Kızlarrrr herkese merhabaaaaaaaaaaa
ben epeydir yoktum evimde, sehirdısındaydım,biraz kafa dağıtmaya gittim akrabalarımıza iyi de oldu..
neyse ben iyiyim sizleri elımden geldiğince okudum,herkes iyi şükür..
Akasyaciğim, taze annecik panik yapma artık be güzelim hamişliğinin keyfini cıkar biliyorum insanın içindeki kaygılar bitmiyor ama sen elinden geleni yap ve rahat olmayı sec cnm..
Hazedeciğim ,cok zorluklar yasamıssın cnm üzülerek okudum leav'e yazdıklarını..cok sükür ALLAH mucizeni yarattı ve mina prensesini verdi size cnm benim,saglılkla kucagına almak da nasip olsun kuzum..
İnciciğim bayrama gitmiş o testi yaptırmadı değil mi göremedim ben..
Tulipciğim,canım saglıklı embriyon bulundu bliyorum cok da mutlu oldum beklemek cok zordur ama insallah güzel sonuçlarında gelecek senin için ayrı bayram yapıcaz cnm..
chnbciğim, oğlusun ve kocişin geliyormus gözün aydın cnm,doya doya hasret giderin:))doğumada az kaldı heyecanlı mısın ?ben senin yerine heyecanlanıyorum..burada tedaviye girenle tedaviye giriyorum sanki hep,senlede doğurucam sanki:))mattıkayla da öyleydik yaaa..
mattika nasılsın cnm kuzunla hersey yolundadır insallah cnm
leav cnm yasadıkların cok ama cok zor uzun zamandır bu yolda cabalıyorsun,ama ne kadar zor da olsa kendini olumlu motive etmeye calış kafanı dağıt baska seylere yonel biraz belki daha iyi hissedersin..bizim yaslarımız bak yakın 3 kere negatif aldım,2 kez kurtaj oldum ama umudum var..haa tabi ben tedavi sonrası yıkılmadım mı tedavide arkadaslar olduğu için bunları pek paylaşmadım esimde yoktu yanımda kaç geceler ağlayarak uyandım,fena oldum,kabuslarım bitmedi,mutluluk duygum gitti yarı olu gibi dolastım aklıma geldikçe ağlar oldum evimde ama sonra dur dedim toparla kendini guclu ol ve bu sefer bunun için mucadele etim ve simdi cok cok daha iyiyim umutluyum ümitliyim lütfen sende cabala olumsuzu değil olumluyu düsünmeye zorla kendini bir dene arkadasım nasibimde varsa olur yasayıp göreceğim de yada ama olumsuzu atmaya calış,,
hamişlerimizde iyisisiniz insallah delikız,naz..delikız hasteneye karar vermişssin sevindim cnm onlar da zor işler..
trkuaz,ada ve adı aklıma gelmeyen tumm arkadaslar hepinize sevgiler ve iyi bayramlar..ben de bayramda memlekete gideceğim saglıklı mutlu huzurlu bayram olsun insallh tüm topik arkadaslarımaa....