• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam izz ..
iyiyim çok şükür sen nasılsın
süper anne mi :1:
niye ula süper oldum :1:
tüm anneler süperdir:16:

ee sen süper dişi diil miydin.
süper dişiler aynı zamanda birer süper annedir!
:)

iyyim ben, havanın bu hallerine bayılıyorum. sonbahar geldi işte! en sevdiğim mevsim...

Izzcim merhaba ,

dogrudur canım. Tanslokasyon ve morfoloji bozuklugu var.
translokasyon bende 2 ve 15 nolu kromozomlarda.
3 sene once ogrendık bu durumu . pgtlı 3 deneme yaptım saglıklı bulamadık.
ondan once de 2 taze 1 dondurulmus tedavım var.
onlarda da sadece dondurulmus olanda hamıle kaldım ama kımyasalmıs.
zaten sonra arastırımca bu kromozom sorunu cıktı ortaya .

ben 12 yıllık evlıyım.
2004ten berı denıyoruz.
bu bahsettıgım tedavılere ek olarak bır de 4 asılamam var.

yanı 5 taze 1 dondurulmus ve 4 asılama
dogal gebelık hıc yasamadım

Lavecim,
Allah yardımcımız olsun. Emeklerinin karşılığını inşallah alırsın...
Şimdi yakın gelecekte plan nedir?

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak bende kahve telvesi gibi lekeler var sizde oldumu birde ben ucuz hamileyim doktorlar birtaneyi alalim diyorlar ben ise istemiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum bana fikir verin lutfen kib

sevdan canım bende garip oldum ya helal olsun annene babana valla.biz kendimiz çalışıp para biriktiriyoruz.kayganam soruyor kaç liraya yapıyorsunuz diye bende dedim 8 bin (tabi detayları analatamam anlayamaz)aaa diyor bizim komşu 5 bine yapmış sizin neden 8 bin.yaaa kim anlar halden elbet kendi anne babamız.gerçi ben kendi ailemden istemedim ama hep derler ihtiyaç anında yanınızdayız sağolsunlar.Allah anne babana sağlık sıhhat versin inşaAllah baban tez zamanda şifasını bulur.

tesekur edrım canım.bende ıstemedım manevi olarak yanımdalardı allah razı olsun maddı olarakta destek cıktılar .

Sevdacım Allah yardımcın olsun. Anne babalık böyle bir şey işte. Rabbim babacığına tez zamanda acil şifalar nasip etsin. İnşaallah ilk tedavinde yavruna kavuşursun, baban için inanılmaz moral olur. Canım sen adetin 2.günü tedaviye başlayacaksın. Yumurtalarının gelişimine göre 10.-14.günler arasında toplama işlemi olacak. Embriyolar oluştuktan sonra duruma göre 3.gün veya 5.gün embriyolardan hücre alınıp Ankara'dak laboratuvara gönderilecek. Pgt sonucu 1 günde çıkıyor. Sağlıklı bulunursa ki inşaallah bulunacak sonuç çıktıktan hemen sonra transferin gerçekleşecek. Sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve yardımcı oluruz.

tesekur edrım ıncı cok sagul fıyat olarak bı bılgınız varmı pekı toplam olarak henuz doktoruma gıdemedım gorusmeye cunku ocak sonu baslıcam esımın tatılıne denk gelcek.

1-2-3 derken ve 4. tedavimizden de malesef ki negatif sonucu aldık :( ne çok isterdim bayram hediyesi yavrumun benimle olduğunu bilmeyi, neden demek, isyan etmek istemiyorum ama içim çok yanıyor. Daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum. İnancım gücüm sabrım bitti.......

Kızlarrrr herkese merhabaaaaaaaaaaa
ben epeydir yoktum evimde, sehirdısındaydım,biraz kafa dağıtmaya gittim akrabalarımıza iyi de oldu..
neyse ben iyiyim sizleri elımden geldiğince okudum,herkes iyi şükür..
Akasyaciğim, taze annecik panik yapma artık be güzelim hamişliğinin keyfini cıkar biliyorum insanın içindeki kaygılar bitmiyor ama sen elinden geleni yap ve rahat olmayı sec cnm..

Hazedeciğim ,cok zorluklar yasamıssın cnm üzülerek okudum leav'e yazdıklarını..cok sükür ALLAH mucizeni yarattı ve mina prensesini verdi size cnm benim,saglılkla kucagına almak da nasip olsun kuzum..

İnciciğim bayrama gitmiş o testi yaptırmadı değil mi göremedim ben..

Tulipciğim,canım saglıklı embriyon bulundu bliyorum cok da mutlu oldum beklemek cok zordur ama insallah güzel sonuçlarında gelecek senin için ayrı bayram yapıcaz cnm..

chnbciğim, oğlusun ve kocişin geliyormus gözün aydın cnm,doya doya hasret giderin:))doğumada az kaldı heyecanlı mısın ?ben senin yerine heyecanlanıyorum..burada tedaviye girenle tedaviye giriyorum sanki hep,senlede doğurucam sanki:))mattıkayla da öyleydik yaaa..

mattika nasılsın cnm kuzunla hersey yolundadır insallah cnm

leav cnm yasadıkların cok ama cok zor uzun zamandır bu yolda cabalıyorsun,ama ne kadar zor da olsa kendini olumlu motive etmeye calış kafanı dağıt baska seylere yonel biraz belki daha iyi hissedersin..bizim yaslarımız bak yakın 3 kere negatif aldım,2 kez kurtaj oldum ama umudum var..haa tabi ben tedavi sonrası yıkılmadım mı tedavide arkadaslar olduğu için bunları pek paylaşmadım esimde yoktu yanımda kaç geceler ağlayarak uyandım,fena oldum,kabuslarım bitmedi,mutluluk duygum gitti yarı olu gibi dolastım aklıma geldikçe ağlar oldum evimde ama sonra dur dedim toparla kendini guclu ol ve bu sefer bunun için mucadele etim ve simdi cok cok daha iyiyim umutluyum ümitliyim lütfen sende cabala olumsuzu değil olumluyu düsünmeye zorla kendini bir dene arkadasım nasibimde varsa olur yasayıp göreceğim de yada ama olumsuzu atmaya calış,,
hamişlerimizde iyisisiniz insallah delikız,naz..delikız hasteneye karar vermişssin sevindim cnm onlar da zor işler..

trkuaz,ada ve adı aklıma gelmeyen tumm arkadaslar hepinize sevgiler ve iyi bayramlar..ben de bayramda memlekete gideceğim saglıklı mutlu huzurlu bayram olsun insallh tüm topik arkadaslarımaa....

1-2-3 derken ve 4. tedavimizden de malesef ki negatif sonucu aldık :( ne çok isterdim bayram hediyesi yavrumun benimle olduğunu bilmeyi, neden demek, isyan etmek istemiyorum ama içim çok yanıyor. Daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum. İnancım gücüm sabrım bitti.......
Canım cok cok zor sözün bittiği yer Allah sabrını versin insallah ve en yakın zamanda bebeğine kavustursun insallah seni..

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak bende kahve telvesi gibi lekeler var sizde oldumu birde ben ucuz hamileyim doktorlar birtaneyi alalim diyorlar ben ise istemiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum bana fikir verin lutfen kib

selmacan,

ucuz hamilelik ne demek anlamadım ben?

meryem,

:( birşey diyemiyor insan. hepimiz aynı korkularla dolu olduğumuzdan anlıyoruz seni ama ne yazık ki elden birşey gelmiyor.
bu son negatif olsun inşallah..........

bu arada sizdeki problem neydi canım?

ben epeydir yoktum evimde, sehirdısındaydım,biraz kafa dağıtmaya gittim akrabalarımıza iyi de oldu..
Akasyaciğim, taze annecik panik yapma artık be güzelim hamişliğinin keyfini cıkar biliyorum insanın içindeki kaygılar bitmiyor ama sen elinden geleni yap ve rahat olmayı sec cnm..

Hazedeciğim ,cok zorluklar yasamıssın cnm üzülerek okudum leav'e yazdıklarını..cok sükür ALLAH mucizeni yarattı ve mina prensesini verdi size cnm benim,saglılkla kucagına almak da nasip olsun kuzum..

Tulipciğim,canım saglıklı embriyon bulundu bliyorum cok da mutlu oldum beklemek cok zordur ama insallah güzel sonuçlarında gelecek senin için ayrı bayram yapıcaz cnm..

chnbciğim, oğlusun ve kocişin geliyormus gözün aydın cnm,doya doya hasret giderin:))doğumada az kaldı heyecanlı mısın ?ben senin yerine heyecanlanıyorum..burada tedaviye girenle tedaviye giriyorum sanki hep,senlede doğurucam sanki:))mattıkayla da öyleydik yaaa..

leav cnm yasadıkların cok ama cok zor uzun zamandır bu yolda cabalıyorsun,ama ne kadar zor da olsa kendini olumlu motive etmeye calış kafanı dağıt baska seylere yonel biraz belki daha iyi hissedersin..bizim yaslarımız bak yakın 3 kere negatif aldım,2 kez kurtaj oldum ama umudum var..haa tabi ben tedavi sonrası yıkılmadım mı tedavide arkadaslar olduğu için bunları pek paylaşmadım esimde yoktu yanımda kaç geceler ağlayarak uyandım,fena oldum,kabuslarım bitmedi,mutluluk duygum gitti yarı olu gibi dolastım aklıma geldikçe ağlar oldum evimde ama sonra dur dedim toparla kendini guclu ol ve bu sefer bunun için mucadele etim ve simdi cok cok daha iyiyim umutluyum ümitliyim lütfen sende cabala olumsuzu değil olumluyu düsünmeye zorla kendini bir dene arkadasım nasibimde varsa olur yasayıp göreceğim de yada ama olumsuzu atmaya calış,,
hamişlerimizde iyisisiniz insallah delikız,naz..delikız hasteneye karar vermişssin sevindim cnm onlar da zor işler..

trkuaz,ada ve adı aklıma gelmeyen tumm arkadaslar hepinize sevgiler ve iyi bayramlar..ben de bayramda memlekete gideceğim saglıklı mutlu huzurlu bayram olsun insallh tüm topik arkadaslarımaa....

canim destegin icin cok tesekkur ediyorum. beni anladigini bilmek bile ise yariyor . deneyeceğim arkadaşım. söz:16:

hoş geldin akideciğim. toparlandığına çok s

evindim. umudunu kaybetme. bende umutla bekliyorum sonucu.

selmacan,

bende ilk anlamadım. üçüz hamile.

Selam arkadaşlarım :16:

Hepinizin çok özlüyorum. Buradaki sohbetleri de.. Ama iş çok yoğun .. Gündüz çok az yazabiliyorum. Gece de 9 dedin mi ben koltukta sızıyorum. Buna rağmen sabah çok zor uyanıyorum.. Bulantılarım çok hafif var. Beni pek rahatsız etmiyor şimdilik.. Çok şükür diyeyim. İyiyim yani. Kafayı düzelttim. :1: Bir ara sıyırmıştım. :17: Bugün hastaneden aradılar. 3 Kasım kalp atışı, kese randevusu verdiler. Bu arada doktorum Nur Hanım hamileymiş. Galiba takiplerime giremeyecekmiş. O yüzden Aynur Hanım'a randevu aldım. Sürece orada devam edip etmeyeceğime ilk randevudan sonra karar vereceğim. Aslında gönlüm oradan yana.. Zira ben hastaneden çok çok memnun kaldım .. Bakalım hayırlısı kızlar :16:

ee sen süper dişi diil miydin.
süper dişiler aynı zamanda birer süper annedir!
:)

iyyim ben, havanın bu hallerine bayılıyorum. sonbahar geldi işte! en sevdiğim mevsim...

haklısın valla süper dişiyim ben:1:

inş. sen de süper bir anne olursun hayırlısıyla

ben de sonbaharı çok severim en sevdiğim mevsimdir

havalar aldatıcı ama tam hasta etme havası var o yüzden ıhlamur demlettim anneme içiyorum ben de
hasta olmadan önce tedbirini alayım da hastalık kapımı çalmasın dimi ama :1:

hoş geldin akideciğim. toparlandığına çok s

evindim. umudunu kaybetme. bende umutla bekliyorum sonucu.

selmacan,

bende ilk anlamadım. üçüz hamile.

ay şuna bakarmısınız dehşet birşey yaaa

Anne Karnında Dans Eden Bebek

çok hoş yaaa
ben de ilk kez bugün kulaklıkla bizim hamsilere şarkı dinlettim
bu kadar eli kolu belli olmuyordu tabi ama hareketler karnımdaki dalgalanmalar filan böyleydi
bi o yana bi yana nasıl hareket ediyorlardı anlatamam size

gerçi sonra kendi kendime dansmı ediyorlar acaba içerde yoksa birden ilk kez duyunca şoka mı uğradılar diye söylemeden geçemedim
zaten çok hareketliler bi de müzikle ilk defa böyle gördüm onları
eşime söyledim
eşim memleketine gitti ben annemlerdeyim
bi daha dinletme alışmasınlar ben de görmek istiyorum o anı dedi :1:

Back
X