- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #21.421
Kuzucuklarrr ben geldimmm
Çok şükür kotamız yenilendi,10 gündür nete giremedim ne kötü
Bende kızımda çok iyiyiz şükür..
Dün kan hapım bittiginden hastaneye gittim devlete,Gitmişken kızımada baktı doktor,1 kiloyu geçmiş maşallahh
İnşallah saglıkla gelir dünyaya bebegimmm..
Eşim pazartesinden itibaren yıllık izne ayrılıyor ,son zamanlarımız artık bol bol gezeriz diyor
Bebegin beşigine falanda bakcaz.
Daha kıyafetide yok dogru düzgün yavrumunn
Ayın 6.da randevum var kendi doktoruma..
Hepinizi çok öptüm yarın yine girerimm iyigecelerrr
merhaba lave
akasya hamile kalabilen var sen de kalabilirsin diyor anladığım kadarıyla
ama çoğu arkadaş normal yolla kaldı
mervenin de yaşı çok küçük bence bayağı etkiliyor çünkü yaş hamile kalabilme yüzdesini
biz yaştan kaybediyoruz gibi geliyor bana
yada tespit edilemeyen bir sorunumuz var
hala ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz ya ne kadar sinir bir durum
ben pgd ye güveniyorum demişsin ben ona da güvenmiyorum maalesef
Canım ben 48 kilo ile başladım. Ama maalesef şimdiden 50 oldumÇok kilo almamam lazım benim. Bakalım umarım ayarlayabilirim.
Evet olabilir. Çünkü amniyo sıvısından değil de plesantanın bir hücresinden alıyorlarmış. :18: Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım. PGT ile hamile kalan birçok arkadaş amniyo falan da yaptırmadı. PGT'ye güvendi. Belki de en doğrusu bu.
Ooooo maşallahhh şimdiden 2 kiloİlaçlardan vücut su toplamışta olabilir canımm
selam kızlar,
Incicim insallah işlemini yaparlar da sen de gonul rahatlıgıyla gelırsın .
sımdı doktorun vaktı yok da yapamazsa yıne askıda kalacak .
acısız sızısız yaptır gel ınsallah.
rosacım senden aksı bır haber beklemıyorum , hayırlısıyla katlandı dıye yazacaksın buraya bugun ınsallah.
nazefsa hosgeldın canım.
akasyam ne dedıgını anlamadım tam bana . bayan ve benım durumumda olup hamıle kalan var mı demıssın?
hazade kaldı mesela... onda da translokasyon var , merve kaldı ... nereye ulasmaya calısıyoruz:):):)
bu arada %1 dedıklerı rısk tıbbın her dalında mevcut bence Akasyam. gebelık testlerınde bıle %%99.99 mu yazar ya da %99 mu yazar hamılesınız derler.
hıc bır sey %100 degıldır.
ben aslında sahsen fıkrımı beyan edeyım. ben pgdye guvenıyorum . bence dogru yapıyorlar. %1 kendılerını koruma altına koymak ıcın konulan bır rısk oranı. ama ınsanın mıdesını bulandırıyor tabı. ben olsam ne yapardım? bunun cevabını bılmıyorum henuz.
Canımmm hoşbuldukkk
Nazefsaaaaaa, hoş geldin canım. 2 hafta sonra sana gelecek inşallah...
Lavem acaba senin doğal hamile kalmamanda eşinin sorunu asıl neden olamaz mı? mesela eşin normal değerde olsaydı sen de bunca zaman translokasyon da olsa hamile kalıp düşük yapmaz mıydın? biraz bu konu üzerinde araştır eşine de yapılacak bir şey var mı?
ben sevinmedim canım sezaryene. mecbur sezaryen olacaktı. çünkü ilk oğlum sezaryen(25 haftalık normaldi), bebek iri, serklaj dikişim çok üstten...
genel anestezi değil de kombine spinal epidural denen yeni yöntem uygulanacak. uyanık olup o anı yaşamak istiyorum...
Akasya senin durumunda herkes farklı tavır sergileyebilir. hatırladıklarım
pgt ile kalanlardan hituci(ikiz), morgenrot(ikiz), delikız(ikiz)), nazefsa amniyo yaptırmadı.
pgt ile kalanlardan seçgin (ikiz),özlemcano(yanlışsam düzelt özlem) amniyo yaptırdı.
doğal kalıp yaptıran: simgexwyz(taşıyıcı), özlemcano(2. bebek doğal)
doğal kalıp yaptırmayan: Angel, mattika, hazade, ben
şu an aklıma gelenler... bu karar da kişisel, sonucunda verilecek karar da. ne olursa olsun yargılanmamalı, sorgulanmamalı. Ama şahsen pgt yaptırsaydım ben yaptırmazdım...
inci canım inşallah güzel geçer...
Ay kızlar ben 81 kilo oldum...
Nazefsaaaaaa, hoş geldin canım. 2 hafta sonra sana gelecek inşallah...
Lavem acaba senin doğal hamile kalmamanda eşinin sorunu asıl neden olamaz mı? mesela eşin normal değerde olsaydı sen de bunca zaman translokasyon da olsa hamile kalıp düşük yapmaz mıydın? biraz bu konu üzerinde araştır eşine de yapılacak bir şey var mı?
ben sevinmedim canım sezaryene. mecbur sezaryen olacaktı. çünkü ilk oğlum sezaryen(25 haftalık normaldi), bebek iri, serklaj dikişim çok üstten...
genel anestezi değil de kombine spinal epidural denen yeni yöntem uygulanacak. uyanık olup o anı yaşamak istiyorum...
Akasya senin durumunda herkes farklı tavır sergileyebilir. hatırladıklarım
pgt ile kalanlardan hituci(ikiz), morgenrot(ikiz), delikız(ikiz)), nazefsa amniyo yaptırmadı.
pgt ile kalanlardan seçgin (ikiz),özlemcano(yanlışsam düzelt özlem) amniyo yaptırdı.
doğal kalıp yaptıran: simgexwyz(taşıyıcı), özlemcano(2. bebek doğal)
doğal kalıp yaptırmayan: Angel, mattika, hazade, ben
şu an aklıma gelenler... bu karar da kişisel, sonucunda verilecek karar da. ne olursa olsun yargılanmamalı, sorgulanmamalı. Ama şahsen pgt yaptırsaydım ben yaptırmazdım...
inci canım inşallah güzel geçer...
ben en son 83 fln olmuştum doğuma 2 hafta kala sonra tartılmadım. 90 ın ucundan döndüm. doğumda yaklaşık 8-9 kilo gitti ama neye yararAy kızlar ben 81 kilo oldum...
Kızlar selam. Hemen haber vereyim :)Titreye titreye gittik doktora. Doktor sağolsun çok iyi davrandı. Yalnız eşimle çok gergindik. Neyse kolposkopiyi oldu. 5 dakikalık bir işlem. Benim rahim ağzında ve içinde hücre değişiklikleri olmuş. Ekranda ben de gördüm. Bembeyazdı ve beyaz beyaz kareler vardı. Muayene esnasında doktor bunların olmaması lazım deyince ben koptum. Dedim eyvah. Eşim de duymuş, kendimi kaybettim diyor. İşlem bitti. Odaya geçtik. Bir baktım eşimin yüzü bembeyazNasıl korkmuş kuzum. Doktor sakince anlatmaya başladı. Adet sonrası ufak bir operasyonla o bölgeleri temizleyeceğiz dedi. Tedaviyi biraz ertelemek gerekecek dedi. Temiz çıksın da sonuç tedavi olur Allah'ın izniyle. Benden böyle kızlar. Geçmişe bakayım az :)
Kızlar selam. Hemen haber vereyim :)Titreye titreye gittik doktora. Doktor sağolsun çok iyi davrandı. Yalnız eşimle çok gergindik. Neyse kolposkopiyi oldu. 5 dakikalık bir işlem. Benim rahim ağzında ve içinde hücre değişiklikleri olmuş. Ekranda ben de gördüm. Bembeyazdı ve beyaz beyaz kareler vardı. Muayene esnasında doktor bunların olmaması lazım deyince ben koptum. Dedim eyvah. Eşim de duymuş, kendimi kaybettim diyor. İşlem bitti. Odaya geçtik. Bir baktım eşimin yüzü bembeyazNasıl korkmuş kuzum. Doktor sakince anlatmaya başladı. Adet sonrası ufak bir operasyonla o bölgeleri temizleyeceğiz dedi. Tedaviyi biraz ertelemek gerekecek dedi. Temiz çıksın da sonuç tedavi olur Allah'ın izniyle. Benden böyle kızlar. Geçmişe bakayım az :)
Çok geçmiş olsun canım. En azından için rahatladı. İnşallah onları da temizletir için rahat bir şekilde tedaviye başlarsın. İncim ya ben senden hastane randevu için bir link almıştım. O linki bulamıyorum şimdi. Zeynep Kamil için nereden randevu alıyorduk :26: Şu pıhtılaşmayı yaptıramadım aklıma takıldı. Gerçi artık geç mi kaldım onu da bilmiyorum. Bugün acıbademi aradım tekrar. 1100 TL istiyor pıhtılaşma testleri için
İnşaallah canım. Şu operasyonu da hayırlısıyla bir atlatsam.
Link burada :) MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ Bence yaptır. Mattika ve chnb daha iyi bilir ama bir şey varsa 8.haftada başlanıyor iğnelere diye biliyorum.
En erken 12 Kasıma veriyor randevu. İncim senin kaç günde çıkmıştı sonuç ?
Raporda 1 hafta sonunda çıktığı yazıyor ama onlar 1 ay süre veriyorlar. Gidersen acil olduğunu söyle, yardımcı olurlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?