allah razı olsun annemle babamdan arsaları vardı sattılar.cok garıp oldum farklı duygular ıcındeyım annelık babalık cok farklı bıseymıs cok mutluyum .

Hoşgeldin Sevda. Şimdiden hayırlı olsun. İlk deneme maksimum heyecan :1: Rahim filmini negatif aldıktan sonra istedi doktorum. Spermiyogram isteniyor tedavi öncesi. Nerede yaptıracaksın?

merhaba arkadaslar tabloda bende yer almak ısterım deneme sayı yok ama nasıp olursa ınsallah enkısa zaman da baslıcaz.pgt ıcın rahım fılmıne ve sperm testı ıstedımı doktorlar sızden benden ıstemıstı.tedavıye baslıcam ınsallah ben esımle hazıran ayına kadar bekleyıp para bırıktırcektık ama babam ve annem para yardım ettıler tedavıye baslıyalım dıye esımın ısı dolayısıyla ocak ayında yaptırcaz anca .allah razı olsun annemle babamdan arsaları vardı sattılar.cok garıp oldum farklı duygular ıcındeyım annelık babalık cok farklı bıseymıs cok mutluyum .
Merhaba hoşgeldin ..
Dilerim annenenin babanından sağlıkla torunları gelir ..
Sen bilgilerini ver elbetteki ekleriz cnm
Hazadem nere gittin :1:
Burdayım incimmmm
Hepinizi öpüyor şimdiden iyi bayramlar diliyorum :16: Allah'a emanet ol canlar :16:

Gitme geldimm, tabloyuda yapmışssın aferiin san :9:

Kızlar kotam bittiii:52:
Hepinizi çoooookkk çoook öpüyorumm bayramınız kutlu olsunnn şimdiden:16:
9 gün sonraaa buradayımmm..
Hepiniz allaha emanet olun şekerlerrrrrrrrrrrrrrr:38:

Kızlar ne deseniz haklısınız :17: Ben kişiliğimi seveyim :1: Hep böyle detaycı ve sorunlu bir tipim :9: Bunlar çok bilmekten çok okumaktan oluyor. Bilgi suç bilgi ceza. Üstüne bir de pimpirikli kişilik eklenince al sana stres, dert.. Babannem toksoplazma mı bilirmiş.. Bütün gün tarlada, tavuklarla , ineklerle.. 6 çocuk doğurmuş.. Düşükleri de vardır ama Allah aldı deyip geçerlermiş..:1: Ben hep diyorum biz 21. yy 'ın sorunlu çocuklarıyız. Tv, internet kıskacında boğulan insancıklar.. Neyse iyi olacağımmm.. Çabalıyorum.. Araştırma yapmayacağım.. Don't panic :1:

Nesrin canım PGT'nin yanılma riski %1. Amniyo sentezde düşük riski 100 de mi 200 de mi 1 ne.. Bana kalsa ben yaptırmama taraftarıyım. Zira PGT'nin doğru olduğuna ben eminim. O kadar test, makine, vs vs.. Bunca PGT hiç yanılmadı. Ama içimiz rahat olsun diye düşünürsek yaptırılabilir. Yaptırırsam da amniyosentezde çok çok uzman birine yaptırırım. :31:

hah en azından farkındalık var hatta hat safhada. bilinçli detaycı;)
Bu arada amniyoda risk 1/200 diye biliyorum.

Hoşgeldin Sevda. Şimdiden hayırlı olsun. İlk deneme maksimum heyecan :1: Rahim filmini negatif aldıktan sonra istedi doktorum. Spermiyogram isteniyor tedavi öncesi. Nerede yaptıracaksın?

hoşbulduk tesekur edrım inci benım bıraz karmasık benım evım burdurda orada oturuyorum esımın ısı dolayısıyla kısın ben adanaya annemlere gelıyorum adanada kalıyoarum yazın burdura donuyorum.adana baskent hastanesınde yaptırcam ankara baskent le baglantılı adanada hazırlanıp ankaraya gıtcen genetık lob adanada olmadıgı ıcın tedavı surecını anlatırmısınız bana kac gun suruyo.cok heycanlıyım anıden gelıstı hersey annemler 1 gun ıcınde arsayı sattı sana para vercez dedıler allahım babama saglık versın kanser hastası bu durumda bıle benı dusunduler.

hoşbulduk tesekur edrım inci benım bıraz karmasık benım evım burdurda orada oturuyorum esımın ısı dolayısıyla kısın ben adanaya annemlere gelıyorum adanada kalıyoarum yazın burdura donuyorum.adana baskent hastanesınde yaptırcam ankara baskent le baglantılı adanada hazırlanıp ankaraya gıtcen genetık lob adanada olmadıgı ıcın tedavı surecını anlatırmısınız bana kac gun suruyo.cok heycanlıyım anıden gelıstı hersey annemler 1 gun ıcınde arsayı sattı sana para vercez dedıler allahım babama saglık versın kanser hastası bu durumda bıle benı dusunduler.

sevdan canım bende garip oldum ya helal olsun annene babana valla.biz kendimiz çalışıp para biriktiriyoruz.kayganam soruyor kaç liraya yapıyorsunuz diye bende dedim 8 bin (tabi detayları analatamam anlayamaz)aaa diyor bizim komşu 5 bine yapmış sizin neden 8 bin.yaaa kim anlar halden elbet kendi anne babamız.gerçi ben kendi ailemden istemedim ama hep derler ihtiyaç anında yanınızdayız sağolsunlar.Allah anne babana sağlık sıhhat versin inşaAllah baban tez zamanda şifasını bulur.

Sevdacım Allah yardımcın olsun. Anne babalık böyle bir şey işte. Rabbim babacığına tez zamanda acil şifalar nasip etsin. İnşaallah ilk tedavinde yavruna kavuşursun, baban için inanılmaz moral olur. Canım sen adetin 2.günü tedaviye başlayacaksın. Yumurtalarının gelişimine göre 10.-14.günler arasında toplama işlemi olacak. Embriyolar oluştuktan sonra duruma göre 3.gün veya 5.gün embriyolardan hücre alınıp Ankara'dak laboratuvara gönderilecek. Pgt sonucu 1 günde çıkıyor. Sağlıklı bulunursa ki inşaallah bulunacak sonuç çıktıktan hemen sonra transferin gerçekleşecek. Sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve yardımcı oluruz.

Iyi aksamlar kizlar uzun zamandir okuyordum ama cvpp yazamiyordum
Kizimin dogumgunu yaptim ayni gun hastalandi onunla ugrasiyorum
7sene bekledikten sonra sukur kzim oldu ve buyudu yasina bile girdi
Cok cok mutluyum rabbim hepinize yasatsin insallah

Akasya cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
Lave sana cok uzuldum Allah tan umit kesilmez vardir bundada bir hayir
Bak buradan tanistigim bir arkadas vardi tam 10 kere ve tup bebek denedi
Ve bircok ulkede ama hicbiri tutmadi tabiki asiamalar haric asagi yukari 10 senelik evliydi
Hic hamile kalmamisti kendisi danimarkada yasiyor
Istanbula evlilik yildonumunu kutlamaya gitmeti esiyle ve ozaman hamile kalmis
Simdi ikinci cocugunu dunyaya getirdi herseyde vardir bir hayir
Sadece sabir Rabbim vermesede onunda vardir bir sebebi hepimizin gonlune gore versin mevlam

Arkadaslar simdiden hepinizin bayrami mubarek olsun hepinizi kocaman opuyorum.

Evet canım kese ve kalp atışı için gideceğiz. Herşey yolundadır inşallah . Bir de ben iyi olabilsem.. Benim durumum pek iyi değil Lavem.. Her gün takacak, endişelenecek birşeyler buluyorum. Bu gidişle 9 ayı bulmadan ben tımarhaneye :1::37: Geçen gün coraspini iki tane içtiğim şüphesini kafaya takmıştım. Dün de yediğim et yemeğini kafaya taktım. 1 saat pişirmeme rağmen içi kırmızı gibiydi. Biliyorsun Toksoplazma diye bişey var. Acaba çiğ mi kaldı, virüs var mıydı derken akşamı kendime zehir ettim. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum. :31:

Canım benim senin biraz daha zamana ihtiyacın var. Ama ümidini de kaybetme sakın. Ümitsizlik en kötüsü..

Mervem şu an için bu düşünceyi rafa kaldırdık. :1: Bakalım o gün gelsin de karar vereceğiz inşallahh.. Allah doğru karar vermemizi nasip etsin diye dua ediyorum.. :16:

ah canım benim insan ister istemez korkuyor. ben transfer olduktan sonra hastanede yatarken bacağımı kıpırdatmaya korkuyordum. toksoplazma tahlili yaptırdın mı? bağışıklığın var mı? ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım benim yoktu.

Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıkla sana ikiside turunur bizde halaya şenliğe başlarız ....:16:

Günaydın kuzum sanada iyi haftalar ama ben nasıl yapıcam sana dedim pek yetekli deilim diee:41:

inşallah hazadeciğim. sabırsızlıkla test gününü bekliyorum.

Aşk olsun ama üzüosun beni ....:43:
Herzaman diorum hayat mucizelerle dolu ,Bak benim eşim daha öncede sölemiştim troid kanseri ve biz flört ederken ortaya çıktı.herkes ayrıl dedi ailem hariç,işde genç yaşta dul kalırsın ,ablası kemik kanserinden vefat etmiş,amcası bagırsak kanseri ayrıl bilmem ne ırsi bunlarda felan.Ben ayrılmadım ameliyata girerken hep senin yanında olucam dedim ve 4 saatlik ameliyat 7 saat sürdü ümit yok dendi çıkmayabilir dedi hep dua ettim ve allahım onu bağışladı ameliyattan çıktı yücerabbim teşekkürler dedim ..

Sonra radyasyon verdiler ona dokunamadık konuşamadık içine kapandı , ewlendik 1,ci yıl dönümümüzde ameliyat oldu ve gene kötüydü akcigere sıçradı ama ben hep yanındaydım ...
6 saat sürdü gögüs kafesi açıldı ne acılar yaşandı bir bilsen evliydik ayrı odalarda uyuduk radyasyon var die ...
Hep Allaha yalvardım bir gün bizimde yüzümüzü güldürücek die, sonra spermi 2 milyon çıktı ve doktor mümkün dedi hamile kalamazsınız, umutlar yıkıldı hem kanser hem sperm sorunu tüp bebekler ve kürtajlar bizi yordu üstüne translokasyon derken ümiitler senin gibi yıkıldı artık hayat tat vermiodu avunmak bir yerden sonra saçma geliodu 5 sene ewliydik ama bir sürü sıkıntı vardı derken Allahım bize hiç beklenmedik anca Mucizevi bir şekilde Kızımızı bize bağışladı ...

Artık herşeyin zamanı oldugunu inandım Yüzerabbim vermiosa vardır bildigi diorum ..
Çok şeyin üstesinden geldik, çok yıprandık , çok yorulduk ama başardık, şimdi sende dirayetli olucaksın Allahım bu mucizevi varlığı inanıorum sanada bağışlıycak ...

içim burkularak okudum yaşadıklarını hazade. sizinki gerçekten bir mucize olmuş. eşini yarı yolda bırakmamışsın. allahta sana mükafatını vermiş. önce eşini sonra da meleğinizi bağışlamış.

Akasya canım yapma böyle ne olur. Hayatının en güzel zamanlarını böyle geçirme. Biliyorum insan korkuyor bir şey olacak diye ama onlar Allah'a emanet. Allah koruyor yavrularınızı.

Tuliprosacım sürekli yatma canım. Evin içinde dolaş mutlaka. Ağır olmadığı sürece işini de görebilirsin. Bırak ev dağınık kalsın.

Lave canım ne desem bilmiyorum ki... Allah yardımcın olsun. Rabbim bir çıkış kapısı göstersin inşaallah. Her daim dualarımızdasın...

bugün yatmadım artık. yemek yaptım. sofra hazırlayıp kaldırdım. hafif işler yaptım.

yaşadıklarını anlatmıştın Hazadem ve bir kere daha okuyunca senin nelerle başettiğini takdirle karşıladım.
sen yüreği çok geniş bir kadınsın , Allahım da sana mucizeni göndermiş.

Seni anlıyorum , dediklerini anlıyorum ama yine de ümitlenmek icin bir sebep bulamıyorum güzelim.
3 kere pgt yaptırdık. pgtye giden sayılar belli, sonuclar belli.
nerede bu %20 ihtimal? eger ben duzgun yumurta uretıyorsam nereye gitti bu yumurtalar?
bunların mantıklı bir cevabını bulabilsem yine biraz ümit besleyeceğim geleceğe karsı.

şu an elimde kalan tek dayanak MUCIZE. o da her kula nasip olacak bir şey değil.
bana da olur mu olmaz mı bilinmez. bir mucize olacak diye bekleyerek nasıl gecer yıllar?

herseyin bir zamanı var ve dediğin gibi olmuyorsa vardır Allahımın bir bildiği. buna ben de inanıyorum.
ama kabul etmek kolay değil.

söyleyecek bir şey kalmadı İncim di mi?
haklısın valla.
:43:

mucize beklenerek yaşanmaz levaque. banada oğlum için bir mucize olamaz mı diyordu herkes. çok sinir oluyordum ben. mucize olacaksa yine olsun çok sevinirim diyordum ama şimdi ben bir mucizeye mi umut bağlayayım. durumu kabullenmem lazım.
senin içinde mucizedense tedaviden medet umman daha mantıklı. sağlıklı çıkmaması ancak kötü şansla açıklanabilir. çünkü istatistiklere bakılacak olsa benim akasyadan çok daha fazla sağlıklı çıkması gerekirdi ama işte istatistiklere göre yürümüyor işler.
ama genede tüp bebekle hamile kalan bir insanın her zaman normal hamile kalma şansı vardır bence. yani senin mucizen benimkine göre daha olanaklı gibi.

birşeyler yazıyorum ama sonra siliyorum. acaba kendim inanıyormuyum yazdıklarıma diye. başımıza geleni çekeceğiz bir şekilde.

Günaydınnn canlarımmmm nasılsınsınız???
Gece 2 gibi ani bacaklarıma giren agrılarla uyandım,ayagımın üstünde duramıyordum bacaklarımm sızım sızım sızladı..
Çok kötüydü kalktım bi agrı kesici içtim,kızımda bi yandan acayip güçlü yumruklar attı mahvoldum anlayacagınız:1:
Şimdi iyiyim şükür:nazar:

Dün gündüz eşim evdeydi,oturma odasında uyuyorduu..Bende salonda görümcemle konuşuyordum,Babam geçenlerde turşu kurmuş 5kiloluk bidonlara dedim şundan bi tane tadıyım..Kapagını açmamla şampanya gibi patladı gözümün içine kadar sirke girdi,Bende korktummm bagırdımm su patladı su patladı diye:1:
Sonra eşimde uçarak geldi yanıma,zavallım benim suyum patladı sanmış :1:
Yürü yürü hastaneye diyor:1:
Gülsemmi aglasammmı bilemedim:27:
Duvarlara kadar heryer turşu suyu oldu,canımız çıktı temizleyene kadar:27:

Anlayacagınız pazar günümüz entrikalarla doluydu:52:

hayatın çok aksiyonlu naz. bir gün böcek, bir gün turşu suyu.

Kuzularr ikili sayılara düştüm çok şükür:1:

allah tekli sayılarada düşürsün.

merhaba sevda. şimdiden hayırlı olsun tedavin. ne kadar düşünceliler ailen. allah onların yokluğunu göstermesin.

Hepinizi öpüyor şimdiden iyi bayramlar diliyorum :16: Allah'a emanet ol canlar :16:

iyi bayramlar canım.

seninde canım. görüşürüz. kendine iiyi bak.turşulara dikkat.

ah canım benim insan ister istemez korkuyor. ben transfer olduktan sonra hastanede yatarken bacağımı kıpırdatmaya korkuyordum. toksoplazma tahlili yaptırdın mı? bağışıklığın var mı? ben ilk gebeliğimde yaptırmıştım benim yoktu.

içim burkularak okudum yaşadıklarını hazade. sizinki gerçekten bir mucize olmuş. eşini yarı yolda bırakmamışsın. allahta sana mükafatını vermiş. önce eşini sonra da meleğinizi bağışlamış.

bugün yatmadım artık. yemek yaptım. sofra hazırlayıp kaldırdım. hafif işler yaptım.

mucize beklenerek yaşanmaz levaque. banada oğlum için bir mucize olamaz mı diyordu herkes. çok sinir oluyordum ben. mucize olacaksa yine olsun çok sevinirim diyordum ama şimdi ben bir mucizeye mi umut bağlayayım. durumu kabullenmem lazım.
senin içinde mucizedense tedaviden medet umman daha mantıklı. sağlıklı çıkmaması ancak kötü şansla açıklanabilir. çünkü istatistiklere bakılacak olsa benim akasyadan çok daha fazla sağlıklı çıkması gerekirdi ama işte istatistiklere göre yürümüyor işler.
ama genede tüp bebekle hamile kalan bir insanın her zaman normal hamile kalma şansı vardır bence. yani senin mucizen benimkine göre daha olanaklı gibi.

birşeyler yazıyorum ama sonra siliyorum. acaba kendim inanıyormuyum yazdıklarıma diye. başımıza geleni çekeceğiz bir şekilde.

hayatın çok aksiyonlu naz. bir gün böcek, bir gün turşu suyu.

allah tekli sayılarada düşürsün.

merhaba sevda. şimdiden hayırlı olsun tedavin. ne kadar düşünceliler ailen. allah onların yokluğunu göstermesin.

iyi bayramlar canım.

seninde canım. görüşürüz. kendine iiyi bak.turşulara dikkat.
Rosa'cim,

Cok guzel bir sey dedin. Mucize beklenerek yasanmaz. Yillarca belki hep ben bir mucize ile olabilecegine inandigim icin -ozellikle translokasyonu ogrendikten sonra- ve cevremdeki herkes mucize hikayeleri anlattigi icin ben de mucizelere inanmak istedim. Ama dedigin gibi o beklenti yanlis. Ben de yazarken dusunuyorum, aynen , yaziyorum siliyorum. Dogru ifade etmeye calisiyorum dusunduklerimi. Saglam bulunamamasi sanssizlik ise bu da beni memnun eder biliyor musun? En azindan saglikli VAR ama sanssizliktan bulunamadi diye dusunmek daha umut verici ilerisi icin. Belki sansim doner bir gun...

Sen insallah saglikla kavus evladina, seninicin dilegim bu canim.

hazademmmm hayırlı olsun topik sahibi olmuşsun...:16: hayırlı olsun yeni cicişler de... İnşallah geçmişte yaşananlar sadece bir anı olarak kalacak... canım atıl hocaya gidecektin ne oldu o iş?

nazefsa sen de güle güle kullan canım... çok güldüm su olayına eşin de haklı tabi ben olsam ben de öyle anlardım...:1::1::1:

Lavem canım o kadar hak veriyorum ki sana... gerçekten bilinmemezlik çok yıpratıcı... inşallah sen de mucize yaşarsın canım. bir de canım hacca gidenlerden var mı tanıdık temiz kalpli biri o kutsal topraklarda içten bir dua etsin canım...

inci gittiniz mi memlekete?

Akasya canım yapma o kadar olmaz Allahın izniyle...
bir de canım şu amniyoyu iyice konuş dr lerle. pgt de risk 100 de 1, amniyoda da 100 de ya da 200 de 1 amniyo sıvısı sorunu oluyor... her ihtimali ve bu ihtimaller karşısındaki tavrınız ne olur eşinle konuş...

çünkü bu konuda herkesin cevabı çok farklı...

Chnbcim , insallah guzelim, insallah. Su an cevremde yok ne yazik ki. Keske olsa , dedigini iletirdim seve seve. Senin cevrenden falan giden olursa benim icin rica eder misin?
Canım hep dioruz ya hayat Mucizelerle dolu ...
Benimkide mucize deilmiydi eşim kanserden kurtulucakda, radyasyondan zarar görmiycekde, 2 milyon spermin %80i ölü % 15si hareketsiz %5 i harketli , ve bende 3 ve 17 kromozomlorda translokasyon var sağlklı gebelik şansım sadece % 10 denildi ..
Ama ne olduu !!! Binlerce şükür Rabbime bize melegimizi verdi olmuycak die bişey yok, bak biz neler neler yaşadık Yeterki yücerabbim ol desin demek zamnı var hayatım dua edip bekliycez ...

Ya öldüm gülmekden yaa eşin bir alem nazım hee :9::9::9:
Ya banada agrı girioo özellikle karnımın sağ sol kısmına doktoru aradım rahim büyüyor artık normal canım dedi ..
Canim benim, yuce rabbim ol desin, oluyor. Hersey bahane. Bunlari yasayacagimiz varmis. Seninki gercekten buyuk bir direnisin ve cabanin hikayesi. Sen eli opulesi kadinsin valla.Dualarimizi insallah duyar Allahim. Hayirlisiyla insallah. Ustuste olan olumsuzluklar cok dogal olarak bu duygu ve dusunceleri yaratiyor . Az zaman degil sabredilen , beklenen zamanlar. Ama azina coguna biz karar veremiyoruz iste. Dedigin gibi dua etmekten baska care yok.
Canim sana da iyi bayramlar diliyorum. Saglikla git gel.
Sen de Allaha emanet ol canim. Iyi bayramlar.
hah en azından farkındalık var hatta hat safhada. bilinçli detaycı;)
Bu arada amniyoda risk 1/200 diye biliyorum.
Merhaba Izzcim, tedavin henuz net degil ise de yine de hayirli guzel olmasini diliyorum senin icin .
Iyi aksamlar kizlar uzun zamandir okuyordum ama cvpp yazamiyordum
Kizimin dogumgunu yaptim ayni gun hastalandi onunla ugrasiyorum
7sene bekledikten sonra sukur kzim oldu ve buyudu yasina bile girdi
Cok cok mutluyum rabbim hepinize yasatsin insallah

Akasya cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah
Lave sana cok uzuldum Allah tan umit kesilmez vardir bundada bir hayir
Bak buradan tanistigim bir arkadas vardi tam 10 kere ve tup bebek denedi
Ve bircok ulkede ama hicbiri tutmadi tabiki asiamalar haric asagi yukari 10 senelik evliydi
Hic hamile kalmamisti kendisi danimarkada yasiyor
Istanbula evlilik yildonumunu kutlamaya gitmeti esiyle ve ozaman hamile kalmis
Simdi ikinci cocugunu dunyaya getirdi herseyde vardir bir hayir
Sadece sabir Rabbim vermesede onunda vardir bir sebebi hepimizin gonlune gore versin mevlam

Arkadaslar simdiden hepinizin bayrami mubarek olsun hepinizi kocaman opuyorum.
Ozlemcim , elbette, oyle dusunup ben de daha kolay atlatmaya calisiyorum. Anlattigin hikaye cok umut verici, paylastigin icin tesekkurler. Heponu diliyorum. Ben de buraya benden sonra gelenlere umut olacak guzel bir hikaye anlatabileyim. Yuce rabbim hayirlisiyla insallah nasip eder. Sana da bayramlar diliyorum canim.

Hay senin kotana ben yaaa:41:
Özliycez seni kuzum çabuk doldur kotanı

içim burkularak okudum yaşadıklarını hazade. sizinki gerçekten bir mucize olmuş. eşini yarı yolda bırakmamışsın. allahta sana mükafatını vermiş. önce eşini sonra da meleğinizi bağışlamış

Hayat işde canım mucizelerle dolu doktor bana eşimin çocugu büyük olasılıkla olmaz dedi ben bile bile ewlendim onunla ama bende sorun çıktı ..
Yücerabbim hakkımızda en hayırlısını nsaip etsin ne diyim dilerim sağlıkla yawrularımızı alırız kucagımıza cabım ...

Canim benim, yuce rabbim ol desin, oluyor. Hersey bahane. Bunlari yasayacagimiz varmis. Seninki gercekten buyuk bir direnisin ve cabanin hikayesi. Sen eli opulesi kadinsin valla.Dualarimizi insallah duyar Allahim. Hayirlisiyla insallah. Ustuste olan olumsuzluklar cok dogal olarak bu duygu ve dusunceleri yaratiyor . Az zaman degil sabredilen , beklenen zamanlar. Ama azina coguna biz karar veremiyoruz iste. Dedigin gibi dua etmekten baska care yok.

Ewet canım çok büyük çaba ve direnişdi inan ...
Ama Allahım şükürler olsunki bana hediyemi verdi ama hep mücadele ettim, hiç yılmadım.
3 kere negatif aldım 4. tedavi için plan yaptım.3 kere kürtaj oldum 4. kürtajı hangi doktorda olsamda rahim az zarar görür dedim ..
Hayat gebeliğim dewam eder yada etmez ama hep direndim yeni umutlarla uyandım, sende ne olur canım ümidini kaybetme ...
Dualarım herzaman seninleeee

Lavecim,

Az önce senin hikayeni mesajlardan bir gözden geçirdim. Anladığım kadarıyla morfoloji bozukluğu ve translokasyon var. Translokasyon sende mi eşinde mi ve hangi kromozomlarda?
İlk tedavi ya da denemeye kaç yıl önce başladın?

Lavecim,

Az önce senin hikayeni mesajlardan bir gözden geçirdim. Anladığım kadarıyla morfoloji bozukluğu ve translokasyon var. Translokasyon sende mi eşinde mi ve hangi kromozomlarda?
İlk tedavi ya da denemeye kaç yıl önce başladın?

Izzcim merhaba ,

dogrudur canım. Tanslokasyon ve morfoloji bozuklugu var.
translokasyon bende 2 ve 15 nolu kromozomlarda.
3 sene once ogrendık bu durumu . pgtlı 3 deneme yaptım saglıklı bulamadık.
ondan once de 2 taze 1 dondurulmus tedavım var.
onlarda da sadece dondurulmus olanda hamıle kaldım ama kımyasalmıs.
zaten sonra arastırımca bu kromozom sorunu cıktı ortaya .

ben 12 yıllık evlıyım.
2004ten berı denıyoruz.
bu bahsettıgım tedavılere ek olarak bır de 4 asılamam var.

yanı 5 taze 1 dondurulmus ve 4 asılama
dogal gebelık hıc yasamadım

Lavem yok canım keşke olsa... çevremde umreye giden çok oluyor ilk sevdiğim duyduğum kişiye diyeceğim söz... hatayda arkadaşlara sorayım onların varsa derim canım...

Back
X